FRITIDSHUS MUSHOLM FRI 

FAMILIENS FRISTED ÅRET RUNDT

Musholm FRI er en helt ny generation af EBK’s populære Musholm-huse. Fritidshuse, der er skabt til aktiv fritid og hyggelige stunder året rundt.  

  

Musholm FRI har et charmerende fritidsmiljø – ude som inde – hvor arkitektur, indretning, materialevalg og energikrav er sikret langt ud i fremtiden. Udvendigt giver facaden med sin vandrette beklædning, det lette udhæng og de smukke vinduespartier huset et let og elegant udtryk. De store panoramavinduer lukker lyset og naturen helt ind i stuen, og giver sammen med de høje smalle vinduer i facaden udkig til alle verdenshjørner.

Musholm FRI fås i 4 varianter fra 71-100 m² beboelse.

VR-ikonOplev Musholm FRI med Virtual Reality her    


 Se præsentation af Musholm FRI 

test
Musholm FRI 83
Fakta for Musholm FRI 83
71 m2
12 m2
18 m2
4
test
Musholm FRI 95
Fakta for Musholm FRI 95
83 m2
12 m2
33 m2
6
test
Musholm FRI 104
Fakta for Musholm FRI 104
84 m2
20 m2
38 m2
8
test
Musholm FRI 112
Fakta for Musholm FRI 112
100 m2
12 m2
44 m2
6

Ikon:
Bestil-Katalog
Action - Overskrift:
Bestil vores brochure og prisliste
Action - Tekst:
Gå på opdagelse og find den arkitektur og indretning der passer dig
Ankertekst:
Medbyg
Vælger I et medbyghus, afleverer EBK huset aflåst og komplet færdiggjort udvendigt på nær montagen af underbeklædningen i udhænget og det afsluttende malerarbejde. I står selv for fundament, el, VVS, flisearbejde, malerarbejde samt alt inventar. Materialer til husets færdiggørelse medfølger i tilskåret / forarbejdet form.
All inclusive
All inclusive betyder at der udover det nøglefærdige hus også er byggeforberedende ydelser med i prisen. Det er ydelser som tilslutning til offentlig kloak, stikledninger til el og vand, regnvandsfaskiner, etablering af byggevand- og el, landinspektør, jordbundsundersøgelse, jernplader, fjernelse af byggeaffald, vinterforanstaltninger samt energimærkning. Disse ydelser er nødvendige for projektets gennemførelse. Er der særlige forhold vedr. din grund rådgiver vi dig om dette og tage det med i projektet. Det giver dig tryghed og det fulde overblik over den samlede økonomi for projektet fra starten.
Pluspakke
PLUS pakken til det All Inclusive hus er prikken over i’et. Her er populære tilvalg som varmepumpe, træterrasse, brændeovn inkl. stålskorsten, opvaske- og vaskemaskine samlet i en pakke. Inkl. i pakken er også den afsluttende malerbehandling af yderbeklædning, vindskeder og sternbrædder på byggepladsen, der gør huset vedligeholdelsesfrit i mange år frem over.
Nøglefærdig
Nøglefærdig betyder hos EBK komplet indflytningsklart. EBK står for fundament, el, vvs, flisearbejde, malerarbejde samt alt inventar. Huset er udvendigt færdiggjort, og indvendigt er huset ligeledes færdigt. Det nøglefærdige hus indeholder køkken-, bad- og garderobeskabe samt hvidevarer.
popup-plus
Top overskrift popup:
Fik du svar på alt?
Ikon:
popup-bestil-brochurer
Action - Overskrift:
BRUG FOR OVERBLIK?
Action - Tekst:
Få vores brochure med priser og al den information du skal bruge
Samlet link-Popup:
Til toppen