FRITIDSHUSUDSTILLING, AARHUS

Grenåvej 633
8541 Skødstrup
salg@ebk.dk

 

 

Åbningstider:
Søn- og helligdage
Hverdage
 
 

 
Kl. 12.00-16.00
Efter aftale 
Michael Wingum NB sh 

Michael W. Laursen
mw@ebk.dk
Tlf. 2344 0020

Ole 2013

Ole Jørgensen

oj@ebk.dk

Tlf. 2977 3694

Find vej til udstillingen i Aarhus via Google Maps
Find vej

Adresse
Grenåvej 633
8541 Skødstrup
8699 2901
salg@ebk.dk
Åbningstider

Søn- og helligdage Kl. 12.00-16.00
Hverdage Efter aftale
OBS: Vi har lukket i uge 28 og 29

Kontakt

AT-udstilling

Anders Thyde
at@ebk.dk
5856 0406

Peter Kølleskov SH

Peter Kølleskov

pk@ebk.dk
5337 3658


ONV living 153

ONV-husene er alle opbygget over et "kors" af lys og luft, som går gennem huset og gør det til et dejligt sted at være - sommer som vinter. Hjertet i ONV fritidshusene er det fælles køkken og opholdsrum, som går ud i den overdækkede terrasse. Det er her livet leves, med højt til loftet og sammenhæng med naturen udenfor. Der er endvidere adgang til det fri fra alle rum, for sommerhuslivet leves jo ofte ude.


Bebygget areal: 114 m2
Overdækkede areal: 39 m2
Antal værelser: 3

Musholm FRI 105

Musholm FRI er en helt ny generation af EBK’s populære Musholm-huse. Fritidshuse, der er skabt til aktiv fritid og hyggelige stunder året rundt. Musholm FRI har et charmerende fritidsmiljø – ude som inde – hvor arkitektur, indretning, materialevalg og energikrav er sikret langt ud i fremtiden.


  Kom forbi og se det nye udstillingshus!
 

  Se mere om Musholm FRI husene

 

Bebygget areal: 85 m2
Overdækkede areal: 20 m2
Antal værelser: 3

Ikon:
Testemopnials-EBK
Action - Overskrift:
”Vi troede, vi skulle renovere. Men sikke en opgave!"
Action - Tekst:
Hele tiden forhindringer og spørgsmål, der skabte en enorm usikkerhed. Det var utroligt opslidende. Efter et par år med nytteløse møder med flere arkitekter valgte vi at fjerne det gamle og bygge et nyt, nøglefærdigt hus fra EBK. Herefter gik det stærkt.

Bettina Nygaard
Hirseholm
Ankertekst:
Medbyg
Vælger I et medbyghus, afleverer EBK huset aflåst og komplet færdiggjort udvendigt på nær montagen af underbeklædningen i udhænget og det afsluttende malerarbejde. I står selv for fundament, el, VVS, flisearbejde, malerarbejde samt alt inventar. Materialer til husets færdiggørelse medfølger i tilskåret / forarbejdet form.
All inclusive
All inclusive betyder at der udover det nøglefærdige hus også er byggeforberedende ydelser med i prisen. Det er ydelser som tilslutning til offentlig kloak, stikledninger til el og vand, regnvandsfaskiner, etablering af byggevand- og el, landinspektør, jordbundsundersøgelse, jernplader, fjernelse af byggeaffald, vinterforanstaltninger samt energimærkning. Disse ydelser er nødvendige for projektets gennemførelse. Er der særlige forhold vedr. din grund rådgiver vi dig om dette og tage det med i projektet. Det giver dig tryghed og det fulde overblik over den samlede økonomi for projektet fra starten.
Pluspakke
PLUS pakken til det All Inclusive hus er prikken over i’et. Her er populære tilvalg som varmepumpe, træterrasse, brændeovn inkl. stålskorsten, opvaske- og vaskemaskine samlet i en pakke. Inkl. i pakken er også den afsluttende malerbehandling af yderbeklædning, vindskeder og sternbrædder på byggepladsen, der gør huset vedligeholdelsesfrit i mange år frem over.
Nøglefærdig
Nøglefærdig betyder hos EBK komplet indflytningsklart. EBK står for fundament, el, vvs, flisearbejde, malerarbejde samt alt inventar. Huset er udvendigt færdiggjort, og indvendigt er huset ligeledes færdigt. Det nøglefærdige hus indeholder køkken-, bad- og garderobeskabe samt hvidevarer.
popup-plus
Top overskrift popup:
Fik du svar på alt?
Ikon:
popup-bestil-brochurer
Action - Overskrift:
BRUG FOR OVERBLIK?
Action - Tekst:
Få vores brochure med priser og al den information du skal bruge
Samlet link-Popup:
Til toppen