Billede til rotator:
5816 Fjordhuset 116
DK Overskrift:
Overskrift 2:
Billede til rotator:
DK Overskrift:
Overskrift 2:
Billede til rotator:
5816 - Fjordhuset 116
DK Overskrift:
Overskrift 2:
Billede til rotator:
5816 - Fjordhuset 116
DK Overskrift:
Overskrift 2:
Billede til rotator:
5816 - Fjordhuset 116
DK Overskrift:
Overskrift 2:

FJORDHUSET

DRØMMEN OM FORANDRING

Fritidshuset der ændrer sig med omgivelserne - og med dine ønsker.

Fjordhuset udtrykker noget ægte, autentisk og naturligt. De rå træfacader har en transparent lys farve, som fremhæver træets struktur på smukkeste vis.

Vinduer og døre er holdt i antracitgrå, for at skabe en blød kontrast til de lyse facader og det rustikke tagpaptag. Kontrasterne er tænkt videre. Yderst moderne og stram arkitektur og inderst intim og hyggelig sommerhusatmosfære.

Indretningen er naturligvis også gennemtænkt i mindste detalje. Rummene har hver deres karakter, alt foregår ikke i et rum, men der er masser af hyggelige kroge og ”hemmelige” steder både ude og inde.


Fjordhuset fås i 4 varianter med 2 til 4 værelser – fra 76 til 119 m2 beboelse. Endvidere mulighed for anneks med 2 værelser samt badeværelse.

VR-ikon Oplev Fjordhuset med Virtual Reality her
Arkitekt Karina Søgaard fortæller om Fjordhuset

 

test
Fjordhuset 28 anneks
Fakta for Fjordhuset 28anneks
28 m2
0 m2
0 m2
4
test
Fjordhuset 87
Fakta for Fjordhuset 87
76 m2
11 m2
27 m2
4
test
Fjordhuset 106
Fakta for Fjordhuset 106
83 m2
23 m2
31 m2
6
test
Fjordhuset 116
Fakta for Fjordhuset 116
95 m2
21 m2
45 m2
8
test
Fjordhuset 135
Fakta for Fjordhuset 135
119 m2
17 m2
52 m2
10

Bestil vores brochure og prisliste
Gå på opdagelse og find den arkitektur og indretning der passer dig
Bestil brochure og prisliste
Medbyg
Vælger I et medbyghus, afleverer EBK huset aflåst og komplet færdiggjort udvendigt på nær montagen af underbeklædningen i udhænget og det afsluttende malerarbejde. I står selv for fundament, el, VVS, flisearbejde, malerarbejde samt alt inventar. Materialer til husets færdiggørelse medfølger i tilskåret / forarbejdet form.
All inclusive
All inclusive betyder at der udover det nøglefærdige hus også er byggeforberedende ydelser med i prisen. Det er ydelser som tilslutning til offentlig kloak, stikledninger til el og vand, regnvandsfaskiner, etablering af byggevand- og el, landinspektør, jordbundsundersøgelse, jernplader, fjernelse af byggeaffald, vinterforanstaltninger samt energimærkning. Disse ydelser er nødvendige for projektets gennemførelse. Er der særlige forhold vedr. din grund rådgiver vi dig om dette og tage det med i projektet. Det giver dig tryghed og det fulde overblik over den samlede økonomi for projektet fra starten.
Pluspakke
PLUS pakken til det All Inclusive hus er prikken over i’et. Her er populære tilvalg som varmepumpe, træterrasse, brændeovn inkl. stålskorsten, opvaske- og vaskemaskine samlet i en pakke. Inkl. i pakken er også den afsluttende malerbehandling af yderbeklædning, vindskeder og sternbrædder på byggepladsen, der gør huset vedligeholdelsesfrit i mange år frem over.
Nøglefærdig
Nøglefærdig betyder hos EBK komplet indflytningsklart. EBK står for fundament, el, vvs, flisearbejde, malerarbejde samt alt inventar. Huset er udvendigt færdiggjort, og indvendigt er huset ligeledes færdigt. Det nøglefærdige hus indeholder køkken-, bad- og garderobeskabe samt hvidevarer.
popup-plus
Top overskrift popup:
Fik du svar på alt?
Ikon:
popup-hent-prisliste
Action - Overskrift:
HVAD KOSTER DIT DRØMMEHUS
Action - Tekst:
Om 20 sekunder kender du prisen
Til toppen