Vælg Danmarks mest rutinerede fritidshusbygger

Ingen bygger flere individuelle fritidshuse i Danmark en EBK. Vi er et familiefirma med 39 års erfaring og mere end 5000 huse bag os. Vi tilbyder dig total tryghed gennem personlig ekspertrådgivning samt en lang række garantier for kvalitet og godt håndværk. Husene bygges af egne håndværkere og produceres på egen elementfabrik, hvilket sikrer høj kvalitet og kort periode på byggepladsen.

 

Erfaring gennem 4 generationer

EBK blev grundlagt i 1976 af Erik B. Keinicke og hans hustru Marianne Keinicke. Familievirksomheden ledes i dag af grundlæggernes børn adm. direktør Jesper Keinicke og salgsdirektør Dorte Keinicke. Erik B. Keinicke er i dag formand for bestyrelsen. Men historien og traditionen for træ og det gode håndværk går 4 generationer tilbage til 1914, hvor P.A. Keinicke startede som tømrer- og snedkermester i Slagelse.


EBK har i dag en moderne virksomhed med 100 medarbejdere der dedikeret arbejder med salg og produktion af 200-250 huse årligt til Danmark og eksportmarkederne Tyskland, Sverige, Norge og Island. I Tyskland er det datterselskabet EBK Haus GmbH der står for salg og produktion fra 3 afdelinger i Nordtyskland. I Sverige og Norge varetages salget fra udstillingshus / salgskontor.

 

 

Medbyg
Komplet færdiggjort udvendigt, dog ikke montagen af underbeklædningen i udhænget samt det afsluttende malerarbejde. Bygherre står for fundament, el, VVS, flisearbejde, malerarbejde samt alt inventar. Materialer til husets færdiggørelse medfølger i tilskåret / forarbejdet form.

Detaljeret medbyg-vejledning medfølger.
All inclusive
Udover det nøglefærdige hus er der også byggeforberedende ydelser m.m. med i prisen. Disse ydelser er nødvendige for projektets gennemførelse. Det giver dig tryghed og det fulde overblik over den samlede økonomi for projektet fra starten. Tilslutning til offentlig kloak, inkl. 1 stk. Ø315 mm spulebrønd og op til 10 m kloakstik. Stikledninger – op til 10 m el- og vandstik nedgravet. Tagnedløb ført til faskiner, inkl. faskiner.

Etablering samt nedtagning af byggestrøm, og – vand, ekskl. forbrug. Jordbundsundersøgelse inkl. rapport. 1 tilsyn af udgravning af render. Landinspektør – forundersøgelse og afsætning inkl. niveauplan. Fjernelse af byggeaffald inkl. afgifter. Vinterforanstaltninger samt op til 20 stk. jernkøreplader. Energimærkning af huset.
Pluspakke
PLUS pakken til det All Inclusive hus er prikken over i’et. Her er populære tilvalg som varmepumpe, træterrasse, brændeovn inkl. stålskorsten, opvaske- og vaskemaskine samlet i en pakke. Inkl. i pakken er også den afsluttende malerbehandling af yderbeklædning, vindskeder og sternbrædder på byggepladsen, der gør huset vedligeholdesesfrit i mange år frem over.
Nøglefærdig
Komplet indflytningsklart. EBK står for fundament, el, VVS, flisearbejde, malerarbejde samt alt inventar. Huset er udvendigt færdiggjort ude som inde og indeholder køkken, bad og garderobeskabe samt hvidevarer. El-ovne, vandvarmer, gulvvarme i bad, røgalarm, udv. stikkontakt, lampeudtag. Forberedelse for telefon og antenne.

Vand, sanitet, afløb og blandingsbatterier, brusehjørne eller glasbrusevæg samt evt. spapool iht. tegning. Udvendig frostsikret spulehane.

Flisebelægning i bad, toilet og bryggers samt vægfliser i vådzoner. HTH køkken-, bad-, bryggers- og garderobeskabe. Siemens hvidevarer i stål, keramisk kogeplade med indbygningsovn/komfur, køle-/fryseskab og emfang. Fabriksmaling af ydervægsbeklædning, limtræ, vindskeder og sternbrædder.