Billede til rotator:
DK Overskrift:
Overskrift 2:
Billede til rotator:
DK Overskrift:
Overskrift 2:
Billede til rotator:
DK Overskrift:
Overskrift 2:
Billede til rotator:
DK Overskrift:
Overskrift 2:
Billede til rotator:
DK Overskrift:
Overskrift 2:
Billede til rotator:
DK Overskrift:
Overskrift 2:

FRITIDSHUS KOMPAKT

KOMPAKT, HYGGELIGT OG FUNKTIONELT

Det kompakte fritidshus er tilbage - vi rykker igen tættere sammen! Derfor har vi udviklet den nye Kompakt-husserie, der er enkel i sin arkitektur og indretning og hvor der er plads til masser af hygge!

Den åbne og gennemlyste stue, familiens samlingssted, får det dejligste lysindfald fra solopgang til solnedgang. Adgang til den omkringliggende natur fra både køkken og stue. Funktionelt indrettet køkken og skønt badeværelse med bruseniche og skabe.

Kompakt husene fås i 4 varianter med 2 eller 3 værelser – fra 56 til 77 m2 beboelse.  

NYHED! PREMIERE KOMPAKTK
Kompaktk er en ny fortolkning af vores populære Kompakt. Den iøjefaldende forskel er de hvide sprosser for vinduerne, der fremtræder som en smuk signatur.  VR-ikonOplev Kompakt med Virtual Reality her

 

test
Kompakt 56
Fakta for Kompakt 56
56 m2
0 m2
10 m2
4
test
Kompakt 60
Fakta for Kompakt 60
60 m2
0 m2
10 m2
4
test
Kompakt 70
Fakta for Kompakt 70
64 m2
6 m2
13 m2
4
test
Kompakt 78
Fakta for Kompakt 78
69 m2
10 m2
10 m2
4
test
Kompakt 82
Fakta for Kompakt 82
73 m2
10 m2
10 m2
6
test
Kompakt 86
Fakta for Kompakt 86
72 m2
14 m2
18 m2
6
test
Kompakt 100
Fakta for Kompakt 100
77 m2
23 m2
25 m2
6

Ikon:
Bestil-Katalog
Action - Overskrift:
Bestil vores brochure og prisliste
Action - Tekst:
Gå på opdagelse og find den arkitektur og indretning der passer dig
Ankertekst:
Medbyg
Vælger I et medbyghus, afleverer EBK huset aflåst og komplet færdiggjort udvendigt på nær montagen af underbeklædningen i udhænget og det afsluttende malerarbejde. I står selv for fundament, el, VVS, flisearbejde, malerarbejde samt alt inventar. Materialer til husets færdiggørelse medfølger i tilskåret / forarbejdet form.
All inclusive
All inclusive betyder at der udover det nøglefærdige hus også er byggeforberedende ydelser med i prisen. Det er ydelser som tilslutning til offentlig kloak, stikledninger til el og vand, regnvandsfaskiner, etablering af byggevand- og el, landinspektør, jordbundsundersøgelse, jernplader, fjernelse af byggeaffald, vinterforanstaltninger samt energimærkning. Disse ydelser er nødvendige for projektets gennemførelse. Er der særlige forhold vedr. din grund rådgiver vi dig om dette og tage det med i projektet. Det giver dig tryghed og det fulde overblik over den samlede økonomi for projektet fra starten.
Pluspakke
PLUS pakken til det All Inclusive hus er prikken over i’et. Her er populære tilvalg som varmepumpe, træterrasse, brændeovn inkl. stålskorsten, opvaske- og vaskemaskine samlet i en pakke. Inkl. i pakken er også den afsluttende malerbehandling af yderbeklædning, vindskeder og sternbrædder på byggepladsen, der gør huset vedligeholdelsesfrit i mange år frem over.
Nøglefærdig
Nøglefærdig betyder hos EBK komplet indflytningsklart. EBK står for fundament, el, vvs, flisearbejde, malerarbejde samt alt inventar. Huset er udvendigt færdiggjort, og indvendigt er huset ligeledes færdigt. Det nøglefærdige hus indeholder køkken-, bad- og garderobeskabe samt hvidevarer.
popup-plus
Top overskrift popup:
Fik du svar på alt?
Ikon:
popup-hent-prisliste
Action - Overskrift:
HVAD KOSTER DIT DRØMMEHUS
Action - Tekst:
Om 20 sekunder kender du prisen
Samlet link-Popup:
Til toppen