www.ebk.dk >

Virtuelle rundture - Gå på opdagelse i dit nye hus hjemmefra

Oplev 11 udstillingshuse med virtual reality og få en fornemmelse af grundplan, indretning og arkitektur. Har du VR-briller er det næsten som at være der selv.

oplev-3d-skanningerOplev 3D-­scanninger med VR-­briller - se vejledning her


Virtuel rundtur i Musholm FRI 83

Musholm FRI er en helt ny generation af EBK’s populære Musholm-huse. Fritidshuse, der er skabt til aktiv fritid og hyggelige stunder året rundt.  

Virtuel Rundtur i Hvid Søholm med anneks

Hvidt er det nye sort. I hvert fald for alle, der drømmer om udeliv, eksklusive rammer og  masser af plads til gæstehygge

Virtuel Rundtur i ONV Living 122

Præfabrikerede moderne fritidshuse med markant arkitektur, indbygget imødekommenhed, åbenhed og store vinduespartier.

Er du til sommerhusromantik som emmer af nostalgi og klassisk design? Så er EBK’s  fritidshus, Strandlyst, det helt rigtige valg. Med sine småsprossede vinduer og afvalmede tag er Strandlyst indbegrebet af det klassiske sommerhus, som vi alle kender fra vores barndoms somre. Men det er nostalgi i en moderne, eksklusiv udgave.

Virtuel Rundtur i Fjordhuset 116

Fjordhuset udtrykker noget ægte, autentisk og naturligt. De rå træfacader har en transparent lys farve, som fremhæver træets struktur på smukkeste vis. Vinduer og døre er holdt i antracitgrå, for at skabe en blød kontrast til de lyse facader og det rustikke tagpaptag. Kontrasterne er tænkt videre. Yderst moderne og stram arkitektur og inderst intim og hyggelig sommerhusatmosfære.

Virtuel rundtur i Strandlyst 84

Med sine småsprossede hvide vinduer, sorte trævægge og afvalmede tag er Strandlyst en moderne udgave af det klassiske sommerhus fra 50’erne.

Virtuel rundtur i Kompakt 60B

Husene i Kompakt-serien er kendetegnet ved en kompakt arkitektur og funktionel indretning, hvor der er god plads til hygge!

Virtuel tur Hirseholm 111 Roskilde

Grundelementet i arkitekturen er det lette tag med slanke udhæng og synlige spær. Stue, alrum og køkken er facade-orienteret og alle rum er veldisponerede.

Virtuel tur i Musholm FRI 105

Musholm FRI er en helt ny generation af EBK’s populære Musholm-huse. Fritidshuse, der er skabt til aktiv fritid og hyggelige stunder året rundt. 

Virtuel rundtur i Kompaktx 68 Middelfart

Skarpt skåret, enkelt og funktionelt fritidshus, der inviterer til samvær og afslapning. Her er plads nok til at være sammen og frihed nok til at nyde livet.

Virtuel rundtur i Hirseholm 99 Middelfart

Grundelementet i arkitekturen er det lette tag med slanke udhæng og synlige spær. Stue, alrum og køkken er facade-orienteret og alle rum er veldisponerede.

Besøg vores 4 permanente udstillinger og åbent hus
Oplev en unik variation i arkitektur og indretninger – og mærk materialer, rumstørrelser og den særlige sommerhusatmosfære.
Se åbningstider
Medbyg
Vælger I et medbyghus, afleverer EBK huset aflåst og komplet færdiggjort udvendigt på nær montagen af underbeklædningen i udhænget og det afsluttende malerarbejde. I står selv for fundament, el, VVS, flisearbejde, malerarbejde samt alt inventar. Materialer til husets færdiggørelse medfølger i tilskåret / forarbejdet form.
All inclusive
All inclusive betyder at der udover det nøglefærdige hus også er byggeforberedende ydelser med i prisen. Det er ydelser som tilslutning til offentlig kloak, stikledninger til el og vand, regnvandsfaskiner, etablering af byggevand- og el, landinspektør, jordbundsundersøgelse, jernplader, fjernelse af byggeaffald, vinterforanstaltninger samt energimærkning. Disse ydelser er nødvendige for projektets gennemførelse. Er der særlige forhold vedr. din grund rådgiver vi dig om dette og tage det med i projektet. Det giver dig tryghed og det fulde overblik over den samlede økonomi for projektet fra starten.
Pluspakke
PLUS pakken til det All Inclusive hus er prikken over i’et. Her er populære tilvalg som varmepumpe, træterrasse, brændeovn inkl. stålskorsten, opvaske- og vaskemaskine samlet i en pakke. Inkl. i pakken er også den afsluttende malerbehandling af yderbeklædning, vindskeder og sternbrædder på byggepladsen, der gør huset vedligeholdelsesfrit i mange år frem over.
Nøglefærdig
Nøglefærdig betyder hos EBK komplet indflytningsklart. EBK står for fundament, el, vvs, flisearbejde, malerarbejde samt alt inventar. Huset er udvendigt færdiggjort, og indvendigt er huset ligeledes færdigt. Det nøglefærdige hus indeholder køkken-, bad- og garderobeskabe samt hvidevarer.
Til toppen