www.ebk.dk >

 

Kampagnehuse du kan mærke helt ind i sjælen
– spar op til kr. 85.000

Går du og overvejer, om du skal bygge et fritidshus i år? Har du et gammelt sommerhus, der fortjener en udskiftning? Eller leder du blot efter markedets bedste tilbud på et sommerhus? Så har vi løsningen til dig. Vi tilbyder fire eksklusive fritidshuse, der opfylder dit behov i enten moderne eller klassisk design - til en attraktiv pris.


De mest populære hustyper og så lige lidt ekstra

Vores team af arkitekter og indretningsrådgivere har udviklet denne kampagne med fire eksklusive fritidshuse inden for vores mest populære hustyper. Med masser af vinduer og lækre indretningsdetaljer – og opgraderet med vores PLUSPAKKE, der indeholder ren forkælelse og komfort. Uden at du skal betale ekstra.


sommerkampagne-2017-kollage


3 GEVINSTER VED AT KØBE FRITIDSHUS NU

  1. du sparer op til 85.000 kroner
  2. du får vores pluspakke med bl.a. brændeovn, varmepumpe med wifi-modul og træterrasse
  3. du betaler først, når huset er færdigt


»  Læs kampagnebrochure online

»  Download kampagnebrochure som pdf

»  Download ydelsesoversigt som pdf


NØGLEFÆRDIGT FRITIDSHUS INKL. PLUSPAKKE

Kampagnehusene leveres nøglefærdige i EBK’s sædvanlige høje kvalitet, klar til indflytning og fyldt med alle vores kunders favorittilbehør.

PLUSPAKKE

  • 10 m2 træterrasse
  • Morsø brændeovnen med stålskorsten og stigetrin på tag 
  • Siemens vaske– og opvaskemaskine
  • Panasonic luftvarmepumpe med WiFi-modul
  • 2. gang afsluttende udvendigt malerarbejde

kampagne-2017-kompakt

kampagne-2017-musholm

kampagne-2017-hirseholm

kampagne-2017-strandlyst

Bliv inspireret i vores galleri
Se fotos af de mange flotte kundehuse og find lige netop dit stil.
Besøg galleriet
Medbyg
Vælger I et medbyghus, afleverer EBK huset aflåst og komplet færdiggjort udvendigt på nær montagen af underbeklædningen i udhænget og det afsluttende malerarbejde. I står selv for fundament, el, VVS, flisearbejde, malerarbejde samt alt inventar. Materialer til husets færdiggørelse medfølger i tilskåret / forarbejdet form.
All inclusive
All inclusive betyder at der udover det nøglefærdige hus også er byggeforberedende ydelser med i prisen. Det er ydelser som tilslutning til offentlig kloak, stikledninger til el og vand, regnvandsfaskiner, etablering af byggevand- og el, landinspektør, jordbundsundersøgelse, jernplader, fjernelse af byggeaffald, vinterforanstaltninger samt energimærkning. Disse ydelser er nødvendige for projektets gennemførelse. Er der særlige forhold vedr. din grund rådgiver vi dig om dette og tage det med i projektet. Det giver dig tryghed og det fulde overblik over den samlede økonomi for projektet fra starten.
Pluspakke
PLUS pakken til det All Inclusive hus er prikken over i’et. Her er populære tilvalg som varmepumpe, træterrasse, brændeovn inkl. stålskorsten, opvaske- og vaskemaskine samlet i en pakke. Inkl. i pakken er også den afsluttende malerbehandling af yderbeklædning, vindskeder og sternbrædder på byggepladsen, der gør huset vedligeholdelsesfrit i mange år frem over.
Nøglefærdig
Nøglefærdig betyder hos EBK komplet indflytningsklart. EBK står for fundament, el, vvs, flisearbejde, malerarbejde samt alt inventar. Huset er udvendigt færdiggjort, og indvendigt er huset ligeledes færdigt. Det nøglefærdige hus indeholder køkken-, bad- og garderobeskabe samt hvidevarer.
SubmenuIconWhite
Til toppen