Billede til rotator:
DK Overskrift:
Overskrift 2:
Billede til rotator:
DK Overskrift:
Overskrift 2:
Billede til rotator:
DK Overskrift:
Overskrift 2:
Billede til rotator:
DK Overskrift:
Overskrift 2:
Billede til rotator:
DK Overskrift:
Overskrift 2:

Klintholm – en serie af små helårshuse med optimeret planløsning og Indeklimamærket

Vi har specialiseret os i små helårshuse i træ -  Lad din drøm blive til virkelighed!

EBK er specialister i små helårshuse og har udviklet Klintholm - en serie af helårshuse specielt tilpasset til haveforeninger eller til dig der gerne vil have et mindre hus. De spændende træhuse karakteriseres alle af den moderne åbne arkitektur med loft til kip og store vinduespartier, der trækker lyset og naturen helt ind i husets indre. Dette kombineret med en indretning, hvor alt virker logisk og hver kvadratmeter er udnyttet optimalt.


Vi har sat os grundigt ind i lokalplanerne for haveforeninger med helårsstatus. De udvalgte hustyper er specielt tilpasset forholdende i en haveforening og bygges efter Bygningsreglement 2015, således at de opfylder gældende helårskrav. Husene kan også bygges iht. Bygningsklasse 2020.

Husene er velegnet til haveforeninger, men også til parcelhusudstykninger eller grunde beliggende i landzone.

 

Helårshuse bygges p.t. kun på Sjælland.


Jane Schødts SH
For yderligere information kontakt:
Jane Schødts på telefon +45 4052 5856
eller mail jsc@ebk.dk

 

Amager Bolig
EBK i samarbejde med Amager Bolig
Har I ikke grunden til jeres nye haveforeningshus eller skal I have solgt jeres bolig?
Kontakt Amager Bolig

Fra 70 m² til 105 m²

klintholmsmall

De spændende træhuse karakteriseres alle af den moderne åbne arkitektur med loft til kip og store vinduespartier, der trækker lyset og naturen helt ind i husets indre.

Fra 130 m² til 168 m²

Hustyper_onv_beskaaret

 
NYHED!
ONV bolig tilbydes nu i 4 varianter som helårshus BR2015 og BK2020.

arkitektlille


Med EBK’s arkitektpakke får I helt frie muligheder for arkitektur og indretning. Du og din familie bestemmer – EBK’s arkitekter projekterer!

Kontakt-EBK
Vil du vide mere?
Ring til Jane på 4052 5856
Jane kan også ringe dig op på det tidspunkt der passer dig bedst
Send også gerne Jane en mail
Vil du vide mere?
Ring 5856 0400
Vi kan også ringe dig op på det tidspunkt der passer dig bedst
Gå til kontaktformular
Medbyg
Vælger I et medbyghus, afleverer EBK huset aflåst og komplet færdiggjort udvendigt på nær montagen af underbeklædningen i udhænget og det afsluttende malerarbejde. I står selv for fundament, el, VVS, flisearbejde, malerarbejde samt alt inventar. Materialer til husets færdiggørelse medfølger i tilskåret / forarbejdet form.
All inclusive
All inclusive betyder at der udover det nøglefærdige hus også er byggeforberedende ydelser med i prisen. Det er ydelser som tilslutning til offentlig kloak, stikledninger til el og vand, regnvandsfaskiner, etablering af byggevand- og el, landinspektør, jordbundsundersøgelse, jernplader, fjernelse af byggeaffald, vinterforanstaltninger samt energimærkning. Disse ydelser er nødvendige for projektets gennemførelse. Er der særlige forhold vedr. din grund rådgiver vi dig om dette og tage det med i projektet. Det giver dig tryghed og det fulde overblik over den samlede økonomi for projektet fra starten.
Pluspakke
PLUS pakken til det All Inclusive hus er prikken over i’et. Her er populære tilvalg som varmepumpe, træterrasse, brændeovn inkl. stålskorsten, opvaske- og vaskemaskine samlet i en pakke. Inkl. i pakken er også den afsluttende malerbehandling af yderbeklædning, vindskeder og sternbrædder på byggepladsen, der gør huset vedligeholdelsesfrit i mange år frem over.
Nøglefærdig
Nøglefærdig betyder hos EBK komplet indflytningsklart. EBK står for fundament, el, vvs, flisearbejde, malerarbejde samt alt inventar. Huset er udvendigt færdiggjort, og indvendigt er huset ligeledes færdigt. Det nøglefærdige hus indeholder køkken-, bad- og garderobeskabe samt hvidevarer.
SubmenuIconWhite
Til toppen