Billede til rotator:
Overskrift 1:
Sort Søholm
Overskrift 2:
Stilig og eksklusiv arkitektur 
Billede til rotator:
Overskrift 1:
Kompakt
Overskrift 2:
Kompakt, hyggeligt og funktionelt
Billede til rotator:
Overskrift 1:
Fri arkitektur
Overskrift 2:
Helt individuelt
Billede til rotator:
Overskrift 1:
Kompakt
Overskrift 2:
Kompakt, hyggeligt og funktionelt
Billede til rotator:
Overskrift 1:
Sort Søholm
Overskrift 2:
Stilig og eksklusiv arkitektur

Fra 56 m² til 70 m²

Husene i Kompakt-serien er kendetegnet ved en kompakt arkitektur og funktionel indretning, hvor der er god plads til hygge!
Fra 56 m² til 70 m²

Fra 83 m² til 105 m²

Musholm FRI er en helt ny generation af EBK’s populære Musholm-huse. Fritidshuse, der er skabt til aktiv fritid og hyggelige stunder året rundt. 
Fra 83 m² til 105 m²

Fra 85 m² til 95 m²

Grundelementet i arkitekturen er det lette tag med slanke udhæng og synlige spær. Stue, alrum og køkken er facade-orienteret og alle rum er veldisponerede.

Fra 73 m² til 95 m²

Fra 75 m² til 125 m²

Hustyper_Soholm_Beskaaret

Sort Søholm husene har en centralt placeret stue, alrum og køkken. Sort Søholm er stiligt og eksklusivt med et stramt og

moderne look.
Fra 84 m² til 125 m²

Fra 73 m² til 122 m²

Med sine småsprossede hvide vinduer, sorte trævægge og afvalmede tag er Strandlyst en moderne udgave af det klassiske sommerhus fra 50’erne.
Fra 72 m² til 122 m²

Fra 87 m² til 135 m²

Fjordmini

Fritidshuset der ændrer sig med omgivelserne – og med dine ønsker. Fjordhuset udtrykker noget ægte, autentisk og naturligt.

Fra 28 m² til 119 m²

Fra 81 m² til 130 m²

Præfabrikerede moderne fritids- og helårshuse med markant arkitektur, indbygget imødekommenhed, åbenhed og store vinduespartier.
Fra 33 til 130 m²

Med EBK’s arkitektpakke får I helt frie muligheder for arkitektur og indretning. Du og din familie bestemmer.

– EBK’s arkitekter projekterer!

Medbyg
Komplet færdiggjort udvendigt, dog ikke montagen af underbeklædningen i udhænget samt det afsluttende malerarbejde. Bygherre står for fundament, el, VVS, flisearbejde, malerarbejde samt alt inventar. Materialer til husets færdiggørelse medfølger i tilskåret / forarbejdet form.

Detaljeret medbyg-vejledning medfølger.
All inclusive
Udover det nøglefærdige hus er der også byggeforberedende ydelser m.m. med i prisen. Disse ydelser er nødvendige for projektets gennemførelse. Det giver dig tryghed og det fulde overblik over den samlede økonomi for projektet fra starten. Tilslutning til offentlig kloak, inkl. 1 stk. Ø315 mm spulebrønd og op til 10 m kloakstik. Stikledninger – op til 10 m el- og vandstik nedgravet. Tagnedløb ført til faskiner, inkl. faskiner.

Etablering samt nedtagning af byggestrøm, og – vand, ekskl. forbrug. Jordbundsundersøgelse inkl. rapport. 1 tilsyn af udgravning af render. Landinspektør – forundersøgelse og afsætning inkl. niveauplan. Fjernelse af byggeaffald inkl. afgifter. Vinterforanstaltninger samt op til 20 stk. jernkøreplader. Energimærkning af huset.
Pluspakke
PLUS pakken til det All Inclusive hus er prikken over i’et. Her er populære tilvalg som varmepumpe, træterrasse, brændeovn inkl. stålskorsten, opvaske- og vaskemaskine samlet i en pakke. Inkl. i pakken er også den afsluttende malerbehandling af yderbeklædning, vindskeder og sternbrædder på byggepladsen, der gør huset vedligeholdesesfrit i mange år frem over.
Nøglefærdig
Komplet indflytningsklart. EBK står for fundament, el, VVS, flisearbejde, malerarbejde samt alt inventar. Huset er udvendigt færdiggjort ude som inde og indeholder køkken, bad og garderobeskabe samt hvidevarer. El-ovne, vandvarmer, gulvvarme i bad, røgalarm, udv. stikkontakt, lampeudtag. Forberedelse for telefon og antenne.

Vand, sanitet, afløb og blandingsbatterier, brusehjørne eller glasbrusevæg samt evt. spapool iht. tegning. Udvendig frostsikret spulehane.

Flisebelægning i bad, toilet og bryggers samt vægfliser i vådzoner. HTH køkken-, bad-, bryggers- og garderobeskabe. Siemens hvidevarer i stål, keramisk kogeplade med indbygningsovn/komfur, køle-/fryseskab og emfang. Fabriksmaling af ydervægsbeklædning, limtræ, vindskeder og sternbrædder.