Beliggenhed
Ølsted, Peder Andersensvej 4, 3310 Ølsted
Grund sælges ved Roskilde Fjord - 400 m til fjorden
Kontant: Kr. 510.000

Eksklusiv grund ved Roskilde Fjord

Grunden er beliggende i roligt sommerhusområde ved Roskilde Fjord midt mellem Frederiksværk og Frederikssund. 400 m til fjorden, hvor der kan bades og soppes. Området er velegnet til gåture. Der er fastboende beboere i nærheden.

Der er 4 km til indkøbscenter og ½ km til offentlig trafik. Københavns centrum kan nås på 40 min. med bil.

Området er ikke kloakeret, så køber skal etablere nedsivningsanlæg i forhold til huset behov. Køber indlægger el. Ejer skal være medlem af grundejerforening (pris ca. 1.200 kr. om året).  Vand er indlagt. 

Se udstykning af grunden her

Kontakt: Jane Schødts • Tel: 40 52 58 56 • E-mail: jsc@ebk.dk
Brutto- og nettopriser skal opfattes som orienterende og er uden ansvar.
Ikon:
Book-Moede
Action - Overskrift:
Gratis grundtjek!
Action - Tekst:
Benyt dig af EBK´s Grundbesigtigelsesservice og få besøg af EBK´s erfarne byggerådgiver på din grund.
Ankertekst:
Medbyg
Vælger I et medbyghus, afleverer EBK huset aflåst og komplet færdiggjort udvendigt på nær montagen af underbeklædningen i udhænget og det afsluttende malerarbejde. I står selv for fundament, el, VVS, flisearbejde, malerarbejde samt alt inventar. Materialer til husets færdiggørelse medfølger i tilskåret / forarbejdet form.
All inclusive
All inclusive betyder at der udover det nøglefærdige hus også er byggeforberedende ydelser med i prisen. Det er ydelser som tilslutning til offentlig kloak, stikledninger til el og vand, regnvandsfaskiner, etablering af byggevand- og el, landinspektør, jordbundsundersøgelse, jernplader, fjernelse af byggeaffald, vinterforanstaltninger samt energimærkning. Disse ydelser er nødvendige for projektets gennemførelse. Er der særlige forhold vedr. din grund rådgiver vi dig om dette og tage det med i projektet. Det giver dig tryghed og det fulde overblik over den samlede økonomi for projektet fra starten.
Pluspakke
PLUS pakken til det All Inclusive hus er prikken over i’et. Her er populære tilvalg som varmepumpe, træterrasse, brændeovn inkl. stålskorsten, opvaske- og vaskemaskine samlet i en pakke. Inkl. i pakken er også den afsluttende malerbehandling af yderbeklædning, vindskeder og sternbrædder på byggepladsen, der gør huset vedligeholdelsesfrit i mange år frem over.
Nøglefærdig
Nøglefærdig betyder hos EBK komplet indflytningsklart. EBK står for fundament, el, vvs, flisearbejde, malerarbejde samt alt inventar. Huset er udvendigt færdiggjort, og indvendigt er huset ligeledes færdigt. Det nøglefærdige hus indeholder køkken-, bad- og garderobeskabe samt hvidevarer.
popup-plus
Top overskrift popup:
Fik du svar på alt?
Ikon:
popup-bestil-brochurer
Action - Overskrift:
BRUG FOR OVERBLIK?
Action - Tekst:
Få vores brochure med priser og al den information du skal bruge
Samlet link-Popup:
Til toppen