Billede til rotator:
DK Overskrift:
Overskrift 2:
Billede til rotator:
DK Overskrift:
Overskrift 2:
Billede til rotator:
DK Overskrift:
Overskrift 2:
Billede til rotator:
DK Overskrift:
Overskrift 2:
Billede til rotator:
DK Overskrift:
Overskrift 2:

Hyllingeriis

ENKELT OG ELEGANT

Hyllingeriis er enkel og markant i sin arkitektur. Huset åbner sig, med sin store glasfacade og glaspartiet i gavlen, op mod lyset og naturen udenfor.

De facadebeklædte søjler markerer husets hjørner og den overdækkede terrasse langs hele den ene facade. Husets samlingspunkt er det store åbne rum med køkken og stue, her er masser af plads, lys og luft. Soveværelse, badeværelse og værelserne er placeret adskilt fra hinanden.

Hyllingeriis husene fås i 2 varianter med 3 og 4 værelser – fra 90-105 m2 beboelse. 

Åbent hus med Hyllingeriis

Ingen datoer for Hyllingeriis i øjeblikket

» Se alle åbent-hus-arrangementer her...

 

test
Hyllingeriis 112
Fakta for Hyllingeriis 112
90 m2
22 m2
52 m2
test
Hyllingeriis 128
Fakta for Hyllingeriis 128
105 m2
23 m2
58 m2

Ikon:
Testemopnials-EBK
Action - Overskrift:
”Fra vi skrev under er alt forløbet præcis som aftalt – og jeg må indrømme, at jeg havde store forventninger.”
Action - Tekst:
Ivan Eltoft Nielsen
ONV living
Ankertekst:
Medbyg
Vælger I et medbyghus, afleverer EBK huset aflåst og komplet færdiggjort udvendigt på nær montagen af underbeklædningen i udhænget og det afsluttende malerarbejde. I står selv for fundament, el, VVS, flisearbejde, malerarbejde samt alt inventar. Materialer til husets færdiggørelse medfølger i tilskåret / forarbejdet form.
All inclusive
All inclusive betyder at der udover det nøglefærdige hus også er byggeforberedende ydelser med i prisen. Det er ydelser som tilslutning til offentlig kloak, stikledninger til el og vand, regnvandsfaskiner, etablering af byggevand- og el, landinspektør, jordbundsundersøgelse, jernplader, fjernelse af byggeaffald, vinterforanstaltninger samt energimærkning. Disse ydelser er nødvendige for projektets gennemførelse. Er der særlige forhold vedr. din grund rådgiver vi dig om dette og tage det med i projektet. Det giver dig tryghed og det fulde overblik over den samlede økonomi for projektet fra starten.
Pluspakke
PLUS pakken til det All Inclusive hus er prikken over i’et. Her er populære tilvalg som varmepumpe, træterrasse, brændeovn inkl. stålskorsten, opvaske- og vaskemaskine samlet i en pakke. Inkl. i pakken er også den afsluttende malerbehandling af yderbeklædning, vindskeder og sternbrædder på byggepladsen, der gør huset vedligeholdelsesfrit i mange år frem over.
Nøglefærdig
Nøglefærdig betyder hos EBK komplet indflytningsklart. EBK står for fundament, el, vvs, flisearbejde, malerarbejde samt alt inventar. Huset er udvendigt færdiggjort, og indvendigt er huset ligeledes færdigt. Det nøglefærdige hus indeholder køkken-, bad- og garderobeskabe samt hvidevarer.
popup-plus
Top overskrift popup:
Fik du svar på alt?
Ikon:
popup-bestil-brochurer
Action - Overskrift:
VIL DU UDSKIFTE DIT GAMLE SOMMERHUS?
Action - Tekst:
Bestil vores brochure og få overblik over pris, fordele og fakta
Samlet link-Popup:
Til toppen