Udlej dit EBK hus - De første kr. 21.400 er skattefri!

EBK’s fritidshuse er særdeles velegnede hvis du går i udlejningstanker.

Vi er specialister i den delvise udlejning, hvor du også selv benytter huset i udvalgte perioder af året – det kalder vi ”Del huslejen med turisterne”.
Men vi har også stor ekspertise inden den professionelle udlejning, hvor vi har mange års erfaring med udlejningshuse i både Danmark og fra tyske ferieparker.

 

Del huslejen med turisterne 

Alle vores fritidshuse er velegnede til ”dele – husleje”. Du og din familie benytter huset privat efter jeres egen planlægning, og ved siden af udlejer du huset og opnår derved en lejeindtægt der betaler en mindre eller større del af dine udgifter ved huset.

EBK’s høje kvalitet, arkitektur og indretning værdsættes af vore turister, og lejeindtægter på kr. 80.000 – 120.000 afhængigt af beliggenhed og hustype, er ikke usædvanlige. Du afstemmer selv udlejningsomfanget med udlejningsbureauet.
 

>> Kontakt os og få et tilbud med udlejningsbudget og økonomiplan.

 


 

 
Byggeprocessen fra A-Z.
Sådan bliver drømmen til virkelighed!
Læs om processen fra første besøg i udstillingen til I modtager nøglen til jeres drømmehus.
OM BYGGEPROCESSEN FRA A-Z
Bliv inspireret i vores galleri
Se fotos af de mange flotte kundehuse og find lige netop dit stil.
Besøg galleriet
Medbyg
Vælger I et medbyghus, afleverer EBK huset aflåst og komplet færdiggjort udvendigt på nær montagen af underbeklædningen i udhænget og det afsluttende malerarbejde. I står selv for fundament, el, VVS, flisearbejde, malerarbejde samt alt inventar. Materialer til husets færdiggørelse medfølger i tilskåret / forarbejdet form.
All inclusive
All inclusive betyder at der udover det nøglefærdige hus også er byggeforberedende ydelser med i prisen. Det er ydelser som tilslutning til offentlig kloak, stikledninger til el og vand, regnvandsfaskiner, etablering af byggevand- og el, landinspektør, jordbundsundersøgelse, jernplader, fjernelse af byggeaffald, vinterforanstaltninger samt energimærkning. Disse ydelser er nødvendige for projektets gennemførelse. Er der særlige forhold vedr. din grund rådgiver vi dig om dette og tage det med i projektet. Det giver dig tryghed og det fulde overblik over den samlede økonomi for projektet fra starten.
Pluspakke
PLUS pakken til det All Inclusive hus er prikken over i’et. Her er populære tilvalg som varmepumpe, træterrasse, brændeovn inkl. stålskorsten, opvaske- og vaskemaskine samlet i en pakke. Inkl. i pakken er også den afsluttende malerbehandling af yderbeklædning, vindskeder og sternbrædder på byggepladsen, der gør huset vedligeholdelsesfrit i mange år frem over.
Nøglefærdig
Nøglefærdig betyder hos EBK komplet indflytningsklart. EBK står for fundament, el, vvs, flisearbejde, malerarbejde samt alt inventar. Huset er udvendigt færdiggjort, og indvendigt er huset ligeledes færdigt. Det nøglefærdige hus indeholder køkken-, bad- og garderobeskabe samt hvidevarer.
SubmenuIconWhite
Til toppen