www.ebk.dk >

Fri arkitektur - byg helt individuelt med EBK´s arkitektpakke! Kun kr. 35.000,-

Lad drømmen blive til virkelighed med en individuel arkitektpakke.

Går I med en drøm om at realisere jeres helt individuelle drømmehus? Og har I selv nogle tanker og ønsker til arkitekturen og indretning, eller har I en udfordrende grund eller helt særlige udsigtsforhold? Så kan EBK tilbyde en særlig ”Arkitektpakke”. Med EBK's arkitektpakke designer vi et unikt hus til jer,  med udgangspunkt i EBK’s husprogram og i samme kvalitet, materialevalg og gennem prøvede byggesystemer, som ved alle andre EBK huse.

Et typisk forløb vil være et indledende møde med en af vores byggerådgivere for en overordnet indledning og drøftelse af jeres ønsker. Herefter arrangerer vi et møde med vores tegnestue, hvor I sammen lægger de overordnede linier for jeres nye hus. 

Vores tegnestue udarbejder et skitseforslag med stueplanstegning, opstalttegninger af husets facader og gavle samt en situationsplan af jeres grund hvorpå huset er indtegnet. Efter jeres godkendelse af skitseprojektet udarbejder byggerådgiveren et konkret tilbud udfra skitseforslaget.

Endeligt ydelsesomfang aftales og der udarbejdes kontrakt i totalentreprise med fast pris og afleveringstidspunkt.

Arkitektpakken indeholder: 

• Besigtigelse af jeres byggegrund samt granskning af lokalplaner, servitutter mv.

• 2 møder med vores tegnestuemedarbejder - et indledende møde hvor I sammen lægger de overordnede linier og et opfølgende møde hvor det færdige skitseprojekt præsenteres.

• Tilbudsberegning på det færdige skitseprojekt.

Download Arkitektpakke som pdf her


Har du allerede et skitseprojekt?
Har du allerede fået udarbejdet et skitseprojekt på dit drømmehus, men mangler en til at bygge det, så lad os give pris på arkitektens tegninger.

Kundecase

Læs historien her og hør hvorfor Esther Andersen Poulsen og Ole Møller Andersen valgte Arkitektpakke til at designe deres unikke drømmehus med udsigt til havet. 


Download historien her

 

Jane Schødts SH

Book et gratis møde og hør om arkitektpakken.
Se eksempler på arkitektprojekter og fortæl os om jeres idéer og ønsker. 

Arkitekt- og helårsansvarlig Jane Schødts på tlf. 4052 5856 eller  friarkitektur@ebk.dk 

arkitektpakke-b

arkitektpakke-c

arkitektpakke-a

 

Book et gratis møde!
Ring til Jane på 4052 5856
Se eksempler på arkitektprojekter på mødet og fortæl os om jeres idéer og ønsker.
Send Jane en mail hvor i ønsker møde
Ikon:
Testemopnials-EBK
Action - Overskrift:
”Vi har haft fuld tillid til hele processen og sidder tilbage med følelsen af et absolut fornuftigt og godt køb.”
Action - Tekst:
Ole Møller Andersen
Fri Arkitektur
Ankertekst:
Medbyg
Vælger I et medbyghus, afleverer EBK huset aflåst og komplet færdiggjort udvendigt på nær montagen af underbeklædningen i udhænget og det afsluttende malerarbejde. I står selv for fundament, el, VVS, flisearbejde, malerarbejde samt alt inventar. Materialer til husets færdiggørelse medfølger i tilskåret / forarbejdet form.
All inclusive
All inclusive betyder at der udover det nøglefærdige hus også er byggeforberedende ydelser med i prisen. Det er ydelser som tilslutning til offentlig kloak, stikledninger til el og vand, regnvandsfaskiner, etablering af byggevand- og el, landinspektør, jordbundsundersøgelse, jernplader, fjernelse af byggeaffald, vinterforanstaltninger samt energimærkning. Disse ydelser er nødvendige for projektets gennemførelse. Er der særlige forhold vedr. din grund rådgiver vi dig om dette og tage det med i projektet. Det giver dig tryghed og det fulde overblik over den samlede økonomi for projektet fra starten.
Pluspakke
PLUS pakken til det All Inclusive hus er prikken over i’et. Her er populære tilvalg som varmepumpe, træterrasse, brændeovn inkl. stålskorsten, opvaske- og vaskemaskine samlet i en pakke. Inkl. i pakken er også den afsluttende malerbehandling af yderbeklædning, vindskeder og sternbrædder på byggepladsen, der gør huset vedligeholdelsesfrit i mange år frem over.
Nøglefærdig
Nøglefærdig betyder hos EBK komplet indflytningsklart. EBK står for fundament, el, vvs, flisearbejde, malerarbejde samt alt inventar. Huset er udvendigt færdiggjort, og indvendigt er huset ligeledes færdigt. Det nøglefærdige hus indeholder køkken-, bad- og garderobeskabe samt hvidevarer.
popup-plus
Top overskrift popup:
Fik du svar på alt?
Ikon:
popup-bestil-brochurer
Action - Overskrift:
BRUG FOR OVERBLIK?
Action - Tekst:
Få vores brochure med priser og al den information du skal bruge
Samlet link-Popup:
Til toppen