EBKPhoneMenuIcon
HUSE HVOR FAMILIER TRIVES
www.ebk.dk »
EBK HUSE A/S - Vi er Indeklimamærket
Billede til rotator:
Arkitekttegnet sommerhus designet eksklusivt til dig
DK Overskrift:
Overskrift 2:
Hashtag:
Billede til rotator:
DK Overskrift:
Overskrift 2:
Hashtag:
Billede til rotator:
Arkitekttegnet sommerhus designet eksklusivt til dig
DK Overskrift:
Overskrift 2:
Hashtag:
Billede til rotator:
Arkitekttegnet sommerhus designet eksklusivt til dig
DK Overskrift:
Overskrift 2:
Hashtag:
Billede til rotator:
DK Overskrift:
Overskrift 2:
Hashtag:

Arkitekttegnet sommerhus designet eksklusivt til dig 

Design dit eget sommerhus sammen med en af vores arkitekter og få et unikt og specialtegnet fritidshus til fast pris. Med snart 50 års erfaring med at bygge sommerhuse ved vi, hvad der holder i forhold til både design, byggesystemer og konstruktioner. Det reducerer tid og omkostninger og giver dig optimal tryghed.

Hos EBK HUSE bliver næsten hver 10. sommerhus specialdesignet individuelt af vores arkitekter.


Et unikt og arkitekttegnet sommerhus er for dig, der værdsætter dansk design, og som elsker flotte, arkitektoniske detaljer, linjer og flader. Dig, der ikke kan finde det helt rigtige sommerhus blandt vores standard hustyper. Dig, der har behov for at få tegnet en særlig løsning til en særlig grund. Eller dig, der bare gerne vil have et personligt og eksklusivt sommerhus, der ikke er som de andres.


Med et arkitekttegnet sommerhus fra EBK HUSE får du et smukt og tidløst sommerhus i træ, der er forankret i den danske designtradition. Et sommerhus, der opfylder dine drømme og behov, og som lever op til dine forventninger.

 Arkitekttegnet sommerhus med dokumenteret erfaring

Vi har bygget sommerhuse siden 1976. Det giver en helt speciel forståelse for konsekvenserne af valg i forhold til design, form og konstruktion.


God arkitektur handler om mere end en god grundplan og plantegning. God arkitektur skal også give den rigtige følelse og ro i sjælen hos dig, når du træder ind ad døren i dit nye sommerhus. De elementer værner vores arkitekter om - og derfor er personlighed og æstetik lige så vigtigt for os, som arkitektur, kvalitet og anvendelighed.


Hvad er fordelene ved at vælge en arkitekt fra EBK HUSE?

 • Du får en arkitekt, der er specialist i sommerhuse
 • Du sparer penge sammenlignet med et arkitektfirma
 • Du får et specialtegnet hus til en fast pris
 • Du får en solid byggepartner med højeste kreditværdighed
 • Du får gennemtestede konstruktioner, byggematerialer og detailløsninger
 • Du kan se vores kvalitet i udstillingshusene
 • Du får os til at tage dialogen med håndværkerne
 • Du får en fast leveringsdato

Hvad er forskellen på et arkitekttegnet sommerhus og et typehus?

Den grundlæggende forskel på et arkitekttegnet sommerhus og et type-sommerhus er valgfriheden.

Med et arkitekttegnet sommerhus fra EBK HUSE får du adgang til fuld fleksibilitet i valg af arkitektur, design og materialer. Du bestemmer, om sommerhuset skal være en kontrast til hverdagslivet eller en forlængelse af det - måske med aktivitetsrum til børnebørnene eller et anneks til hjemmekontoret, keramikstudiet eller yogatimen? Du bestemmer, om der skal være udendørsbad eller måske en ekstra stor overdækket terrasse til at nyde udelivet i ekstra stor skala? Du bestemmer, om stilen skal være moderne og minimalistisk eller måske klassisk og romantisk.

Vi tager altid udgangspunkt i vores standardmodeller. Derefter tegner vi et sommerhus specielt til dig - og ikke alle andre.

Se vores arkitektpakke Fri Arkitektur


Hvad sikrer en arkitekt fra EBK HUSE?

Med lige dele viden, erfaring og engagement sikrer vores arkitekter altid:

 • Sammenhæng mellem ude og inde
 • Optimal udnyttelse af kvadratmeter
 • Funktionelle rum
 • Loft til kip
 • Høj andel af dagslys
 • Lavt energiforbrug
 • Bygbare løsninger

Alt sker naturligvis med udgangspunkt i dine ønsker.

Sådan foregår det

 1. Book gratis rådgivningsmøde
  Bestil et gratis og uforpligtende rådgivningsmøde – vi kan mødes hos os, på din grund eller hjemme hos dig. Oplys, at du påtænker at købe vores arkitektpakke Fri Arkitektur (Pris 40.000 kroner)

 2. Opstartsmøde med byggerådgiver og arkitekt
  Et arkitekttegnet sommerhus handler altid om dig. Vi starter med et blankt stykke papir, hvor vi tager udgangspunkt i dine tanker, behov og drømme. Måske har du allerede selv tegnet nogle skitser i hånden? Måske er du inspireret af en bestemt hustype? Måske er det tiden til, at dit gamle sommerhus skal erstattes af energivenligt hus? Vores erfarne arkitekter lytter, vejleder og rådgiver dig, så du får den skræddersyede løsning og den stilart og arkitektur, du ønsker.


  arkitekttegnet-sommerhus-3D-tegning

  Se flere 3D tegninger (PDF)

 3. Besigtigelse af byggegrund
  Et vigtigt trin, hvor vi undersøger den optimale placering af det nye sommerhus på grunden, men også lokalplaner, servitutter og meget mere.

 4. Opfølgende møde
  Andet møde med byggerådgiver og arkitekt. Vi har omsat dine designønsker og krav til en digital 3D model. Du oplever dit nye sommerhus ude og inde og får en fornemmelse af huset. Det giver overblik og tryghed. Alle vores arkitekttegnede sommerhuse er baseret på erfaringer fra vores typehuse. Det gør, at du også har mulighed for at se vores håndværk, kvalitet og sans for arkitektur i virkeligheden ude i vores udstillingshuse. Du er også altid kun et klik væk fra en virtuel rundtur i udstillingshusene.

 5. Tilbud på det færdige projekt
  Fordelen ved at vælge EBK HUSE er, at du får et komplet overblik over din økonomi. Vi bygger mere end 200 sommerhuse om året og har derfor erfaringen til at kunne give dig en pris, du kan stole på. Hos os får du ikke et overslag, men en fast pris.

  Forvent, at vi også rådgiver dig om de omkostninger, der ikke er direkte forbundet med huset – det kan være nedrivning af et gammelt sommerhus samt undersøgelse af jordbundsforhold. Alt blive samlet i et detaljeret tilbud.

 6. Designmøde med indretningsrådgiver
  Vores sommerhuse har køkken, bad og garderobeskabe med inventar fra HTH og hvidevarer fra Siemens som standard. Du møder vores indretningsarkitekt i vores showroom, hvor I får alle detaljer på plads – fra valg af gulve, fliser og vinduer til bordplader, armaturer og greb. Det giver ro og overblik med en kyndig rådgiver omkring alle elementer. Foretrækker du selv at stå for dele af denne opgave, er det naturligvis også muligt.

 7. Vi bygger dit hus
  Et arkitekttegnet sommerhus hus fra EBK HUSE sikrer en bekymringsfri byggeproces. Vi står for det hele, så du kan fokusere på noget andet. Du får tildelt din personlige byggeleder, der koordinerer alt. Vi sørger for fundament, el, vvs, flisearbejde, malearbejde og opsætning af inventar og hvidevarer. Huset er dermed færdiggjort både udvendigt og indvendigt – din tryghedsgaranti for et nyt sommerhus uden fejl eller mangler.

 8. Du får dit sommerhus til den aftalte tid
  Tryghed er afgørende, når du skal bygge et nyt sommerhus. Vi prioriterer en snorlige byggeproces, hvor du løbende bliver opdateret om etaperne i byggeriet.

Vores 5 kundeløfter


Værd at vide, når du vælger et arkitekttegnet sommerhus

Det er ikke nødvendigvis meget dyrere at vælge et arkitekttegnet sommerhus end et typehus, da vi har egen fabrik, hvor vi producerer alle vores sommerhuse. Det sikrer kvalitet og optimerer materialeforbruget. Ved at samle alle opgaver hos os, sparer du også tid. Den kan du i stedet bruge på dig selv eller sammen med dine venner og din familie.Certificeret med Indeklimamærket

Som eneste husproducent i Danmark har vi valgt at lade os certificere af Dansk Indeklima Mærkning. Det betyder, at dit arkitekttegnede sommerhus er gennemtestet for lugtgener, afgasning og kræftfremkaldende stoffer. Din sikkerhed for et sundt indeklima.


Anbefalet af andre

Bliv inspireret af vores kunder, der har valgt at bygge et arkitekttegnet og skræddersyet sommerhus hos os:


SKAL VI GUIDE DIG?

Book et møde med en af vores byggerådgivere, når det passer dig. Du bestemmer, om det skal være hos dig, os eller online. 


Klik for større billeder

Side-Arkitekttegnet-sommerhus-terasse


Side-Arkitekttegnet-sommerhus-koekken


Side-Arkitekttegnet-sommerhus-stue


Side-Arkitekttegnet-sommerhus-strand


Side-Arkitekttegnet-sommerhus-kajak


Side-Arkitekttegnet-sommerhus-blomster-hus


Side-Arkitekttegnet-sommerhus-ud-i-vandet-valmue


Side-Arkitekttegnet-sommerhus-surf

5 fordele ved at vælge vores arkitektpakke Fri Arkitektur

1. Du får et unikt hus
Huset bliver skræddersyet efter dine personlige ønsker og behov.

2. Du får stor indflydelse på resultatet
Du indgår i et tæt, sjovt og kreativt samarbejde med arkitekten og vil sikkert opleve løsninger, du ikke selv var kommet på.

3. Du får et hus med fokus på kvalitet
Et stort hus er ikke nødvendigvis bedre, men det er ofte dyrere at bygge. Arkitekten guider dig i valg af kvadratmeter og materialer, så det passer til grunden, budgettet og dig.

4. Du får et stilsikkert hus
Arkitekten tager afsæt i vores gennemprøvede byggesystemer og sørger for at stilen er gennemført i både æstetik og funktion.

5. Du får et lovligt hus
Arkitekten har overblik over lov og byggeteknik, så du ikke behøver at have det.

Skal vi guide dig?
Ring til Jane på 4052 5856
Vi hjælper dig i hele processen -  fra grundtjek til valg af hustype. 
Book gratis møde
Vores kunder siger...
"
Kundehistorie Overskrift
Nu kan vi bare holde ferie
Testimonials-Udtalelse:
”Selvom der er masser af charme og hygge ved et ældre sommerhus, er det ikke fedt at skulle bruge sin ferie på at renovere og vedligeholde.”
Kundehistorie Kundenavn
Allan Nielsen
Name:
Musholm FRI
Testimonials-Vis-Link-Til-Hustype
"
Kundehistorie Overskrift
Geniale individuelle løsninger
Testimonials-Udtalelse:
”Det fine ved Fjordhuset er, at selvom det er et arkitekttegnet typehus, har du mulighed for at vende modulerne, så det passer til dine behov. Det er genialt.”
Kundehistorie Kundenavn
Tom Lund
Name:
Fjordhuset
Testimonials-Vis-Link-Til-Hustype
"
Kundehistorie Overskrift
Indretningsrådgiveren er dygtig
Testimonials-Udtalelse:
”Indretningsrådgiveren var virkelig dygtig. Hun gav kvalificeret modspil og sørgede for, at der var en rød tråd i det look, vi ønskede os. Hun var en stor inspirationskilde og er årsagen til at vi har fået den fine balance mellem lethed og nostalgi.”
Kundehistorie Kundenavn
Karin og Peter
Name:
Musholm FRI
Testimonials-Vis-Link-Til-Hustype
"
Kundehistorie Overskrift
Pertentlige håndværkere
Testimonials-Udtalelse:
”Alt kørte problemfrit - det har været den letteste og bedste proces. Håndværkerne var også altid imødekommende, hvis vi kom uanmeldt forbi. Det var sådan en fornøjelse at se, hvordan de behandlede vores hus med pertentlighed og respekt.”
Kundehistorie Kundenavn
Bettina Nygaard
Name:
Hirseholm
Testimonials-Vis-Link-Til-Hustype
"
Kundehistorie Overskrift
Plads til fællesskab og privatliv
Testimonials-Udtalelse:
”Fjordhuset lægger op til fællesskab. Vi nyder det store køkkenalrum med familie og venner, men har stadig private rum til alle.”
Kundehistorie Kundenavn
Tom Lund
Name:
Fjordhuset
Testimonials-Vis-Link-Til-Hustype
"
Kundehistorie Overskrift
Lækkert at designe selv
Testimonials-Udtalelse:
”Vi faldt for muligheden for at customize et typehus af træ. Det var lige os.”
Kundehistorie Kundenavn
Tina Lund
Name:
Musholm FRI
Testimonials-Vis-Link-Til-Hustype
"
Kundehistorie Overskrift
Solidt arbejde hele vejen
Testimonials-Udtalelse:
”Alt var transparent og solidt gennemarbejdet.”
Kundehistorie Kundenavn
Grete Westh
Name:
Hirseholm
Testimonials-Vis-Link-Til-Hustype
"
Kundehistorie Overskrift
Tryg og effektiv byggeproces
Testimonials-Udtalelse:
”Det har været så dejlig nemt. En effektiv byggeproces og en god dialog hele vejen igennem. EBK HUSE er fyldt med ene gode personer, og vi har fået sådan et flot hus.”
Kundehistorie Kundenavn
Lene og Thomas Thorndall Larsen
Name:
Musholm FRI
Testimonials-Vis-Link-Til-Hustype
"
Kundehistorie Overskrift
Den bedste planløsning af alle
Testimonials-Udtalelse:
”Der er en rigtig god planløsning i husene fra EBK – og vi har sammenlignet med alle.”
Kundehistorie Kundenavn
Karin og Peter
Name:
Musholm FRI
Testimonials-Vis-Link-Til-Hustype
"
Kundehistorie Overskrift
Håndværkerne sendte billeder
Testimonials-Udtalelse:
”Vi har følt os trygge hele vejen i processen og altid fået hurtige svar. Selv håndværkerne sendte os løbende billeder af byggeriet. Alt har været meget professionelt.”
Kundehistorie Kundenavn
Allan Nielsen
Name:
Musholm FRI
Testimonials-Vis-Link-Til-Hustype
"
Kundehistorie Overskrift
Fuld tillid fra start til slut
Testimonials-Udtalelse:
”Vi har haft fuld tillid til hele processen og sidder tilbage med følelsen af et absolut fornuftigt og godt køb.”
Kundehistorie Kundenavn
Ole Møller Andersen
Name:
Testimonials-Vis-Link-Til-Hustype
"
Kundehistorie Overskrift
Nul uventede omkostninger
Testimonials-Udtalelse:
”Vi kiggede bevidst efter et sommerhus med lav vedligeholdelse og ingen uventede omkostninger.”
Kundehistorie Kundenavn
Ole Møller Andersen
Name:
Testimonials-Vis-Link-Til-Hustype
"
Kundehistorie Overskrift
Du kan roligt stole på EBK HUSE
Testimonials-Udtalelse:
”Vi har virkelig kun positivt at sige. Alt er forløbet som aftalt, og priserne holdt - selv i en svær tid.”
Kundehistorie Kundenavn
Jørgen Dreyer
Name:
Hyllingeriis
Testimonials-Vis-Link-Til-Hustype
"
Kundehistorie Overskrift
Huset var færdigt før deadline
Testimonials-Udtalelse:
”Vi skrev under i oktober og håbede på, at huset var klar sommeren efter. Men allerede i januar fik vi at vide, at huset var færdigt. Vi var målløse.”
Kundehistorie Kundenavn
Allan Nielsen
Name:
Musholm FRI
Testimonials-Vis-Link-Til-Hustype
"
Kundehistorie Overskrift
Problemfrit at bygge sommerhus på Samsø
Testimonials-Udtalelse:
”Vi forelskede os i Østerstrand på Samsø og drømte om at bygge sommerhus her for at få fred, ro og plads til alle – og det har vi fået. Vi er så glade for vores hus. EBK HUSE sørgede for, at alt er forløbet problemfrit. Vi havde ingen betænkeligheder ved at bygge på en ø, og det behøver andre heller ikke at have.”
Kundehistorie Kundenavn
Jørgen Dreyer
Name:
Hyllingeriis
Testimonials-Vis-Link-Til-Hustype
"
Kundehistorie Overskrift
Kærlighed ved første blik
Testimonials-Udtalelse:
”Da vi så Musholm FRI, var vi slet ikke i tvivl. Det var bare vores hus. Det passede nøjagtigt til vores behov. Der har ikke været en eneste tilpasning - kun tilkøb af en større terrasse, en hems og et vildmarksbad.” 
Kundehistorie Kundenavn
Lene og Thomas Thorndall Larsen
Name:
Musholm FRI
Testimonials-Vis-Link-Til-Hustype
"
Kundehistorie Overskrift
Showroomet hjalp vores valg
Testimonials-Udtalelse:
”Jeg elskede deres showroom, hvor jeg kunne få lov til at fornemme materialerne. Se de forskellige typer af brædder og fliser. Mærke de forskellige håndtag på skufferne. Og så videre. Det gjorde beslutningsprocessen meget lettere.”
Kundehistorie Kundenavn
Tina Lund
Name:
Musholm FRI
Testimonials-Vis-Link-Til-Hustype
"
Kundehistorie Overskrift
Vildt dygtig og grundig
Testimonials-Udtalelse:
Vi var til materialevalgsmøde med Julie i tirsdags. Hun er vildt dygtig, grundig og fandt en masse fede løsninger til vores nye sommerhus.
Kundehistorie Kundenavn
Christina og Per
Name:
Strandlyst
Testimonials-Vis-Link-Til-Hustype
"
Kundehistorie Overskrift
Dejligt med en tryg løsning
Testimonials-Udtalelse:
”Vi valgte en totalløsning, hvor vi fik EBK til at stå for det hele. De ryddede det gamle hus og tog sig af alt i processen. Fra vi skrev under er alt forløbet præcis som aftalt – og jeg må indrømme, at jeg havde store forventninger.”
Kundehistorie Kundenavn
Ivan Eltoft Nielsen
Name:
ONV living
Testimonials-Vis-Link-Til-Hustype
"
Kundehistorie Overskrift
De er vildt professionelle
Testimonials-Udtalelse:
”Alt kører fra du sætter din underskrift. De er vildt professionelle. Så du kan blot nyde livet, mens andre har alle bekymringerne og bygger for dig.”
Kundehistorie Kundenavn
Anders Nygaard
Name:
Hirseholm
Testimonials-Vis-Link-Til-Hustype
"
Kundehistorie Overskrift
God rådgivning hele vejen
Testimonials-Udtalelse:
”De er utroligt gode til at guide dig undervejs.”
Kundehistorie Kundenavn
Anders Nygaard
Name:
Hirseholm
Testimonials-Vis-Link-Til-Hustype
"
Kundehistorie Overskrift
Alle bekymringer forsvandt
Testimonials-Udtalelse:
”Vi troede, vi skulle renovere. Men sikke en opgave! Hele tiden forhindringer og spørgsmål, der skabte en enorm usikkerhed. Det var utroligt opslidende. Efter et par år med nytteløse møder med flere arkitekter valgte vi at fjerne det gamle og bygge et nyt, nøglefærdigt hus fra EBK. Herefter gik det stærkt.”
Kundehistorie Kundenavn
Bettina Nygaard
Name:
Hirseholm
Testimonials-Vis-Link-Til-Hustype
"
Kundehistorie Overskrift
Arkitekttegnet hus til fair pris
Testimonials-Udtalelse:
”Hos EBK får du virkelig en effektiv byggeproces og et arkitekttegnet sommerhus til en rimelig pris.”
Kundehistorie Kundenavn
Ivan Eltoft Nielsen
Name:
ONV living
Testimonials-Vis-Link-Til-Hustype
"
Kundehistorie Overskrift
Alle forventninger blev indfriet
Testimonials-Udtalelse:
”Fra vi skrev under er alt forløbet præcis som aftalt – og jeg må indrømme, at jeg havde store forventninger.”
Kundehistorie Kundenavn
Ivan Eltoft Nielsen
Name:
ONV living
Testimonials-Vis-Link-Til-Hustype
"
Kundehistorie Overskrift
Sommerhus til fair pris
Testimonials-Udtalelse:
”Vi har været meget tilfredse med forløbet. EBK HUSE bygger flotte huse til en fair pris.”
Kundehistorie Kundenavn
Ann Kraglund
Name:
Musholm FRI
Testimonials-Vis-Link-Til-Hustype
"
Kundehistorie Overskrift
Ingen kedelige overraskelser
Testimonials-Udtalelse:
”Man hører ofte om byggeprocesser, der går galt. Hvor parterne taler forbi hinanden og fejl opstår. Her har der været en god dialog hele vejen og ingen kedelige overraskelser. Alt er gået lige efter bogen, og vi har fået svar på alt.”
Kundehistorie Kundenavn
Bjarne Crone Mortensen
Name:
Fri arkitektur
Testimonials-Vis-Link-Til-Hustype
"
Kundehistorie Overskrift
Vi fik meget for pengene
Testimonials-Udtalelse:
”Vi kunne godt lide den enkle og funktionelle stil – og prisen var virkelig attraktiv.”
Kundehistorie Kundenavn
Arne West
Name:
Hirseholm
Testimonials-Vis-Link-Til-Hustype
"
Kundehistorie Overskrift
100% kvalitet
Testimonials-Udtalelse:
”Summen af et hus fra EBK HUSE er kvalitet”
Kundehistorie Kundenavn
Tom Lund
Name:
Musholm FRI
Testimonials-Vis-Link-Til-Hustype
"
Kundehistorie Overskrift
Vores venner fik ret
Testimonials-Udtalelse:
”Alle i vores netværk anbefalede EBK HUSE og havde kun godt at sige – det kan vi kun bekræfte.”
Kundehistorie Kundenavn
Gerda Christensen
Name:
Hyllingeriis
Testimonials-Vis-Link-Til-Hustype
popup-plus
Top overskrift popup:
Mød vores erfarne rådgivere
Ikon:
Book-møde-popup
Action - Overskrift:
SKAL VI GUIDE DIG?
Action - Tekst:
Få gratis rådgivning hos dig, i vores udstillinger eller online. 
Samlet link:
Samlet link-Popup:
Til toppen