TRYGHED ER ET NØGLEORD HOS EBK

skovsøvej


Byggeri skal være en tryg og god oplevelse

EBK tilbyder tryghed gennem fire generationers erfaring med træ, danske håndværkstraditioner, personlig rådgivning, gode købsvilkår, konkurrencedygtige priser og dokumenteret godt indeklima.

 

Erfaring gennem 4 generationer

EBK HUSE A/S er grundlagt af Erik B. Keinicke og hustru i 1976. Familievirksomheden ledes i dag i anden generation af grundlæggernes børn Jesper og Dorte Keinicke. Men historien og traditionen for træ og det gode håndværk går 4 generationer tilbage hvor P. A. Keinicke i 1914 startede som tømrer- og snedkermester i Slagelse. 

 

Dansk håndværkstradition

EBK’s gennemprøvede konstruktioner produceres under kontrollerede og tørre forhold på egen fabrik i Slagelse af specialuddannede håndværkere, og opføres på byggepladserne af vores egne erfarne, danske montører og fast tilknyttede underentreprenører.

 

Personlig rådgivning

At købe en grund og bygge et hus kan for mange familier virke som en stor opgave. Hvor findes den rigtige grund? Er der et gammelt hus på grunden og hvordan fjernes det? Er prisen rigtig? Skal huset leveres nøglefærdigt eller er medbyg en løsning? Og hvordan med betaling og finansiering – hvilke muligheder er der? EBK´s byggerådgivere er uddannet til at vejlede jer i alle disse spørgsmål og flere til. EBK har egen indretningsarkitekt, der kan rådgive om bl.a. køkkenindretning, fliser, hårde hvidevarer og meget andet til det nye hus. Du får også inspiration hertil i vores showroom.

 

Gode købsvilkår – du betaler ikke før du flytter ind

Ved kontraktens indgåelse betales en underskriftsrate på 2,5%, dog minimum kr. 10.000. Ved Medbyg, Nøglefærdige og All Inclusive standardhuse, hvor kontraktsummen ikke overstiger kr. 1.500.000, betales de resterende 97,5% på afleveringsdagen. Ved byggerier hvor kontraktsummen oversiger kr. 1.500.000, samt arkitektprojekter og byggerier hvor bygherre selv forestår delentrepriser, betales byggeriet jf. aftalt rateplan.

 

Konkurrencedygtige priser

På baggrund af det store antal huse EBK leverer til det danske fritidshusmarked samt til flere eksportmarkeder, har vi mulighed for storindkøb og volumen hos de enkelte leverandører. Derfor får I hos EBK jeres nye fritidshus – standard eller individuelt – til en særdeles konkurrencedygtig pris!

 


All inclusive

All inclusive betyder at der udover det nøglefærdige hus også er byggeforberedende ydelser m.m. med i prisen.  Disse ydelser er nødvendige for projektets gennemførelse. Det giver dig tryghed og det fulde overblik over den samlede økonomi for projektet fra starten. 

» Læs mere om byggeformer

 

Dokumenteret godt indeklima

Vi giver dig tryghed for et godt indeklima i vores fritidshuse. Dansk Indeklimamærkning under Teknologisk Institut har gennemkontrolleret vore huse og vejledninger – så det gode indeklima i dit nye hus også fastholdes i årene fremover til glæde for dig og din familie.

» Læs mere om Indeklimamærket

 

EBK er medlem af Dansk Byggeri - Nyhussektionen

EBK er medlem af Nyhussektionen, som er en landsdækkende brancheforening under erhvervsorganisationen Dansk Byggeri.

Nyhussektionen optager kun virksomheder, som er økonomisk solide og som har flere års erfaring på nyhusmarkedet.

Nyhussektionen arbejder ud fra et fælles kvalitetsstyringssystem, som skal sikre en høj kundetilfredshed, og at det enkelte firmas byggerier udføres korrekt og i overensstemmelse med sædvanlig god byggeskik.
» Læs mere om Nyhussektionen
 

EBK er medlem af Dansk TRÆ

Dansk Træ er en landsforening under Dansk Byggeri, hvor en kreds af trævirksomheder har et specifikt fagligt samarbejde.

Traditionerne indenfor træhåndværket skal bevares, de nye industrialiserede byggeprocesser skal indføres og økonomien optimeres. Dette er nogle af de hovedtemaer, som indgår i Dansk Træs daglige virke, og som er udtrykt i en del af vores formålsparagraf:

”Dansk Træ søger at fremme det kollegiale sammenhold og derigennem varetage medlemmernes specielle interesser i forbindelse med uddannelse og deltagelse i overenskomst- og priskalkulationer.”

Det er en betingelse for medlemskab af Landsforeningen Dansk Træ, at firmaet er medlem af Dansk Byggeri.

» Læs mere om Dansk Træ
 

EBK SERVICE FRA A-Z

Grundkøb – besigtigelse af grunden

Er grunden endnu ikke fundet hjælper EBK gerne. Vi har egne grunde i udvalgte områder og kontakt til ejendomsmæglerne rundt i landet. Måske har I allerede grunden – ubebygget eller med et gammelt hus på. I alle tilfælde kan I benytte jer af vores grundbesigtigelsesservice, hvor vi giver en konkret vurdering af mulighederne på grunden, hvilket også giver os det bedste grundlag for at rådgive jer om valg af hustype. Denne service gælder også inden I har købt grunden.

 

Nedrivning af det gamle hus – vi er BYT-TIL-NYT specialister

EBK har gennem alle årene været BYT-TIL-NYT specialister og vi gør det nemt for jer! En stor del af de huse vi bygger opføres på en grund, hvor der står et gammelt hus i forvejen. Vi sørger for det hele: River det gamle hus ned, indhenter tilladelser, fjerner affaldet og bygger jeres nye fritidshus, præcis som I vil have det. 

 

Udlejning af fritidshuset

Som ekstra supplement til huslejen er det en mulighed at leje fritidshuset ud nogle uger om året. EBK samarbejder med de større udlejningsbureauer og kan derigennem tilbyde god service og en fordelagtig aftale.

 

Finansiering

EBK samarbejder med de større realkreditinstitutter og kan derigennem tilbyde rådgivning vedrørende finansiering af det nye fritidshus. 
 

Kvalitetskontrol

EBK har i alle led indbygget egen kvalitetskontrol – lige fra salget til afleveringen af huset. Det sikrer at vi kan levere jer et kvalitetshus til aftalt pris og tid. I forbindelse med vores medlemsskab af Nyhussektionen under Dansk Byggeri følger vi et fælles kvalitetsstyringssystem.


 

Reklamations- og garantibestemmelser

EBK giver kunden ret til at fremsætte reklamation på skjulte fejl og mangler i en periode på 10 år. EBK afhjælper eventuelle skjulte fejl og mangler, der konstateres i denne periode, såfremt de er fremsat i rimelig tid efter, at de er opdaget.

På køkken, bad og garderobeskabe ydes 5 års garanti på såvel elementernes overflade som på vitale funktionsdele.

På vinduer og udvendige døre ydes der ligeledes 5 års garanti. På alle andre færdigkomponenter som f.eks. hårde hvidevarer m.v. ydes fabrikantens reklamationsret, der som minimum svarer til reklamationsbestemmelserne i Købeloven.

Medbyg
Komplet færdiggjort udvendigt, dog ikke montagen af underbeklædningen i udhænget samt det afsluttende malerarbejde. Bygherre står for fundament, el, VVS, flisearbejde, malerarbejde samt alt inventar. Materialer til husets færdiggørelse medfølger i tilskåret / forarbejdet form.

Detaljeret medbyg-vejledning medfølger.
All inclusive
Udover det nøglefærdige hus er der også byggeforberedende ydelser m.m. med i prisen. Disse ydelser er nødvendige for projektets gennemførelse. Det giver dig tryghed og det fulde overblik over den samlede økonomi for projektet fra starten. Tilslutning til offentlig kloak, inkl. 1 stk. Ø315 mm spulebrønd og op til 10 m kloakstik. Stikledninger – op til 10 m el- og vandstik nedgravet. Tagnedløb ført til faskiner, inkl. faskiner.

Etablering samt nedtagning af byggestrøm, og – vand, ekskl. forbrug. Jordbundsundersøgelse inkl. rapport. 1 tilsyn af udgravning af render. Landinspektør – forundersøgelse og afsætning inkl. niveauplan. Fjernelse af byggeaffald inkl. afgifter. Vinterforanstaltninger samt op til 20 stk. jernkøreplader. Energimærkning af huset.
Pluspakke
PLUS pakken til det All Inclusive hus er prikken over i’et. Her er populære tilvalg som varmepumpe, træterrasse, brændeovn inkl. stålskorsten, opvaske- og vaskemaskine samlet i en pakke. Inkl. i pakken er også den afsluttende malerbehandling af yderbeklædning, vindskeder og sternbrædder på byggepladsen, der gør huset vedligeholdesesfrit i mange år frem over.
Nøglefærdig
Komplet indflytningsklart. EBK står for fundament, el, VVS, flisearbejde, malerarbejde samt alt inventar. Huset er udvendigt færdiggjort ude som inde og indeholder køkken, bad og garderobeskabe samt hvidevarer. El-ovne, vandvarmer, gulvvarme i bad, røgalarm, udv. stikkontakt, lampeudtag. Forberedelse for telefon og antenne.

Vand, sanitet, afløb og blandingsbatterier, brusehjørne eller glasbrusevæg samt evt. spapool iht. tegning. Udvendig frostsikret spulehane.

Flisebelægning i bad, toilet og bryggers samt vægfliser i vådzoner. HTH køkken-, bad-, bryggers- og garderobeskabe. Siemens hvidevarer i stål, keramisk kogeplade med indbygningsovn/komfur, køle-/fryseskab og emfang. Fabriksmaling af ydervægsbeklædning, limtræ, vindskeder og sternbrædder.