Virtuelle rundture - Gå på opdagelse i dit nye hus hjemmefra

Oplev 11 udstillingshuse med virtual reality og få en fornemmelse af grundplan, indretning og arkitektur. Har du VR-briller er det næsten som at være der selv.

oplev-3d-skanningerOplev 3D-­scanninger med VR-­briller - se vejledning herVirtuel rundtur i Musholm FRI 83

Musholm FRI er en helt ny generation af EBK’s populære Musholm-huse. Fritidshuse, der er skabt til aktiv fritid og hyggelige stunder året rundt.  

VR-HS-1

Hvidt er det nye sort. I hvert fald for alle, der drømmer om udeliv, eksklusive rammer og  masser af plads til gæstehygge

Virtuel Rundtur i ONV Living 122

Præfabrikerede moderne fritidshuse med markant arkitektur, indbygget imødekommenhed, åbenhed og store vinduespartier.

Er du til sommerhusromantik som emmer af nostalgi og klassisk design? Så er EBK’s  fritidshus, Strandlyst, det helt rigtige valg. Med sine småsprossede vinduer og afvalmede tag er Strandlyst indbegrebet af det klassiske sommerhus, som vi alle kender fra vores barndoms somre. Men det er nostalgi i en moderne, eksklusiv udgave.

MF+U-VR

Vores nye premierehus tilhører den originale og klassiske Musholmserie. Denne model er dog specielt velegnet til udlejning og udviklet af vores arkitekter i samarbejde med specialister i udlejning fra Novasol. Udlejningsbureauet har sat rekord i udlejning af sommerhuse de seneste år. Den høje efterspørgsel efter nye og moderne sommerhuse i dansk design gør investeringen ekstra attraktiv. 

VR-Hirseholm-Roskilde

Hirseholm forener luft, lys og lethed i arkitektur og design. Det nye hus er fyldt med lækre detaljer, der fuldender ønsket om komplet komfort ude og inde.  Tag en rundtur og oplev vores hyggelige alkove, populære hems, overdækkede terrasser med ude-køkken og de luksuriøse badeværelser - det ene med udgang til bad under åben himmel. 

Virtuel Rundtur i Fjordhuset 116

Fjordhuset udtrykker noget ægte, autentisk og naturligt. De rå træfacader har en transparent lys farve, som fremhæver træets struktur på smukkeste vis. Vinduer og døre er holdt i antracitgrå, for at skabe en blød kontrast til de lyse facader og det rustikke tagpaptag. Kontrasterne er tænkt videre. Yderst moderne og stram arkitektur og inderst intim og hyggelig sommerhusatmosfære.

VR-Strandlyst-2

Med sine småsprossede hvide vinduer, sorte trævægge og afvalmede tag er Strandlyst en moderne udgave af det klassiske sommerhus fra 50’erne.

Virtuel rundtur i Kompakt 60B

Husene i Kompakt-serien er kendetegnet ved en kompakt arkitektur og funktionel indretning, hvor der er god plads til hygge!

VR-ONV-Aarhus

ONV-husene er alle opbygget over et "kors" af lys og luft, som går gennem huset og gør det til et dejligt sted at være - sommer som vinter. Hjertet i ONV fritidshusene er det fælles køkken og opholdsrum, som går ud i den overdækkede terrasse.

Virtuel tur i Musholm FRI 105

Musholm FRI er en helt ny generation af EBK’s populære Musholm-huse. Fritidshuse, der er skabt til aktiv fritid og hyggelige stunder året rundt. 

VR-Hirseholm-MF-1

Grundelementet i arkitekturen er det lette tag med slanke udhæng og synlige spær. Stue, alrum og køkken er facade-orienteret og alle rum er veldisponerede.

Kompaktk-VR-1

Skarpt skåret, enkelt og funktionelt fritidshus, der inviterer til samvær og afslapning. Her er plads nok til at være sammen og frihed nok til at nyde livet. 

Besøg vores 4 permanente udstillinger og åbent hus
Oplev en unik variation i arkitektur og indretninger – og mærk materialer, rumstørrelser og den særlige sommerhusatmosfære.
Se åbningstider
Medbyg
Vælger I et medbyghus, afleverer EBK huset aflåst og komplet færdiggjort udvendigt på nær montagen af underbeklædningen i udhænget og det afsluttende malerarbejde. I står selv for fundament, el, VVS, flisearbejde, malerarbejde samt alt inventar. Materialer til husets færdiggørelse medfølger i tilskåret / forarbejdet form.
All inclusive
All inclusive betyder at der udover det nøglefærdige hus også er byggeforberedende ydelser med i prisen. Det er ydelser som tilslutning til offentlig kloak, stikledninger til el og vand, regnvandsfaskiner, etablering af byggevand- og el, landinspektør, jordbundsundersøgelse, jernplader, fjernelse af byggeaffald, vinterforanstaltninger samt energimærkning. Disse ydelser er nødvendige for projektets gennemførelse. Er der særlige forhold vedr. din grund rådgiver vi dig om dette og tage det med i projektet. Det giver dig tryghed og det fulde overblik over den samlede økonomi for projektet fra starten.
Pluspakke
PLUS pakken til det All Inclusive hus er prikken over i’et. Her er populære tilvalg som varmepumpe, træterrasse, brændeovn inkl. stålskorsten, opvaske- og vaskemaskine samlet i en pakke. Inkl. i pakken er også den afsluttende malerbehandling af yderbeklædning, vindskeder og sternbrædder på byggepladsen, der gør huset vedligeholdelsesfrit i mange år frem over.
Nøglefærdig
Nøglefærdig betyder hos EBK komplet indflytningsklart. EBK står for fundament, el, vvs, flisearbejde, malerarbejde samt alt inventar. Huset er udvendigt færdiggjort, og indvendigt er huset ligeledes færdigt. Det nøglefærdige hus indeholder køkken-, bad- og garderobeskabe samt hvidevarer.
popup-plus
Top overskrift popup:
Fik du svar på alt?
Ikon:
popup-hent-prisliste
Action - Overskrift:
HVAD KOSTER DIT DRØMMEHUS
Action - Tekst:
Om 20 sekunder kender du prisen
Til toppen