www.ebk.dk >

10 serier af smukke fritidshuse

Hos EBK kan du vælge mellem 10 forskellige arkitekturer, der alle hver især har sine kendetegn, indretninger og muligheder. Husene udvikles til stadighed af vores egne arkitekter i samarbejde med eksterne arkitekter

Billede til rotator:
DK Overskrift:
Overskrift 2:
Billede til rotator:
DK Overskrift:
Overskrift 2:
Billede til rotator:
DK Overskrift:
Overskrift 2:
Billede til rotator:
DK Overskrift:
Overskrift 2:

Hvilken hustype skal du vælge?


Hyggeligt og funktionelt? Stiligt og eksklusivt? Let og elegant? EBK tilbyder otte serier med hver deres signatur i arkitektur og indretning. Men hvilken stil passer bedst til dig? Vi har bygget tusindvis af huse og rådgivet lige så mange søgende efter skønne hjem. Hvorfor bygger nyt? 


Vil du holde helt fri i din fritid, så er det en både god og økonomisk idé at bygge dit eget sommerhus. For når du bygger nyt, skal du ikke  bruge alle dine ferie- og fridage på vedligeholdelse og renovering. Et nyt træhus er samtidig hurtigt at opvarme på en kold efterårsdag. EBKs fritidshuse er topisolerede og bygget til flittig brug året rundt. En lige så god grund til at bygge nyt er, at du få det fritidshus, du allerhelst vil have. For du bestemmer selv, præcis hvor det skal ligge, og om der skal være klitter ved fordøren, eller udsigt over engene. 

Vil du have dit gamle sommerhus udskiftet med et nyt? Vi tager hånd om det hele. Vi er specialister i at fjerne gamle sommerhuse og opføre nye huse, der giver ny komfort og nye brugsmuligheder. 

Vi tilbyder et gratis besigtigelse af din grund sammen en af vores byggerådgivere, hvor I kan drøfte mulighederne. 

byt-til-nyt-boks


Sådan bygger vi dit sommerhus


Faktisk kan vi lukke dit hus på to eller tre dage afhængig af størrelsen. Det betyder, at dit hus bliver opført uden risiko for fugtproblemer - og uafhængigt af vejret.


Når vi producerer dit hus, starter det i ly for regn og vind på vores egen fabrik i Slagelse. Individuelle ønsker bliver nemt tilføjet og både elementer og materialer bliver næsten færdiggjort.

Det betyder, at vi hurtigt kan opføre dit hus ude på byggepladsen og byggeperioden bliver kort.

saadan-bygger-vi-dit-sommerhus


Træ er vores DNA


Vi benytter udelukkende langsomt voksende grantræer fra Nordsverige til både den ydre og indre beklædning. Det kolde klima gør, at træet opnår tættere årringe, og grans lukkede struktur hindrer fugt i at trænge ind. Den langsomme vækst gør desuden, at andelen af luft bliver mindre og træet stærkere.

Vi anvender udelukkende leverandører, der deler vores ideologi om at tage ansvar for vores klode. Derfor vælger vi altid træ, der kommer fra bæredygtig skovdrift. Det betyder, at der bliver plantet et nyt træ for hvert træ, der bliver fældet. Når du køber et træhus hos os, bliver du dermed også en ansvarsfuld forbruger – også for de kommende generationer.

EBK-træ


Kundecases: inspirerende og personlige fortællinger


Hvert EBK hus er unikt og bliver skræddersyet til den enkelte familie – men hvordan? Læs de personlige oplevelser og få indblik i deres valg, erfaringer og gode råd til andre. 

EBK har Danmarks største udvalg af fritidshuse med forskellige arkitekturer, stilarter og design. Vi hjælper dig gerne med at finde det perfekte match til din stil og dit behov, men nogle gange er det også rart at lade sig inspirere af andre købere. Derfor er de personlige historier lige så vigtige for os at fortælle.Indretningsrådgiver


Alle familier er forskellige. Det er behovene og ønsker til den ultimative helårsbolig også. Derfor giver vi jer mulighed for at sætte jeres helt personlige præg på huset. 

 

Vi følger trends inden for farver, materialer og indretning - og deler strømningerne med jer. Vil du vide mere?
Ring 5856 0400
Vi kan også ringe dig op på det tidspunkt der passer dig bedst
Gå til kontaktformular
Medbyg
Vælger I et medbyghus, afleverer EBK huset aflåst og komplet færdiggjort udvendigt på nær montagen af underbeklædningen i udhænget og det afsluttende malerarbejde. I står selv for fundament, el, VVS, flisearbejde, malerarbejde samt alt inventar. Materialer til husets færdiggørelse medfølger i tilskåret / forarbejdet form.
All inclusive
All inclusive betyder at der udover det nøglefærdige hus også er byggeforberedende ydelser med i prisen. Det er ydelser som tilslutning til offentlig kloak, stikledninger til el og vand, regnvandsfaskiner, etablering af byggevand- og el, landinspektør, jordbundsundersøgelse, jernplader, fjernelse af byggeaffald, vinterforanstaltninger samt energimærkning. Disse ydelser er nødvendige for projektets gennemførelse. Er der særlige forhold vedr. din grund rådgiver vi dig om dette og tage det med i projektet. Det giver dig tryghed og det fulde overblik over den samlede økonomi for projektet fra starten.
Pluspakke
PLUS pakken til det All Inclusive hus er prikken over i’et. Her er populære tilvalg som varmepumpe, træterrasse, brændeovn inkl. stålskorsten, opvaske- og vaskemaskine samlet i en pakke. Inkl. i pakken er også den afsluttende malerbehandling af yderbeklædning, vindskeder og sternbrædder på byggepladsen, der gør huset vedligeholdelsesfrit i mange år frem over.
Nøglefærdig
Nøglefærdig betyder hos EBK komplet indflytningsklart. EBK står for fundament, el, vvs, flisearbejde, malerarbejde samt alt inventar. Huset er udvendigt færdiggjort, og indvendigt er huset ligeledes færdigt. Det nøglefærdige hus indeholder køkken-, bad- og garderobeskabe samt hvidevarer.
popup-plus
Top overskrift popup:
Fik du svar på alt?
Ikon:
popup-bestil-brochurer
Action - Overskrift:
BRUG FOR OVERBLIK?
Action - Tekst:
Få vores brochure med priser og al den information du skal bruge
Til toppen