www.ebk.dk >

FRITIDSHUSUDSTILLING, MIDDELFART

Hindsgavl Allé 2
5500 Middelfart
Tlf. 29 370 370
salg@ebk.dk

 

Åbningstider:

 
Kl. 12.00-16.00
Kl. 12.00-16.00
Efter aftale

 

 


 

 

Find vej til udstillingen i Middelfart via Google Maps
Find vej

Adresse
Hindsgavl Allé 2
5500 Middelfart
29 370 370
salg@ebk.dk
Åbningstider

Lørdag Kl. 12.00-16.00
Søn- og helligdage Kl. 12.00-16.00
Hverdage Efter aftale Kontakt

Peter Kølleskov SH

Peter Kølleskov

pk@ebk.dk

5337 3658

AT-udstilling

Anders Thyde
at@ebk.dk
5856 0406

Hirseholm 99
» Billeder  » Grundplan   

I Hirseholm forenes ønsket om god plads med ønsket om luft, lys og lethed. De slanke og lette udhæng med synlige spær giver taget et let og ”svævende” udtryk. Den smukke, vandrette træbeklædning får hele huset til at fremstå moderne og elegant, og de store panoramavinduer inviterer den omgivende natur og det dejlige nordiske lys indenfor.
 

Hirseholm 99 har 2 store velindrettede soveværelser med plads til gode senge og masser af skabsplads, stort lyst og eksklusivt badeværelse samt et gæste/børneværelse.

Se vores udstillingshus i Google Street View: Indenfor / Udenfor

Bebygget areal: 85 m²
Overdækkede areal: 14 m²
Antal værelser: 3
 

Kompaktx 68
» Billeder  » Grundplan   

Skarpt skåret, enkelt og funktionelt fritidshus, der inviterer til samvær og afslapning. Her er plads nok til at være sammen og frihed nok til at nyde livet. Med sine få kvadratmeter og enkle indretning kan du holde fri fra første minut du lander – du behøver ikke at bruge tid på vedligeholdelse og rengøring. Det stramme udseende er lækkert at se på og lader masser af lys komme ind.Bebygget areal: 64 m²
Overdækkede areal: 4 m²
Træterrasse: 13 m²
Antal værelser: 3

Ikon:
Testemopnials-EBK
Action - Overskrift:
”Vi har haft fuld tillid til hele processen og sidder tilbage med følelsen af et absolut fornuftigt og godt køb.”
Action - Tekst:
Ole Møller Andersen
Fri Arkitektur
Ankertekst:
Medbyg
Vælger I et medbyghus, afleverer EBK huset aflåst og komplet færdiggjort udvendigt på nær montagen af underbeklædningen i udhænget og det afsluttende malerarbejde. I står selv for fundament, el, VVS, flisearbejde, malerarbejde samt alt inventar. Materialer til husets færdiggørelse medfølger i tilskåret / forarbejdet form.
All inclusive
All inclusive betyder at der udover det nøglefærdige hus også er byggeforberedende ydelser med i prisen. Det er ydelser som tilslutning til offentlig kloak, stikledninger til el og vand, regnvandsfaskiner, etablering af byggevand- og el, landinspektør, jordbundsundersøgelse, jernplader, fjernelse af byggeaffald, vinterforanstaltninger samt energimærkning. Disse ydelser er nødvendige for projektets gennemførelse. Er der særlige forhold vedr. din grund rådgiver vi dig om dette og tage det med i projektet. Det giver dig tryghed og det fulde overblik over den samlede økonomi for projektet fra starten.
Pluspakke
PLUS pakken til det All Inclusive hus er prikken over i’et. Her er populære tilvalg som varmepumpe, træterrasse, brændeovn inkl. stålskorsten, opvaske- og vaskemaskine samlet i en pakke. Inkl. i pakken er også den afsluttende malerbehandling af yderbeklædning, vindskeder og sternbrædder på byggepladsen, der gør huset vedligeholdelsesfrit i mange år frem over.
Nøglefærdig
Nøglefærdig betyder hos EBK komplet indflytningsklart. EBK står for fundament, el, vvs, flisearbejde, malerarbejde samt alt inventar. Huset er udvendigt færdiggjort, og indvendigt er huset ligeledes færdigt. Det nøglefærdige hus indeholder køkken-, bad- og garderobeskabe samt hvidevarer.
popup-plus
Top overskrift popup:
Fik du svar på alt?
Ikon:
popup-bestil-brochurer
Action - Overskrift:
VIL DU UDSKIFTE DIT GAMLE SOMMERHUS?
Action - Tekst:
Bestil vores brochure og få overblik over pris, fordele og fakta
Samlet link-Popup:
Til toppen