Billede til rotator:
DK Overskrift:
Overskrift 2:
Billede til rotator:
DK Overskrift:
Overskrift 2:
Billede til rotator:
DK Overskrift:
Overskrift 2:
Billede til rotator:
DK Overskrift:
Overskrift 2:
Billede til rotator:
DK Overskrift:
Overskrift 2:
Billede til rotator:
DK Overskrift:
Overskrift 2:

FRITIDSHUS SØHOLM

STILIGT OG EKSKLUSIVT

Søholm er stilsikker, sort luksus med en åben, lys arkitektur. Overalt er der tænkt i flotte design-løsninger. Resultatet er et stramt og moderne minimalistisk look. Yderst brydes de elegante, sorte facader af store vinduer fra gulv til loft. Indenfor trækker den åbne arkitektur og loftet til kip lyset helt ind i husets indre. Karakteristisk for Søholm er den centralt placerede lyse stue med den lange vinduesfacade. Separat forældreafdeling med stort luksus-badeværelse, evt. med spa og sauna. Separat gæste- eller børneafdeling, og flere suveræne delvis overdækkede træterrasser.

Søholm husene fås i 4 varianter med 2 til 4 værelser - fra 78-121 m² beboelse. 


VR-ikonOplev Søholm med Virtual Reality her

 

Se præsentation af Søholm


 

 

 

test
Søholm 28 anneks
Fakta for Søholm 28anneks
28 m2
0 m2
0 m2
4
test
Søholm 105
Fakta for Søholm 105
78 m2
27 m2
33 m2
4
test
Søholm 123
Fakta for Søholm 123
93 m2
30 m2
34 m2
8
test
Søholm 142
Fakta for Søholm 142
110 m2
32 m2
35 m2
6
test
Søholm 152
Fakta for Søholm 152
121 m2
31 m2
34 m2
8

Besøg vores 4 permanente udstillinger og åbent hus
Oplev en unik variation i arkitektur og indretninger – og mærk materialer, rumstørrelser og den særlige sommerhusatmosfære.
Se åbningstider
Medbyg
Vælger I et medbyghus, afleverer EBK huset aflåst og komplet færdiggjort udvendigt på nær montagen af underbeklædningen i udhænget og det afsluttende malerarbejde. I står selv for fundament, el, VVS, flisearbejde, malerarbejde samt alt inventar. Materialer til husets færdiggørelse medfølger i tilskåret / forarbejdet form.
All inclusive
All inclusive betyder at der udover det nøglefærdige hus også er byggeforberedende ydelser med i prisen. Det er ydelser som tilslutning til offentlig kloak, stikledninger til el og vand, regnvandsfaskiner, etablering af byggevand- og el, landinspektør, jordbundsundersøgelse, jernplader, fjernelse af byggeaffald, vinterforanstaltninger samt energimærkning. Disse ydelser er nødvendige for projektets gennemførelse. Er der særlige forhold vedr. din grund rådgiver vi dig om dette og tage det med i projektet. Det giver dig tryghed og det fulde overblik over den samlede økonomi for projektet fra starten.
Pluspakke
PLUS pakken til det All Inclusive hus er prikken over i’et. Her er populære tilvalg som varmepumpe, træterrasse, brændeovn inkl. stålskorsten, opvaske- og vaskemaskine samlet i en pakke. Inkl. i pakken er også den afsluttende malerbehandling af yderbeklædning, vindskeder og sternbrædder på byggepladsen, der gør huset vedligeholdelsesfrit i mange år frem over.
Nøglefærdig
Nøglefærdig betyder hos EBK komplet indflytningsklart. EBK står for fundament, el, vvs, flisearbejde, malerarbejde samt alt inventar. Huset er udvendigt færdiggjort, og indvendigt er huset ligeledes færdigt. Det nøglefærdige hus indeholder køkken-, bad- og garderobeskabe samt hvidevarer.
popup-plus
Top overskrift popup:
Fik du svar på alt?
Ikon:
popup-hent-prisliste
Action - Overskrift:
HVAD KOSTER DIT DRØMMEHUS
Action - Tekst:
Om 20 sekunder kender du prisen
Til toppen