Billede til rotator:
DK Overskrift:
Overskrift 2:
Billede til rotator:
DK Overskrift:

 
Overskrift 2:

 

8 serier af smukke fritidshuse

Hos EBK kan du vælge mellem 8 forskellige arkitekturer, der alle hver især har sine kendetegn, indretninger og muligheder. Husene udvikles til stadighed af vores egne arkitekter i samarbejde med eksterne arkitekter

Fra 60 m² til 73 m²

kampagne-2017

Vores mest populære hustyper med masser af vinduer og lækre indretningsdetaljer.
Fra 60 m² til 73 m²

Fra 56 m² til 70 m²

Husene i Kompakt-serien er kendetegnet ved en kompakt arkitektur og funktionel indretning, hvor der er god plads til hygge!
Fra 56 m² til 70 m²

64 m²

Skarpt skåret, enkelt og funktionelt fritidshus, der inviterer til samvær og afslapning. Her er plads nok til at være sammen og frihed nok til at nyde livet.
64 m²

Fra 59 m² til 108 m²

Musholm FRI er en helt ny generation af EBK’s populære Musholm-huse. Fritidshuse, der er skabt til aktiv fritid og hyggelige stunder året rundt. 
Fra 59 m² til 108 m²

Fra 84 m² til 125 m²

Hustyper_Soholm_Beskaaret

Sort Søholm husene har en centralt placeret stue, alrum og køkken. Sort Søholm er stiligt og eksklusivt med et stramt og moderne look.
Fra 84 m² til 125 m²

Fra 78 m² til 121 m²

Hvidt er det nye sort. I hvert fald for alle, der drømmer om udeliv, eksklusive rammer og masser af plads til gæstehygge.

Fra 78 m² til 121 m²

Fra 73 m² til 101 m²

Grundelementet i arkitekturen er det lette tag med slanke udhæng og synlige spær. Stue, alrum og køkken er facade-orienteret og alle rum er veldisponerede.

Fra 73 m² til 101 m²

Fra 72 m² til 121 m²

Med sine småsprossede hvide vinduer, sorte trævægge og afvalmede tag er Strandlyst en moderne udgave af det klassiske sommerhus fra 50’erne.
Fra 72 m² til 121 m²

Fra 87 m² til 135 m²

Fjordmini

Fritidshuset der ændrer sig med omgivelserne – og med dine ønsker. Fjordhuset udtrykker noget ægte, autentisk og naturligt.

Fra 87 m² til 135 m²

Fra 79 m² til 152 m²

Præfabrikerede moderne fritidshuse med markant arkitektur, indbygget imødekommenhed, åbenhed og store vinduespartier.
Fra 79 til 152 m²

Med EBK’s arkitektpakke får I helt frie muligheder for arkitektur og indretning. Du og din familie bestemmer.

– EBK’s arkitekter projekterer!

BYT-TIL-NYT!
Udskift det gamle hus med et nyt
Vi er BYT-TIL-NYT specialister og gør det nemt for jer. Vi river det gamle hus ned, indhenter tilladelser, fjerner affaldet og bygger det nye hus, præcis som I vil have det.
Læs om BYT-TIL-NYT-konceptet
Medbyg
Vælger I et medbyghus, afleverer EBK huset aflåst og komplet færdiggjort udvendigt på nær montagen af underbeklædningen i udhænget og det afsluttende malerarbejde. I står selv for fundament, el, VVS, flisearbejde, malerarbejde samt alt inventar. Materialer til husets færdiggørelse medfølger i tilskåret / forarbejdet form.
All inclusive
All inclusive betyder at der udover det nøglefærdige hus også er byggeforberedende ydelser med i prisen. Det er ydelser som tilslutning til offentlig kloak, stikledninger til el og vand, regnvandsfaskiner, etablering af byggevand- og el, landinspektør, jordbundsundersøgelse, jernplader, fjernelse af byggeaffald, vinterforanstaltninger samt energimærkning. Disse ydelser er nødvendige for projektets gennemførelse. Er der særlige forhold vedr. din grund rådgiver vi dig om dette og tage det med i projektet. Det giver dig tryghed og det fulde overblik over den samlede økonomi for projektet fra starten.
Pluspakke
PLUS pakken til det All Inclusive hus er prikken over i’et. Her er populære tilvalg som varmepumpe, træterrasse, brændeovn inkl. stålskorsten, opvaske- og vaskemaskine samlet i en pakke. Inkl. i pakken er også den afsluttende malerbehandling af yderbeklædning, vindskeder og sternbrædder på byggepladsen, der gør huset vedligeholdelsesfrit i mange år frem over.
Nøglefærdig
Nøglefærdig betyder hos EBK komplet indflytningsklart. EBK står for fundament, el, vvs, flisearbejde, malerarbejde samt alt inventar. Huset er udvendigt færdiggjort, og indvendigt er huset ligeledes færdigt. Det nøglefærdige hus indeholder køkken-, bad- og garderobeskabe samt hvidevarer.
SubmenuIconWhite
Til toppen