En fritid med luksus og design


EBKs fritidshus Sort Søholm er en salgssucces

Den fri natur er langt fra nok til opfylde danskernes ønsker, når de tager i sommerhus. De kræver luksuriøse og elegante omgivelser med individuelt præg omkring sig i fritiden – og derfor er EBKs fritidshus Sort Søholm på ganske kort tid blevet en bragende salgssucces.
EBKs fritidshus Sort Søholm er i en luksusliga for sig - og det er helt åbenlyst noget, som tiltaler danskerne. I løbet af blot to år tegner Sort Søholm sig for 50 % af omsætningen hos nyhus-firmaet EBK.
”Kravene til sommerhuse er blevet større. Folk bruger deres fritidshuse hele året, og derfor skal det være lige så godt som hjemme – og måske endda bedre”, fortæller Henrik Burkal, salgs- og marketingchef hos EBK: ”Vi arbejder meget, så når vi holder fri, skal vi virkelig slappe af og forkæle os selv – både med ekstra luksus og flot design”. Sort Søholm er udviklet til at imødekomme alle disse krav. Derfor er det rummelige hus overalt holdt i ekstra lækre materialer. Udenfor har det sorte hus med det sorte tag og tonede ruder et stilsikkert udseende fulendt af bl.a. maghoni-vindueskarme og døre samt zink-tagrender og nedløbsrør. Og i det indre er der f.eks. lækre italienske stenfliser, spa og sauna i badeværelset. For ikke at tale om en muret pejs i stuen, flotte trægulve overalt og et topmoderne HTH-køkken med stålbordplade og hvidevarer fra Siemens.

Den skræddersyede luksus

”Folk i dag går uendeligt meget op i design, arkitektur og individuel indretning af deres bolig. Og den tendens er blevet overført til fritidshusene”, fortæller Henrik Burkal. En væsentlig grund til Sort Søholms store succes er derfor EBKs pricip om fleksibilitet, der gør, at man selv kan bestemme præcis, hvordan ens hus skal udformes.
”Mange af dem, som køber Sort Søholm er folk, som ellers kunne ha’ fundet på at få en arkitekt til at tegne deres fritidshus. Men Sort Søholm rammer netop det stramme og stilige look, som er moderne nu – og huset kan udformes så varieret, at man kan få opfyldt alle sine individuelle krav til dets æstetiske udseende, funktionen og materialer". Kort sagt den luksus, som består i at få et nyt kvalitetshus skræddersyet sine behov.

Masser af plads

Med sine godt 123 m2, høje lofter og store vinduer giver Sort Søholm også masser af lys plads til afslapning. Huset har udover den store stue og det åbne køkken/alrum bl. et soveværelse, to gæsteværelser og en hems til overnattende gæster. Og det er endnu en af grundene til populariteten. ”Generelt har hele fritidshus-trenden ændret sig. Før var de små huse med lave facader populære pga. deres hygge. Folk kunne godt li’ det lidt rustikke og primitive. I dag vil folk derimod ha’ høje facader og store fritidshuse, som minder om helårshuse - bare gerne med endnu mere luksus”, fortæller Henrik Burkal og understreger, at mange netop køber Sort Søholm med henblik på siden hen at benytte det til helårsbolig.

Et luksus-fritidshus som Sort Søholm er også lettere at leje ud, hvis man ønsker det. Men hos EBK oplever man dog, at de fleste bygger nyt for at beholde herligheden for sig selv. Eller højst leje lidt ud ved siden af.