www.ebk.dk >

BYT-TIL-NYT

Du kender hver en krog i dit gamle sommerhus. Men måske også alt for godt alle de ting, der ikke længere fungerer og som vokser sig større og større? Vi er specialister i at fjerne gamle sommerhuse og opføre nye huse, der giver ny komfort og nye brugsmuligheder. 

Er det gamle hus blevet for småt til den voksende familie? Eller er huset for koldt i ydersæsonen og vil du med tiden gerne bo helårs i sommerhuset? 

Har du købt en grund med et gam­melt hus alene med det formål at bygge et nyt, eller har du kigget på en grund? Så kan vi hjælpe dig videre.

Vi tager hånd om det hele

Flertallet af vores huse bliver opført på grunde, hvor der står et sommerhus i forvejen. 

Det kan virke uoverskueligt at skulle fjerne et gammelt sommerhus og bygge et nyt. Men vi sørger for alt i processen og  sikrer, at der er styr på alt med småt.


Et af de første trin er en miljøscreening af det gamle hus for PCB og andre miljøfarlige stoffer. Herefter bliver der udarbejdet en rapport, der anviser hvordan affaldet bliver bortskaffet miljørigtigt.


Næste step er at indhente alle tilladelser inden erfarne folk fra Arly Hockerup river huset ned og fjerner affald og ønsket beplantning. Derefter går vi i gang med at klargøre grunden - og bygger det nye hus - præcis som du drømmer om.

BESTIL ET GRUNDTJEK OG FÅ 30.000 KR. I RABAT*
Vi tilbyder en gratis besigtigelse af din grund sammen med en af vores byggerådgivere, hvor I kan drøfte mulighederne. Måske er det en fordel at placere huset et andet sted på grunden? Måske er det en fordel at gøre terrassen større, når du alligevel skal bygge nyt? Koster det ekstra at bygge når grunden skråner og hvad med jordbundsundersøgelsen? Alle disse spørgsmål hjælper vi med at få svar på, så intet bliver glemt i overvejelserne om det nye hus. Bagefter får du et konkret og uforpligtende tilbud med en fast pris og en fast leveringstid.*
*Gælder ved køb af EBK-hus inden 1. september 2019 og kan i kke kombineres med andre tilbud.


fjordhuset-byttilnyt
Book-Moede
BESTIL DIT GRATIS GRUNDTJEK NU
Book møde her

Ikon:
Action - Overskrift:
Byggeprocessen fra A-Z.
Sådan bliver drømmen til virkelighed!
Action - Tekst:
Læs om processen fra første besøg i udstillingen til I modtager nøglen til jeres drømmehus.
Ankertekst:
Medbyg
Vælger I et medbyghus, afleverer EBK huset aflåst og komplet færdiggjort udvendigt på nær montagen af underbeklædningen i udhænget og det afsluttende malerarbejde. I står selv for fundament, el, VVS, flisearbejde, malerarbejde samt alt inventar. Materialer til husets færdiggørelse medfølger i tilskåret / forarbejdet form.
All inclusive
All inclusive betyder at der udover det nøglefærdige hus også er byggeforberedende ydelser med i prisen. Det er ydelser som tilslutning til offentlig kloak, stikledninger til el og vand, regnvandsfaskiner, etablering af byggevand- og el, landinspektør, jordbundsundersøgelse, jernplader, fjernelse af byggeaffald, vinterforanstaltninger samt energimærkning. Disse ydelser er nødvendige for projektets gennemførelse. Er der særlige forhold vedr. din grund rådgiver vi dig om dette og tage det med i projektet. Det giver dig tryghed og det fulde overblik over den samlede økonomi for projektet fra starten.
Pluspakke
PLUS pakken til det All Inclusive hus er prikken over i’et. Her er populære tilvalg som varmepumpe, træterrasse, brændeovn inkl. stålskorsten, opvaske- og vaskemaskine samlet i en pakke. Inkl. i pakken er også den afsluttende malerbehandling af yderbeklædning, vindskeder og sternbrædder på byggepladsen, der gør huset vedligeholdelsesfrit i mange år frem over.
Nøglefærdig
Nøglefærdig betyder hos EBK komplet indflytningsklart. EBK står for fundament, el, vvs, flisearbejde, malerarbejde samt alt inventar. Huset er udvendigt færdiggjort, og indvendigt er huset ligeledes færdigt. Det nøglefærdige hus indeholder køkken-, bad- og garderobeskabe samt hvidevarer.
popup-plus
Top overskrift popup:
Fik du svar på alt?
Ikon:
popup-bestil-brochurer
Action - Overskrift:
BRUG FOR OVERBLIK?
Action - Tekst:
Få vores brochure med priser og al den information du skal bruge
Samlet link-Popup:
Til toppen