FRITIDSHUSUDSTILLING, ROSKILDE

Lykkegårdsvej 7
4000 Roskilde
Tlf. 3252 4654
salg@ebk.dk 

Åbningstider:
Mandag-onsdag
Torsdag-fredag
Lørdag
Søn- og helligdage

 
Kl. 13.00-16.30
Lukket
Kl. 13.00-16.30
Kl. 11.00-16.30 

    

 

Susanne Thing SH_1Susanne Thing
st@ebk.dk
2148 9988 

Anders
Ingemann Jensen

aj@ebk.dk
4020 3238

Find vej til udstillingen i Roskilde via Google Maps
Find vej

Adresse
Lykkegårdsvej 7
4000 Roskilde
3252 4654
salg@ebk.dk 
Åbningstider

Mandag-onsdag Kl. 13.00-16.30
Torsdag-fredag Lukket
Lørdag Kl. 13.00-16.30
Søn- og helligdage Kl. 11.00-16.30

Kontakt

Susanne Thing

Susanne Thing


st@ebk.dk

2148 9988

Anders Ingemann Jensen

Anders Ingemann Jensen

4020 3238

Carsten Fisker Christiansen

Carsten Fisker Christiansen

2946 2184

PREMIERE Musholm FRI+U 112
» Billeder  » Grundplan   

Vores nye premierehus tilhører den originale og klassiske Musholmserie. Denne model er dog specielt velegnet til udlejning og udviklet af vores arkitekter i samarbejde med specialister i udlejning fra Novasol. Udlejningsbureauet har sat rekord i udlejning af sommerhuse de seneste år. Den høje efterspørgsel efter nye og moderne sommerhuse i dansk design gør investeringen ekstra attraktiv. 


Bebygget areal: 97 m²
Overdækket areal: 15 m²
Træterrasse: 45 m²
Antal værelser: 3 + alkove

Fjordhuset 116
» Billeder  » Grundplan   

Fjordhuset udtrykker noget ægte, autentisk og naturligt. De rå træfacader har en transparent lys farve, som fremhæver træets struktur på smukkeste vis. Vinduer og døre er holdt i antracitgrå, for at skabe en blød kontrast til de lyse facader og det rustikke tagpaptag. Kontrasterne er tænkt videre. Yderst moderne og stram arkitektur og inderst intim og hyggelig sommerhusatmosfære. Indretningen er naturligvis også gennemtænkt i mindste detalje. Rummene har hver deres karakter, alt foregår ikke i et rum, men der er masser af hyggelige kroge og ”hemmelige” steder både ude og inde.

Bebygget areal: 95 m²
Overdækket areal: 21 m²
Antal værelser: 3

KompaktK 60B
» Billeder  » Grundplan   


KompaktK er en ny fortolkning af vores populære Kompakt. Den iøjefaldende forskel er de klassiske, hvide og fine sprossevinduer, der fremtræder som en smuk signatur.  

KompaktK er et mindre arkitekttegnet hus, men med masser af rum til at skabe nye traditioner og gode minder.Bebygget areal: 60 m²
Overdækket areal: 10 m² 
Antal værelser: 3

Hirseholm 173
» Billeder  » Grundplan   

I Hirseholm forenes ønsket om god plads med ønsket om luft, lys og lethed. De slanke og lette udhæng med synlige spær giver taget et let og ”svævende” udtryk. Den smukke, vandrette træbeklædning får hele huset til at fremstå moderne og elegant.

Bebygget areal: 130 m²
Overdækket areal: 43 m² 

Antal værelser: 4 


Ikon:
Testemopnials-EBK
Action - Overskrift:
”Vi har haft fuld tillid til hele processen og sidder tilbage med følelsen af et absolut fornuftigt og godt køb.”
Action - Tekst:
Ole Møller Andersen
Fri Arkitektur
Ankertekst:
Medbyg
Vælger I et medbyghus, afleverer EBK huset aflåst og komplet færdiggjort udvendigt på nær montagen af underbeklædningen i udhænget og det afsluttende malerarbejde. I står selv for fundament, el, VVS, flisearbejde, malerarbejde samt alt inventar. Materialer til husets færdiggørelse medfølger i tilskåret / forarbejdet form.
All inclusive
All inclusive betyder at der udover det nøglefærdige hus også er byggeforberedende ydelser med i prisen. Det er ydelser som tilslutning til offentlig kloak, stikledninger til el og vand, regnvandsfaskiner, etablering af byggevand- og el, landinspektør, jordbundsundersøgelse, jernplader, fjernelse af byggeaffald, vinterforanstaltninger samt energimærkning. Disse ydelser er nødvendige for projektets gennemførelse. Er der særlige forhold vedr. din grund rådgiver vi dig om dette og tage det med i projektet. Det giver dig tryghed og det fulde overblik over den samlede økonomi for projektet fra starten.
Pluspakke
PLUS pakken til det All Inclusive hus er prikken over i’et. Her er populære tilvalg som varmepumpe, træterrasse, brændeovn inkl. stålskorsten, opvaske- og vaskemaskine samlet i en pakke. Inkl. i pakken er også den afsluttende malerbehandling af yderbeklædning, vindskeder og sternbrædder på byggepladsen, der gør huset vedligeholdelsesfrit i mange år frem over.
Nøglefærdig
Nøglefærdig betyder hos EBK komplet indflytningsklart. EBK står for fundament, el, vvs, flisearbejde, malerarbejde samt alt inventar. Huset er udvendigt færdiggjort, og indvendigt er huset ligeledes færdigt. Det nøglefærdige hus indeholder køkken-, bad- og garderobeskabe samt hvidevarer.
popup-plus
Top overskrift popup:
Fik du svar på alt?
Ikon:
popup-hent-prisliste
Action - Overskrift:
HVAD KOSTER DIT DRØMMEHUS
Action - Tekst:
Om 20 sekunder kender du prisen
Samlet link-Popup:
Til toppen