www.ebk.dk >

EBK har egne indretningsrådgivere

Rådgivning til materialevalg og indretning af køkken og bad

Når detaljerne i indretningen skal finjusteres og beslutningerne om det endelige materialevalg træffes, er der god hjælp at hente hos EBK´s dygtige indretningsrådgivere.
 

Bla. har Julie Kürstein i mere end 10 år rådgivet EBK´s helårs- og fritidshuskunder om de mange muligheder når det gælder flisevalg, indretning af køkken og bad, placering af lys osv. Når byggekontrakten er underskrevet afholdes et materialevalgsmøde, der ofte varer et par timer, og alle detaljerne i projektet tales igennem. Dermed sikres at alle detaljer og tilpasninger er gennemtænkt og bliver ligesom I har drømt om.

 

case-hus-nr-5000-c

 
Gratis grundbesigtigelsesservice!
Benyt dig af EBK´s Grundbesigtigelsesservice og få besøg af en af EBK´s erfarne byggerådgivere på din grund.
Book møde her
Medbyg
Vælger I et medbyghus, afleverer EBK huset aflåst og komplet færdiggjort udvendigt på nær montagen af underbeklædningen i udhænget og det afsluttende malerarbejde. I står selv for fundament, el, VVS, flisearbejde, malerarbejde samt alt inventar. Materialer til husets færdiggørelse medfølger i tilskåret / forarbejdet form.
All inclusive
All inclusive betyder at der udover det nøglefærdige hus også er byggeforberedende ydelser med i prisen. Det er ydelser som tilslutning til offentlig kloak, stikledninger til el og vand, regnvandsfaskiner, etablering af byggevand- og el, landinspektør, jordbundsundersøgelse, jernplader, fjernelse af byggeaffald, vinterforanstaltninger samt energimærkning. Disse ydelser er nødvendige for projektets gennemførelse. Er der særlige forhold vedr. din grund rådgiver vi dig om dette og tage det med i projektet. Det giver dig tryghed og det fulde overblik over den samlede økonomi for projektet fra starten.
Pluspakke
PLUS pakken til det All Inclusive hus er prikken over i’et. Her er populære tilvalg som varmepumpe, træterrasse, brændeovn inkl. stålskorsten, opvaske- og vaskemaskine samlet i en pakke. Inkl. i pakken er også den afsluttende malerbehandling af yderbeklædning, vindskeder og sternbrædder på byggepladsen, der gør huset vedligeholdelsesfrit i mange år frem over.
Nøglefærdig
Nøglefærdig betyder hos EBK komplet indflytningsklart. EBK står for fundament, el, vvs, flisearbejde, malerarbejde samt alt inventar. Huset er udvendigt færdiggjort, og indvendigt er huset ligeledes færdigt. Det nøglefærdige hus indeholder køkken-, bad- og garderobeskabe samt hvidevarer.
SubmenuIconWhite
Til toppen