Dokumenteret godt indeklima

Sov med god samvittighed 

En god nats søvn. Er der noget bedre? Det skulle da lige være en god nats søvn i dit nye sommerhus, der lever op til

de højeste krav til et sundt indeklima.

 

Et dårligt indeklima påvirker din sundhed. Hos EBK giver vi dig tryghed og sikkerhed for et godt indeklima. Kravet til indeklimaet bliver stadig større bl.a. afledt af myndighedernes krav til tættere huse.

EBK er den eneste husproducent i Danmark, der frivilligt har valgt at lade sig certificere af Dansk Indeklima Mærkning.

Det betyder, at hele huset er gennemtestet af Teknologisk Institut for lugtgener, afgasning og kræftfremkaldende stoffer.

Vi kan derfor dokumentere, at vores huse og vores materialer er fri for skadelige stoffer. Det gælder naturligvis ikke kun i soveværelset, men hele huset.


Læs mere om indeklimamærket (PDF)
Download certifikat

 

Dokumenteret godt indeklima - EBK Huse
Dokumenteret godt indeklima
Vi giver dig tryghed og sikkerhed for et godt indeklima.
Læs om indeklimamærket
Medbyg
Vælger I et medbyghus, afleverer EBK huset aflåst og komplet færdiggjort udvendigt på nær montagen af underbeklædningen i udhænget og det afsluttende malerarbejde. I står selv for fundament, el, VVS, flisearbejde, malerarbejde samt alt inventar. Materialer til husets færdiggørelse medfølger i tilskåret / forarbejdet form.
All inclusive
All inclusive betyder at der udover det nøglefærdige hus også er byggeforberedende ydelser med i prisen. Det er ydelser som tilslutning til offentlig kloak, stikledninger til el og vand, regnvandsfaskiner, etablering af byggevand- og el, landinspektør, jordbundsundersøgelse, jernplader, fjernelse af byggeaffald, vinterforanstaltninger samt energimærkning. Disse ydelser er nødvendige for projektets gennemførelse. Er der særlige forhold vedr. din grund rådgiver vi dig om dette og tage det med i projektet. Det giver dig tryghed og det fulde overblik over den samlede økonomi for projektet fra starten.
Pluspakke
PLUS pakken til det All Inclusive hus er prikken over i’et. Her er populære tilvalg som varmepumpe, træterrasse, brændeovn inkl. stålskorsten, opvaske- og vaskemaskine samlet i en pakke. Inkl. i pakken er også den afsluttende malerbehandling af yderbeklædning, vindskeder og sternbrædder på byggepladsen, der gør huset vedligeholdelsesfrit i mange år frem over.
Nøglefærdig
Nøglefærdig betyder hos EBK komplet indflytningsklart. EBK står for fundament, el, vvs, flisearbejde, malerarbejde samt alt inventar. Huset er udvendigt færdiggjort, og indvendigt er huset ligeledes færdigt. Det nøglefærdige hus indeholder køkken-, bad- og garderobeskabe samt hvidevarer.
popup-plus
Top overskrift popup:
Fik du svar på alt?
Ikon:
popup-bestil-brochurer
Action - Overskrift:
VIL DU UDSKIFTE DIT GAMLE SOMMERHUS?
Action - Tekst:
Bestil vores brochure og få overblik over pris, fordele og fakta
Samlet link-Popup:
Til toppen