Billede til rotator:
5763 - Kompakt 60 spec
DK Overskrift:
Overskrift 2:
Billede til rotator:
5853 - Kompakt spec
DK Overskrift:
Overskrift 2:
Billede til rotator:
5570 - Kompakt 60B
DK Overskrift:
Overskrift 2:
Billede til rotator:
5449 - Kompakt 60B spec
DK Overskrift:

 
Overskrift 2:

 
Billede til rotator:
5425 - Kompakt 60
DK Overskrift:
Overskrift 2:
Billede til rotator:
5480 - Kompakt 60B
DK Overskrift:
Overskrift 2:
Billede til rotator:
5410 - Kompakt 60
DK Overskrift:
Overskrift 2:

FRITIDSHUS KOMPAKT

HYGGELIGT OG FUNKTIONELT

Det kompakte fritidshus er tilbage - vi rykker igen tættere sammen! Derfor har vi udviklet den nye Kompakt-husserie, der er enkel i sin arkitektur og indretning og hvor der er plads til masser af hygge!

Den åbne og gennemlyste stue, familiens samlingssted, får det dejligste lysindfald fra solopgang til solnedgang. Adgang til den omkringliggende natur fra både køkken og stue. Funktionelt indrettet køkken og skønt badeværelse med bruseniche og skabe.

Kompakt husene fås i 4 varianter med 2 eller 3 værelser – fra 59 til 70 m2 beboelse.  


VR-ikonOplev Kompakt med Virtual Reality her


 

test
Kompakt 56
Fakta for Kompakt 56
56 m2
0 m2
10 m2
4
test
Kompakt 60 A
Fakta for Kompakt 60A
60 m2
0 m2
10 m2
4
test
Kompakt 60 B
Fakta for Kompakt 60B
60 m2
0 m2
10 m2
4
test
Kompakt 76
Fakta for Kompakt 76
70 m2
6 m2
12 m2
4

Bestil vores brochure og prisliste
Gå på opdagelse og find den arkitektur og indretning der passer dig
Bestil brochure og prisliste
Medbyg
Vælger I et medbyghus, afleverer EBK huset aflåst og komplet færdiggjort udvendigt på nær montagen af underbeklædningen i udhænget og det afsluttende malerarbejde. I står selv for fundament, el, VVS, flisearbejde, malerarbejde samt alt inventar. Materialer til husets færdiggørelse medfølger i tilskåret / forarbejdet form.
All inclusive
All inclusive betyder at der udover det nøglefærdige hus også er byggeforberedende ydelser med i prisen. Det er ydelser som tilslutning til offentlig kloak, stikledninger til el og vand, regnvandsfaskiner, etablering af byggevand- og el, landinspektør, jordbundsundersøgelse, jernplader, fjernelse af byggeaffald, vinterforanstaltninger samt energimærkning. Disse ydelser er nødvendige for projektets gennemførelse. Er der særlige forhold vedr. din grund rådgiver vi dig om dette og tage det med i projektet. Det giver dig tryghed og det fulde overblik over den samlede økonomi for projektet fra starten.
Pluspakke
PLUS pakken til det All Inclusive hus er prikken over i’et. Her er populære tilvalg som varmepumpe, træterrasse, brændeovn inkl. stålskorsten, opvaske- og vaskemaskine samlet i en pakke. Inkl. i pakken er også den afsluttende malerbehandling af yderbeklædning, vindskeder og sternbrædder på byggepladsen, der gør huset vedligeholdelsesfrit i mange år frem over.
Nøglefærdig
Nøglefærdig betyder hos EBK komplet indflytningsklart. EBK står for fundament, el, vvs, flisearbejde, malerarbejde samt alt inventar. Huset er udvendigt færdiggjort, og indvendigt er huset ligeledes færdigt. Det nøglefærdige hus indeholder køkken-, bad- og garderobeskabe samt hvidevarer.
popup-plus
Top overskrift popup:
Fik du svar på alt?
Ikon:
popup-bestil-brochurer
Action - Overskrift:
BRUG FOR OVERBLIK?
Action - Tekst:
Få vores brochure med priser og al den information du skal bruge
Til toppen