www.ebk.dk >

Rådgivning fra A-Z

Personlig rådgivning


At købe en grund og bygge et hus kan for mange familier virke som en stor opgave. Hvor findes den rigtige grund? Er der et gammelt hus på grunden og hvordan fjernes det? Er prisen rigtig? Skal huset leveres nøglefærdigt eller er medbyg en løsning? Og hvordan med betaling og finansiering – hvilke muligheder er der? EBK´s byggerådgivere er uddannet til at vejlede jer i alle disse spørgsmål og flere til. EBK har egne indretningsrådgivere, der kan rådgive om bl.a. køkkenindretning, fliser, hårde hvidevarer og meget andet til det nye hus. Du får også inspiration hertil i vores showroom.
byggeprocessen-a-z


Grundkøb / besigtigelse af grunden


Er grunden endnu ikke fundet hjælper EBK gerne. Vi har egne grunde i udvalgte områder og kontakt til ejendomsmæglerne rundt i landet. Måske har I allerede grunden – ubebygget eller med et gammelt hus på. I alle tilfælde kan I benytte jer af vores grundbesigtigelsesservice, hvor vi giver en konkret vurdering af mulighederne på grunden, hvilket også giver os det bedste grundlag for at rådgive jer om valg af hustype. Denne service gælder også inden I har købt grunden.
>> Se grunde og projekter fra EBK 
Drøsselbjerg-byggeprocess-3


Nedrivning af det gamle hus – vi er BYT-TIL-NYT specialister


EBK har gennem alle årene været BYT-TIL-NYT specialister og vi gør det nemt for jer! En stor del af de huse vi bygger opføres på en grund, hvor der står et gammelt hus i forvejen. Vi sørger for det hele: River det gamle hus ned, indhenter tilladelser, fjerner affaldet og bygger jeres nye fritidshus, præcis som I vil have det. Kontakt vores byggerådgivere på telefon 5856 0400.
>> Læs mere om BYT-TIL-NYT 
Musholm-DE-underside-MF


All inclusive


All inclusive betyder at der udover det nøglefærdige hus også er byggeforberedende ydelser med i prisen. Det er ydelser som tilslutning til offentlig kloak, stikledninger til el og vand, regnvandsfaskiner, etablering af byggevand- og el, landinspektør, jordbundsundersøgelse, jernplader, fjernelse af byggeaffald, vinterforanstaltninger samt energimærkning. Disse ydelser er nødvendige for projektets gennemførelse. Er der særlige forhold vedr. din grund rådgiver vi dig om dette og tage det med i projektet. Det giver dig tryghed og det fulde overblik over den samlede økonomi for projektet fra starten. 


Udlejning af fritidshuset


Som ekstra supplement til huslejen er det en mulighed at leje fritidshuset ud nogle uger om året. EBK samarbejder med de større udlejningsbureauer og kan derigennem tilbyde god service og en fordelagtig aftale.
>> Læs mere om udlejning af dit fritidshus

EBK6024-Musholmfri-fritidshus-facade-02


Finansiering


EBK samarbejder med de større realkreditinstitutter og kan derigennem tilbyde rådgivning vedrørende finansiering af det nye fritidshus. 
rådgivning-3


Medbyg
Vælger I et medbyghus, afleverer EBK huset aflåst og komplet færdiggjort udvendigt på nær montagen af underbeklædningen i udhænget og det afsluttende malerarbejde. I står selv for fundament, el, VVS, flisearbejde, malerarbejde samt alt inventar. Materialer til husets færdiggørelse medfølger i tilskåret / forarbejdet form.
All inclusive
All inclusive betyder at der udover det nøglefærdige hus også er byggeforberedende ydelser med i prisen. Det er ydelser som tilslutning til offentlig kloak, stikledninger til el og vand, regnvandsfaskiner, etablering af byggevand- og el, landinspektør, jordbundsundersøgelse, jernplader, fjernelse af byggeaffald, vinterforanstaltninger samt energimærkning. Disse ydelser er nødvendige for projektets gennemførelse. Er der særlige forhold vedr. din grund rådgiver vi dig om dette og tage det med i projektet. Det giver dig tryghed og det fulde overblik over den samlede økonomi for projektet fra starten.
Pluspakke
PLUS pakken til det All Inclusive hus er prikken over i’et. Her er populære tilvalg som varmepumpe, træterrasse, brændeovn inkl. stålskorsten, opvaske- og vaskemaskine samlet i en pakke. Inkl. i pakken er også den afsluttende malerbehandling af yderbeklædning, vindskeder og sternbrædder på byggepladsen, der gør huset vedligeholdelsesfrit i mange år frem over.
Nøglefærdig
Nøglefærdig betyder hos EBK komplet indflytningsklart. EBK står for fundament, el, vvs, flisearbejde, malerarbejde samt alt inventar. Huset er udvendigt færdiggjort, og indvendigt er huset ligeledes færdigt. Det nøglefærdige hus indeholder køkken-, bad- og garderobeskabe samt hvidevarer.
popup-plus
Top overskrift popup:
Fik du svar på alt?
Ikon:
popup-hent-prisliste
Action - Overskrift:
HVAD KOSTER DIT DRØMMEHUS
Action - Tekst:
Om 20 sekunder kender du prisen
Samlet link-Popup:
Til toppen