www.ebk.dk >

Vi er BYT-TIL-NYT specialister

Har I den perfekte grund, men er trætte af det gamle sommerhus?

EBK har gennem alle årene været BYT-TIL-NYT specialister og vi gør det nemt for jer. De fleste huse vi bygger i dag opføres på en grund, hvor der står et gammelt sommerhus i forvejen. Vi frakobler el og vand, screener det gamle huse for PCB og andre miljøfarlige stoffer, river det gamle sommerhus ned, fjerner beplantning og klargør grunden, indhenter tilladelser, fjerner affaldet og bygger det nye fritidshus, præcis som du vil have det.

Sådan kommer du i gang! - Gratis grundbesigtigelsesservice!

Benyt dig af EBK´s Grundbesigtigelsesservice og få besøg af en af EBK´s erfarne byggerådgivere på din grund. Her vil det være muligt at få en komplet og helt konkret drøftelse om evt. udskiftning af eksisterende sommerhus med nyt fritidshus - herunder nedrivning, valg/opførsel af EBK hus, placering på grunden, jordbundsforhold m.v. Efterfølgende vil vi udfærdige et attraktivt tilbud på det komplette projekt til fast pris og med en fast aftalt leveringstid.


Kontakt vores byggerådgivere her

gammelt

5204 Strandlyst 83_1 

Bestil vores brochure og prisliste
Gå på opdagelse og find den arkitektur og indretning der passer dig
Bestil brochure og prisliste
Medbyg
Vælger I et medbyghus, afleverer EBK huset aflåst og komplet færdiggjort udvendigt på nær montagen af underbeklædningen i udhænget og det afsluttende malerarbejde. I står selv for fundament, el, VVS, flisearbejde, malerarbejde samt alt inventar. Materialer til husets færdiggørelse medfølger i tilskåret / forarbejdet form.
All inclusive
All inclusive betyder at der udover det nøglefærdige hus også er byggeforberedende ydelser med i prisen. Det er ydelser som tilslutning til offentlig kloak, stikledninger til el og vand, regnvandsfaskiner, etablering af byggevand- og el, landinspektør, jordbundsundersøgelse, jernplader, fjernelse af byggeaffald, vinterforanstaltninger samt energimærkning. Disse ydelser er nødvendige for projektets gennemførelse. Er der særlige forhold vedr. din grund rådgiver vi dig om dette og tage det med i projektet. Det giver dig tryghed og det fulde overblik over den samlede økonomi for projektet fra starten.
Pluspakke
PLUS pakken til det All Inclusive hus er prikken over i’et. Her er populære tilvalg som varmepumpe, træterrasse, brændeovn inkl. stålskorsten, opvaske- og vaskemaskine samlet i en pakke. Inkl. i pakken er også den afsluttende malerbehandling af yderbeklædning, vindskeder og sternbrædder på byggepladsen, der gør huset vedligeholdelsesfrit i mange år frem over.
Nøglefærdig
Nøglefærdig betyder hos EBK komplet indflytningsklart. EBK står for fundament, el, vvs, flisearbejde, malerarbejde samt alt inventar. Huset er udvendigt færdiggjort, og indvendigt er huset ligeledes færdigt. Det nøglefærdige hus indeholder køkken-, bad- og garderobeskabe samt hvidevarer.
SubmenuIconWhite
Til toppen