Få det som du vil

I en travl hverdag er det vigtigt at have et sted, hvor du kan lade op. Et smukt sted, hvor lyset strømmer ind og giver dig energi. Et samlingssted for familie og venner - hvor der er plads til alle.


EBK bygger således på livskvalitet og har i mere end 40 år skabt smukke, lyse og funktionelle huse. Huse, der har sat de perfekte rammer for tusinder af familier. Men livskvalitet er også, at du kan få dit hus præcis, som du ønsker. Derfor tilpasses husene til den enkelte familie og grund. Og med et nyt EBK hus, der er bygget efter de bedste byggetraditioner og med vores egne erfarne håndværkere, får du kvalitet, der holder, til altid konkurrencedygtige priser.

Få idéer og inspiration

Med 2 permanente fritidshusudstillinger på Sjælland og åbent hus arrangementer i helårshuse, er der rig mulighed for at få inspiration og se nærmere på EBK’s kvalitet samt materiale og detaljer. Her kan I fornemme husenes særlige atmosfære, det fantastiske lysindfald og opleve, hvor hyggelige og veldisponerede EBK´s huse er. Hold jer opdateret på www.ebk.dk, eller tilmeld jer vores nyhedsbrev eller ring os på 5856 0400.

ind_1Vil du vide mere?
Ring 5856 0400
Vi kan også ringe dig op på det tidspunkt der passer dig bedst
Gå til kontaktformular
Medbyg
Vælger I et medbyghus, afleverer EBK huset aflåst og komplet færdiggjort udvendigt på nær montagen af underbeklædningen i udhænget og det afsluttende malerarbejde. I står selv for fundament, el, VVS, flisearbejde, malerarbejde samt alt inventar. Materialer til husets færdiggørelse medfølger i tilskåret / forarbejdet form.
All inclusive
All inclusive betyder at der udover det nøglefærdige hus også er byggeforberedende ydelser med i prisen. Det er ydelser som tilslutning til offentlig kloak, stikledninger til el og vand, regnvandsfaskiner, etablering af byggevand- og el, landinspektør, jordbundsundersøgelse, jernplader, fjernelse af byggeaffald, vinterforanstaltninger samt energimærkning. Disse ydelser er nødvendige for projektets gennemførelse. Er der særlige forhold vedr. din grund rådgiver vi dig om dette og tage det med i projektet. Det giver dig tryghed og det fulde overblik over den samlede økonomi for projektet fra starten.
Pluspakke
PLUS pakken til det All Inclusive hus er prikken over i’et. Her er populære tilvalg som varmepumpe, træterrasse, brændeovn inkl. stålskorsten, opvaske- og vaskemaskine samlet i en pakke. Inkl. i pakken er også den afsluttende malerbehandling af yderbeklædning, vindskeder og sternbrædder på byggepladsen, der gør huset vedligeholdelsesfrit i mange år frem over.
Nøglefærdig
Nøglefærdig betyder hos EBK komplet indflytningsklart. EBK står for fundament, el, vvs, flisearbejde, malerarbejde samt alt inventar. Huset er udvendigt færdiggjort, og indvendigt er huset ligeledes færdigt. Det nøglefærdige hus indeholder køkken-, bad- og garderobeskabe samt hvidevarer.
popup-plus
Top overskrift popup:
Fik du svar på alt?
Ikon:
popup-bestil-brochurer
Action - Overskrift:
BRUG FOR OVERBLIK?
Action - Tekst:
Få vores brochure med priser og al den information du skal bruge
Samlet link-Popup:
Til toppen