EBK Huse A/S - Huse hvor familier trives
EBK Huse A/S - i norsk
EBK Huse A/S - á íslensku
EBK Huse A/S - svenska
EBK Huse A/S - in deutscher Sprache

Generationer af godt håndværk

 
 SE FILM FRA EBK HUSE

  

EBK har dybe rødder i den danske sommerhustradition. Vi er en familievirksomhed, som i generationer har været drevet af kærligheden til godt håndværk, naturens bedste materialer og smuk arkitektur. Husene er bygget af vores helt egne håndværkere og elementerne produceret på vores egen fabrik. De har en unik kvalitet. Derfor vælger mange, som har tilbragt tid med familie og venner i et af vores huse, også selv et fritidshus fra EBK, når de bygger nyt. Ligesom nogle kunder bygger med os flere gange – i både Danmark, Tyskland, Island, Norge og Sverige.

 

EBK tilbyder 7 sommerhusserier og ca. 40 husmodeller, hvis udtryk spænder lige fra klassisk nostalgi til moderne arkitektur. Alle med et fantastiskt lysindfald og funktionel indretning. Sort Søholm-serien er f.eks. elegant luksus i et moderne look, som er velegnet til beboelse helårs. Strandlyst-serien af sorte træhuse med hvidsprossede vinduer er derimod indbegrebet af det klassiske sommerhus.  

Bygget på godt stamtræ

EBK har haft træ i årene i 3 generationer. Grundlæggeren, Erik B. Keinicke, tilbragte sin barndoms ferier i et træsommerhus ved Musholm Bugt. Med inspiration fra den åbne himmel og naturen – samt med udgangspunkt i faderens snedkerværksted – skabte han EBKs første fritidshus. Baseret på naturens sundeste, mest holdbare materialer og solidt håndværk. Gennem alle årene har idégrundlaget været livskvalitet – at bygge smukke og gedigne rammer om familiens fritid.

div_domicil_skovsoevej.jpg

EBKs hovedkontor
 
EBK_fabrik.jpg
EBKs tegnestue og fabrik

Indeklimamærket
EBK HUSE A/S · SKOVSØVEJ 15 · 4200 SLAGELSE · TLF. 5856 0400 ·
  1. » SØG
AAsite
Medlem af Dansk Byggeri