Billede til rotator:
DK Overskrift:
Overskrift 2:
Billede til rotator:
DK Overskrift:
Overskrift 2:
Billede til rotator:
DK Overskrift:
Overskrift 2:
Billede til rotator:
DK Overskrift:
Overskrift 2:
Billede til rotator:
DK Overskrift:
Overskrift 2:
Billede til rotator:
DK Overskrift:
Overskrift 2:

FRITIDSHUS HIRSEHOLM

EN NY LETHED OG RUMMELIGHED

I Hirseholm forenes ønsket om god plads med ønsket om luft, lys og lethed. De slanke og lette udhæng giver taget et let og ”svævende” udtryk. Den smukke, vandrette træbeklædning får hele huset til at fremstå moderne og elegant.

 

Indretningen er enkel og overskuelig og samler sig om den centralt placerede stue med de store panoramavinduer. Den store sammenhængende træterrasse, der er delvis overdækket, gør de udendørs oplevelser til en naturlig del af livet i Hirseholm.

Hirseholm-husene har store velindrettede soveværelser med plads til gode senge og masser af skabsplads, stort lyst og eksklusivt badeværelse evt. med spa og sauna samt et gæste/børneværelse.
 

Hirseholm husene fås i 5 varianter med 3 til 4 værelser - fra 74-131 m² beboelse. 

VR-ikonOplev Hirseholm med Virtual Reality her
 

 

test
Hirseholm 82
Fakta for Hirseholm 82
74 m2
8 m2
28 m2
6
test
Hirseholm 99
Fakta for Hirseholm 99
85 m2
13 m2
30 m2
6
test
Hirseholm 108
Fakta for Hirseholm 108
93 m2
15 m2
39 m2
6
test
Hirseholm 145
Fakta for Hirseholm 145
106 m2
39 m2
62 m2
6
test
Hirseholm 172
Fakta for Hirseholm 172
131 m2
41 m2
87 m2
8

Ikon:
genvejebund_hustyper
Action - Overskrift:
Besøg vores 4 permanente udstillinger og åbent hus
Action - Tekst:
Oplev en unik variation i arkitektur og indretninger – og mærk materialer, rumstørrelser og den særlige sommerhusatmosfære.
Ankertekst:
Medbyg
Vælger I et medbyghus, afleverer EBK huset aflåst og komplet færdiggjort udvendigt på nær montagen af underbeklædningen i udhænget og det afsluttende malerarbejde. I står selv for fundament, el, VVS, flisearbejde, malerarbejde samt alt inventar. Materialer til husets færdiggørelse medfølger i tilskåret / forarbejdet form.
All inclusive
All inclusive betyder at der udover det nøglefærdige hus også er byggeforberedende ydelser med i prisen. Det er ydelser som tilslutning til offentlig kloak, stikledninger til el og vand, regnvandsfaskiner, etablering af byggevand- og el, landinspektør, jordbundsundersøgelse, jernplader, fjernelse af byggeaffald, vinterforanstaltninger samt energimærkning. Disse ydelser er nødvendige for projektets gennemførelse. Er der særlige forhold vedr. din grund rådgiver vi dig om dette og tage det med i projektet. Det giver dig tryghed og det fulde overblik over den samlede økonomi for projektet fra starten.
Pluspakke
PLUS pakken til det All Inclusive hus er prikken over i’et. Her er populære tilvalg som varmepumpe, træterrasse, brændeovn inkl. stålskorsten, opvaske- og vaskemaskine samlet i en pakke. Inkl. i pakken er også den afsluttende malerbehandling af yderbeklædning, vindskeder og sternbrædder på byggepladsen, der gør huset vedligeholdelsesfrit i mange år frem over.
Nøglefærdig
Nøglefærdig betyder hos EBK komplet indflytningsklart. EBK står for fundament, el, vvs, flisearbejde, malerarbejde samt alt inventar. Huset er udvendigt færdiggjort, og indvendigt er huset ligeledes færdigt. Det nøglefærdige hus indeholder køkken-, bad- og garderobeskabe samt hvidevarer.
popup-plus
Top overskrift popup:
Fik du svar på alt?
Ikon:
popup-bestil-brochurer
Action - Overskrift:
BRUG FOR OVERBLIK?
Action - Tekst:
Få vores brochure med priser og al den information du skal bruge
Samlet link-Popup:
Til toppen