Billede til rotator:
DK Overskrift:
Overskrift 2:
Billede til rotator:
DK Overskrift:
Overskrift 2:
Billede til rotator:
DK Overskrift:
Overskrift 2:
Billede til rotator:
DK Overskrift:
Overskrift 2:
Billede til rotator:
DK Overskrift:
Overskrift 2:

Hyllingeriis

ENKELT OG ELEGANT

Hyllingeriis er enkel og markant i sin arkitektur. Huset åbner sig, med sin store glasfacade og glaspartiet i gavlen, op mod lyset og naturen udenfor.

De facadebeklædte søjler markerer husets hjørner og den overdækkede terrasse langs hele den ene facade. Husets samlingspunkt er det store åbne rum med køkken og stue, her er masser af plads, lys og luft. Soveværelse, badeværelse og værelserne er placeret adskilt fra hinanden.

Hyllingeriis husene fås i 3 varianter med 3 og 4 værelser – fra 81-103 m2 beboelse. 

Åbent hus med Hyllingeriis

Ingen datoer for Hyllingeriis i øjeblikket

» Se alle åbent-hus-arrangementer her...

 

test
Hyllingeriis 101
Fakta for Hyllingeriis 101
81 m2
20 m2
37 m2
6
test
Hyllingeriis 109
Fakta for Hyllingeriis 109
89 m2
20 m2
38 m2
6
test
Hyllingeriis 125
Fakta for Hyllingeriis 125
103 m2
22 m2
42 m2
8

Ikon:
genvejebund_hustyper
Action - Overskrift:
Hvordan foregår byggeprocessen egentlig?
Action - Tekst:
Læs om det trygge forløb - fra første besøg i udstillingen til du står med nøglen.
Ankertekst:
Medbyg
Vælger I et medbyghus, afleverer EBK huset aflåst og komplet færdiggjort udvendigt på nær montagen af underbeklædningen i udhænget og det afsluttende malerarbejde. I står selv for fundament, el, VVS, flisearbejde, malerarbejde samt alt inventar. Materialer til husets færdiggørelse medfølger i tilskåret / forarbejdet form.
All inclusive
All inclusive betyder at der udover det nøglefærdige hus også er byggeforberedende ydelser med i prisen. Det er ydelser som tilslutning til offentlig kloak, stikledninger til el og vand, regnvandsfaskiner, etablering af byggevand- og el, landinspektør, jordbundsundersøgelse, jernplader, fjernelse af byggeaffald, vinterforanstaltninger samt energimærkning. Disse ydelser er nødvendige for projektets gennemførelse. Er der særlige forhold vedr. din grund rådgiver vi dig om dette og tage det med i projektet. Det giver dig tryghed og det fulde overblik over den samlede økonomi for projektet fra starten.
Pluspakke
PLUS pakken til det All Inclusive hus er prikken over i’et. Her er populære tilvalg som varmepumpe, træterrasse, brændeovn inkl. stålskorsten, opvaske- og vaskemaskine samlet i en pakke. Inkl. i pakken er også den afsluttende malerbehandling af yderbeklædning, vindskeder og sternbrædder på byggepladsen, der gør huset vedligeholdelsesfrit i mange år frem over.
Nøglefærdig
Nøglefærdig betyder hos EBK komplet indflytningsklart. EBK står for fundament, el, vvs, flisearbejde, malerarbejde samt alt inventar. Huset er udvendigt færdiggjort, og indvendigt er huset ligeledes færdigt. Det nøglefærdige hus indeholder køkken-, bad- og garderobeskabe samt hvidevarer.
popup-plus
Top overskrift popup:
Fik du svar på alt?
Ikon:
popup-hent-prisliste
Action - Overskrift:
HVAD KOSTER DIT DRØMMEHUS
Action - Tekst:
Om 20 sekunder kender du prisen
Samlet link-Popup:
Til toppen