www.ebk.dk >

 

PRISLISTE OG BROCHURE

Prisliste, nyhedsbrev og møde

Hustype

(Helårshuse fra EBK bygges ikke i Jylland eller på Fyn)

Dine oplysninger

(Udfyld felter markeret med )

Få tilsendt brochurer


Et eller flere felter (markeret med hvid) er ikke udfyldt korrekt, hvis du ønsker brochuremateriale tilsendt. Prøv venligst igen.

ONLINE BROCHURER

Klik på billederne herunder for at hente vores nyeste brochurer i digitale formater, så har du dem med det samme, eller udfyld formularen til venstre og få tilsendt vores flotte trykte udgaver af brochurerne og prislister.

Vores mest populære hustyper med masser af vinduer og lækre indretningsdetaljer.

Hovedkatalog-Lyseudsigter-v2

Tag et kig i vores store katalog, hvor vi har samlet flere af vores populære hustyper - Kompakt, Strandlyst, Musholm FRI, Hirseholm samt Sort Søholm. Alle huse danner den perfekte ramme om familiens fritid - I vælger hvilken hustype der passer Jeres familie!

Fjordhuset-brochure-v2

Fjordhuset udtrykker noget ægte, autentisk og naturligt. Arkitekturen er moderne og stram, men indenfor møder man en intim og hyggelig sommerhusatmosfære og en gennemtænkt indretning. Et unikt modulsystem med utallige varianter gør det muligt, at huset kan indrettes præcis efter kundens ønsker og omgivelsernes karakter. 

Kompakt X brochure

Skarpt skåret, enkelt og funktionelt fritidshus, der inviterer til samvær og afslapning. Her er plads nok til at være sammen og frihed nok til at nyde livet.

ONV living

Med markant arkitektur udfordrer ONV-husene det traditionelle billede af et dansk sommerhus. Husene er designet af ONV Arkitekter med vægt på moderne arkitektur, åbenhed, spændende lysindfald samt enkelthed og funktionalite.

ONV bolig

ONV bolig er en serie af moderne helårshuse, der med sin markante arkitektur også byder på helt nye løsninger, detaljer og materialer. 

ONV bolig tilbydes nu i 3 varianter som helårshus BR2015 og BK2020.

Klinkholm-Helaars-Brochure-v2

Helårs-haveforeningshuse i moderne, åben arkitektur. De spændende træhuse karakteriseres alle af den moderne åbne arkitektur med loft til kip og store vinduespartier, der trækker lyset og naturen helt ind i husets indre. 

 

Hader du at gå glip af noget?
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Så tikker der automatisk invitationer til åbent hus og nyheder ind i din indbakke.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Medbyg
Vælger I et medbyghus, afleverer EBK huset aflåst og komplet færdiggjort udvendigt på nær montagen af underbeklædningen i udhænget og det afsluttende malerarbejde. I står selv for fundament, el, VVS, flisearbejde, malerarbejde samt alt inventar. Materialer til husets færdiggørelse medfølger i tilskåret / forarbejdet form.
All inclusive
All inclusive betyder at der udover det nøglefærdige hus også er byggeforberedende ydelser med i prisen. Det er ydelser som tilslutning til offentlig kloak, stikledninger til el og vand, regnvandsfaskiner, etablering af byggevand- og el, landinspektør, jordbundsundersøgelse, jernplader, fjernelse af byggeaffald, vinterforanstaltninger samt energimærkning. Disse ydelser er nødvendige for projektets gennemførelse. Er der særlige forhold vedr. din grund rådgiver vi dig om dette og tage det med i projektet. Det giver dig tryghed og det fulde overblik over den samlede økonomi for projektet fra starten.
Pluspakke
PLUS pakken til det All Inclusive hus er prikken over i’et. Her er populære tilvalg som varmepumpe, træterrasse, brændeovn inkl. stålskorsten, opvaske- og vaskemaskine samlet i en pakke. Inkl. i pakken er også den afsluttende malerbehandling af yderbeklædning, vindskeder og sternbrædder på byggepladsen, der gør huset vedligeholdelsesfrit i mange år frem over.
Nøglefærdig
Nøglefærdig betyder hos EBK komplet indflytningsklart. EBK står for fundament, el, vvs, flisearbejde, malerarbejde samt alt inventar. Huset er udvendigt færdiggjort, og indvendigt er huset ligeledes færdigt. Det nøglefærdige hus indeholder køkken-, bad- og garderobeskabe samt hvidevarer.
SubmenuIconWhite
Til toppen