www.ebk.dk >

Virtuelle rundture - Gå på opdagelse i dit nye hus hjemmefra

Oplev 11 udstillingshuse med virtual reality og få en fornemmelse af grundplan, indretning og arkitektur. Har du VR-briller er det næsten som at være der selv.

oplev-3d-skanningerOplev 3D-­scanninger med VR-­briller - se vejledning herVirtuel rundtur i Musholm FRI 83
Udstillingshus Slagelse: Musholm FRI 83 

Musholm FRI er en helt ny generation af EBK’s populære Musholm-huse. Fritidshuse, der er skabt til aktiv fritid og hyggelige stunder året rundt.  

VR-HS-1
Udstillingshus Slagelse: Søholm 123 med anneks 

Hvidt er det nye sort. I hvert fald for alle, der drømmer om udeliv, eksklusive rammer og  masser af plads til gæstehygge

Virtuel Rundtur i ONV Living 122
Udstillingshus Slagelse: ONV Living 122 

Præfabrikerede moderne fritidshuse med markant arkitektur, indbygget imødekommenhed, åbenhed og store vinduespartier.

Udstillingshus Slagelse: Strandlyst 96-HUSET ER IKKE LÆNGERE UDSTILLET

Med sine småsprossede vinduer og afvalmede tag er Strandlyst indbegrebet af det klassiske sommerhus, som vi alle kender fra vores barndoms somre. Men det er nostalgi i en moderne, eksklusiv udgave.

MF+U-VR
Udstillingshus Roskilde: Musholm FRI+U 112

Vores nye premierehus tilhører den originale og klassiske Musholmserie. Denne model er dog specielt velegnet til udlejning og udviklet af vores arkitekter i samarbejde med specialister i udlejning fra Novasol. 

VR-Hirseholm-Roskilde
Udstillingshus Roskilde: Hirseholm 173 

Det nye hus er fyldt med lækre detaljer, der fuldender ønsket om komplet komfort ude og inde.  Tag en rundtur og oplev vores hyggelige alkove, populære hems, overdækkede terrasser med ude-køkken og de luksuriøse badeværelser - det ene med udgang til bad under åben himmel. 

Virtuel Rundtur i Fjordhuset 116
Udstillingshus Roskilde: Fjordhuset 116

Fjordhuset udtrykker noget ægte, autentisk og naturligt. De rå træfacader har en transparent lys farve, som fremhæver træets struktur på smukkeste vis. 

VR-Strandlyst-2
Udstillingshus Roskilde: Strandlyst 84-HUSET ER IKKE LÆNGERE UDSTILLET

Med sine småsprossede hvide vinduer, sorte trævægge og afvalmede tag er Strandlyst en moderne udgave af det klassiske sommerhus fra 50’erne.

Virtuel rundtur i Kompakt 60B
Udstillingshus Roskilde: Kompakt 60B 

Husene i Kompakt-serien er kendetegnet ved en kompakt arkitektur og funktionel indretning, hvor der er god plads til hygge!

VR-ONV-Aarhus
Udstillingshus Aarhus: ONV living 153

ONV-husene er alle opbygget over et "kors" af lys og luft, som går gennem huset og gør det til et dejligt sted at være - sommer som vinter. Hjertet i ONV fritidshusene er det fælles køkken og opholdsrum, som går ud i den overdækkede terrasse.

Virtuel tur i Musholm FRI 105
Udstillingshus Aarhus: Musholm FRI 105 

Musholm FRI er en helt ny generation af EBK’s populære Musholm-huse. Fritidshuse, der er skabt til aktiv fritid og hyggelige stunder året rundt. 

VR-Hirseholm-MF-1
Udstillingshus Middelfart: Hirseholm 99 

Grundelementet i arkitekturen er det lette tag med slanke udhæng og synlige spær. Stue, alrum og køkken er facade-orienteret og alle rum er veldisponerede.

Kompaktk-VR-1
Udstillingshus Middelfart: Kompaktx

Skarpt skåret, enkelt og funktionelt fritidshus, der inviterer til samvær og afslapning. Her er plads nok til at være sammen og frihed nok til at nyde livet. 

Ikon:
Bestil-Katalog
Action - Overskrift:
Bestil vores brochure og prisliste
Action - Tekst:
Gå på opdagelse og find den arkitektur og indretning der passer dig
Ankertekst:
Medbyg
Vælger I et medbyghus, afleverer EBK huset aflåst og komplet færdiggjort udvendigt på nær montagen af underbeklædningen i udhænget og det afsluttende malerarbejde. I står selv for fundament, el, VVS, flisearbejde, malerarbejde samt alt inventar. Materialer til husets færdiggørelse medfølger i tilskåret / forarbejdet form.
All inclusive
All inclusive betyder at der udover det nøglefærdige hus også er byggeforberedende ydelser med i prisen. Det er ydelser som tilslutning til offentlig kloak, stikledninger til el og vand, regnvandsfaskiner, etablering af byggevand- og el, landinspektør, jordbundsundersøgelse, jernplader, fjernelse af byggeaffald, vinterforanstaltninger samt energimærkning. Disse ydelser er nødvendige for projektets gennemførelse. Er der særlige forhold vedr. din grund rådgiver vi dig om dette og tage det med i projektet. Det giver dig tryghed og det fulde overblik over den samlede økonomi for projektet fra starten.
Pluspakke
PLUS pakken til det All Inclusive hus er prikken over i’et. Her er populære tilvalg som varmepumpe, træterrasse, brændeovn inkl. stålskorsten, opvaske- og vaskemaskine samlet i en pakke. Inkl. i pakken er også den afsluttende malerbehandling af yderbeklædning, vindskeder og sternbrædder på byggepladsen, der gør huset vedligeholdelsesfrit i mange år frem over.
Nøglefærdig
Nøglefærdig betyder hos EBK komplet indflytningsklart. EBK står for fundament, el, vvs, flisearbejde, malerarbejde samt alt inventar. Huset er udvendigt færdiggjort, og indvendigt er huset ligeledes færdigt. Det nøglefærdige hus indeholder køkken-, bad- og garderobeskabe samt hvidevarer.
popup-plus
Top overskrift popup:
Fik du svar på alt?
Ikon:
popup-bestil-brochurer
Action - Overskrift:
BRUG FOR OVERBLIK?
Action - Tekst:
Få vores brochure med priser og al den information du skal bruge
Samlet link-Popup:
Til toppen