www.ebk.dk >

Vores huse er bygget på naturens præmisser. Naturligvis.

Træ er vores DNA. Det er vores filosofi, vores historie, og vores styrke. 

Træ er naturens genbrug og verdens mest miljøvenlige råstof.


Træ er det eneste materiale, vi skal bruge mere af for at skabe en mere bæredygtig verden. Træ gavner klimaet som byggemateriale, fordi det lagrer CO2 og sparer fossil energi sammenlignet med andre byggematerialer.  En m3 træ sparer i gennemsnit  atmosfæren for to tons CO2.


Vi benytter udelukkende langsomt voksende grantræer fra Nordsverige til både den ydre og indre beklædning. Det kolde klima gør, at træet opnår tættere årringe, og grans lukkede struktur hindrer fugt i at trænge ind. Den langsomme vækst gør desuden, at andelen af luft bliver mindre og træet stærkere.

EBK-træ


Vil du også støtte bæredygtig skovdrift?


Vi anvender udelukkende leverandører, der deler vores ideologi om at tage ansvar for vores klode. Derfor vælger vi altid træ, der kommer fra bæredygtig skovdrift. Det betyder, at der bliver plantet et nyt træ for hvert træ, der bliver fældet. Når du køber et træhus hos os, bliver du dermed også en ansvarsfuld forbruger – også for de kommende generationer.
ebk-trae-2


5 kræsne træløsninger


Et træhus har en særlig atmosfære med sine smukke overflader,  dæmpende akustik og duft af natur.  For os handler det om at skabe et træhus i harmoni – med omtanke for miljøet og dig.

1. Yderbeklædningen er både PEFC og FSC certificeret. Træet er imprægneret og savskåret for at opnå en rustik og dragende overflade samt bedste holdbarhed af dit hus. 

2. Den indvendige beklædning er pudset kvalitetstræ. Det giver en smuk og ensartet overflade og sikrer at overfladebehandlingen kan trække ensartet ned i træet. Beklædningen er behandlet med titanvoks, der har et særligt UV-filer, der beskytter mod solens stærke stråler.  

ebk-trae-33. Gulvene er af klassisk fyr fra det nordlige Sverige. De er høvlet og sorteret efter højeste kvalitet, så du får ensartede gulve med høj finish.  Over-fladebehandlingen gør gulvene flotte og slidstærke – og dejlige at gå på med bare tæer.

4. Vinduerne kommer fra danske fabrikker med dansk produktion, der anvender fingerskåret kernefyr. Det betyder, at det er limtræ uden knaster – og din sikkerhed for stærke og stabile vinduer uden gennemslag af knaster i malingen. 

5. De bærende konstruktioner er af stærk FSC-certificeret træ fra det nordligste Skandinavien. Limtræet leverers af dansk limtræsproducent.

ebk-trae-4


Medbyg
Vælger I et medbyghus, afleverer EBK huset aflåst og komplet færdiggjort udvendigt på nær montagen af underbeklædningen i udhænget og det afsluttende malerarbejde. I står selv for fundament, el, VVS, flisearbejde, malerarbejde samt alt inventar. Materialer til husets færdiggørelse medfølger i tilskåret / forarbejdet form.
All inclusive
All inclusive betyder at der udover det nøglefærdige hus også er byggeforberedende ydelser med i prisen. Det er ydelser som tilslutning til offentlig kloak, stikledninger til el og vand, regnvandsfaskiner, etablering af byggevand- og el, landinspektør, jordbundsundersøgelse, jernplader, fjernelse af byggeaffald, vinterforanstaltninger samt energimærkning. Disse ydelser er nødvendige for projektets gennemførelse. Er der særlige forhold vedr. din grund rådgiver vi dig om dette og tage det med i projektet. Det giver dig tryghed og det fulde overblik over den samlede økonomi for projektet fra starten.
Pluspakke
PLUS pakken til det All Inclusive hus er prikken over i’et. Her er populære tilvalg som varmepumpe, træterrasse, brændeovn inkl. stålskorsten, opvaske- og vaskemaskine samlet i en pakke. Inkl. i pakken er også den afsluttende malerbehandling af yderbeklædning, vindskeder og sternbrædder på byggepladsen, der gør huset vedligeholdelsesfrit i mange år frem over.
Nøglefærdig
Nøglefærdig betyder hos EBK komplet indflytningsklart. EBK står for fundament, el, vvs, flisearbejde, malerarbejde samt alt inventar. Huset er udvendigt færdiggjort, og indvendigt er huset ligeledes færdigt. Det nøglefærdige hus indeholder køkken-, bad- og garderobeskabe samt hvidevarer.
popup-plus
Top overskrift popup:
Fik du svar på alt?
Ikon:
popup-bestil-brochurer
Action - Overskrift:
VIL DU UDSKIFTE DIT GAMLE SOMMERHUS?
Action - Tekst:
Bestil vores brochure og få overblik over pris, fordele og fakta
Samlet link-Popup:
Til toppen