Billede til rotator:
DK Overskrift:
Overskrift 2:
Billede til rotator:
DK Overskrift:
Overskrift 2:
Billede til rotator:
DK Overskrift:
Overskrift 2:
Billede til rotator:
DK Overskrift:
Overskrift 2:
Billede til rotator:
DK Overskrift:
Overskrift 2:
Billede til rotator:
DK Overskrift:
Overskrift 2:
Billede til rotator:
DK Overskrift:
Overskrift 2:

FJORDHUSET

DRØMMEN OM FORANDRING

Fritidshuset der ændrer sig med omgivelserne - og med dine ønsker.

Fjordhuset udtrykker noget ægte, autentisk og naturligt. Træfacaderne er malet i en smuk, stilren og klassisk sort, der komplimenterer det rustikke tagpap og den rå natur. Vinduer og døre er holdt i en moderne og populær antracitgrå. 

Kontrasterne er tænkt videre. Yderst moderne og stram arkitektur og inderst intim og hyggelig sommerhusatmosfære.


Indretningen er naturligvis også gennemtænkt i mindste detalje. Rummene har hver deres karakter, alt foregår ikke i et rum, men der er masser af hyggelige kroge og ”hemmelige” steder både ude og inde.


Fjordhuset fås i 6 varianter med 2 til 4 værelser – fra 76 til 119 m2 beboelse. Endvidere mulighed for anneks med 2 værelser samt badeværelse.

NYHED! PREMIERE FJORDHUSET 115 OG 133
Fjordhuset 115 og 133 er designet med de samme fleksible moduler, der kendetegner serien. Men den enkle bygningskrop er nu udvidet med en smuk og funktionel vinkeltilbygning. Det giver god plads til at være sammen, men samtidig mange muligheder for frihed hver for sig. VR-ikon Oplev Fjordhuset med Virtual Reality her
Arkitekt Karina Søgaard fortæller om Fjordhuset


 test

Fjordhuset 29 gæstehus
Fakta for Fjordhuset 29gæstehus
29 m2
0 m2
0 m2
4
test
Fjordhuset 88
Fakta for Fjordhuset 88
77 m2
11 m2
27 m2
4
test
Fjordhuset 105
Fakta for Fjordhuset 105
82 m2
23 m2
43 m2
6
test
Fjordhuset 115 L
Fakta for Fjordhuset 115L
95 m2
20 m2
45 m2
6
test
Fjordhuset 115 V
Fakta for Fjordhuset 115V
98 m2
17 m2
48 m2
6
test
Fjordhuset 133 L
Fakta for Fjordhuset 133L
117 m2
17 m2
51 m2
8
test
Fjordhuset 133 V
Fakta for Fjordhuset 133V
118 m2
15 m2
51 m2
8

Ikon:
galleri_ikon_ebk
Action - Overskrift:
Bliv inspireret i vores galleri
Action - Tekst:
Se fotos af de mange flotte kundehuse og find lige netop dit stil.
Ankertekst:
Medbyg
Vælger I et medbyghus, afleverer EBK huset aflåst og komplet færdiggjort udvendigt på nær montagen af underbeklædningen i udhænget og det afsluttende malerarbejde. I står selv for fundament, el, VVS, flisearbejde, malerarbejde samt alt inventar. Materialer til husets færdiggørelse medfølger i tilskåret / forarbejdet form.
All inclusive
All inclusive betyder at der udover det nøglefærdige hus også er byggeforberedende ydelser med i prisen. Det er ydelser som tilslutning til offentlig kloak, stikledninger til el og vand, regnvandsfaskiner, etablering af byggevand- og el, landinspektør, jordbundsundersøgelse, jernplader, fjernelse af byggeaffald, vinterforanstaltninger samt energimærkning. Disse ydelser er nødvendige for projektets gennemførelse. Er der særlige forhold vedr. din grund rådgiver vi dig om dette og tage det med i projektet. Det giver dig tryghed og det fulde overblik over den samlede økonomi for projektet fra starten.
Pluspakke
PLUS pakken til det All Inclusive hus er prikken over i’et. Her er populære tilvalg som varmepumpe, træterrasse, brændeovn inkl. stålskorsten, opvaske- og vaskemaskine samlet i en pakke. Inkl. i pakken er også den afsluttende malerbehandling af yderbeklædning, vindskeder og sternbrædder på byggepladsen, der gør huset vedligeholdelsesfrit i mange år frem over.
Nøglefærdig
Nøglefærdig betyder hos EBK komplet indflytningsklart. EBK står for fundament, el, vvs, flisearbejde, malerarbejde samt alt inventar. Huset er udvendigt færdiggjort, og indvendigt er huset ligeledes færdigt. Det nøglefærdige hus indeholder køkken-, bad- og garderobeskabe samt hvidevarer.
popup-plus
Top overskrift popup:
Fik du svar på alt?
Ikon:
popup-bestil-brochurer
Action - Overskrift:
BRUG FOR OVERBLIK?
Action - Tekst:
Få vores brochure med priser og al den information du skal bruge
Samlet link-Popup:
Til toppen