Billede til rotator:
DK Overskrift:
Overskrift 2:
Billede til rotator:
DK Overskrift:
Overskrift 2:
Billede til rotator:
DK Overskrift:
Overskrift 2:
Billede til rotator:
DK Overskrift:
Overskrift 2:
Billede til rotator:
DK Overskrift:
Overskrift 2:

FRITIDSHUS STRANDLYST

KLASSISK SOMMERHUSROMANTIK

Er du til sommerhusromantik, som emmer af klassisk design? Så er Strandlyst fritidshuset det helt rigtige valg. Med sine hvidmalede småsprossede vinduer, sine sorte trævægge og sit afvalmede tag er Strandlyst indbegrebet af det klassiske sommerhus.

Strandlyst er bygget op omkring et gennemlyst stuemiljø i åben forbindelse med køkkenet. Indenfor skaber de småsprossede vinduer en hyggelig atmosfære. Det store tagudhæng og den tilbagetrukne facade giver en smuk verandalignende overdækning langs facaden der sammen med vinkeloverdækningen med udgang fra stuen forlænger timerne på terrassen.

Strandlyst husene fås 4 varianter med 3 eller 4 værelser – fra 72-121 m2 beboelse.


VR-ikonOplev Strandlyst med Virtual Reality her

 

Se præsentation af Strandlyst


 

 

Åbent hus med Strandlyst

Ingen datoer for Strandlyst i øjeblikket

» Se alle åbent-hus-arrangementer her...

 

test
Strandlyst 72
Fakta for Strandlyst 72
72 m2
0 m2
13 m2
6
test
Strandlyst 84
Fakta for Strandlyst 84
84 m2
16 m2
15 m2
6
test
Strandlyst 96
Fakta for Strandlyst 96
96 m2
31 m2
24 m2
6
test
Strandlyst 121
Fakta for Strandlyst 121
121 m2
27 m2
24 m2
8
test
Strandlyst 157
Fakta for Strandlyst 157
128 m2
29 m2
81 m2
8

Ikon:
Testemopnials-EBK
Action - Overskrift:
”Selvom der er masser af charme og hygge ved et ældre sommerhus, er det ikke fedt at skulle bruge sin ferie på at renovere og vedligeholde.”
Action - Tekst:
Allan Nielsen
Musholm FRI
Ankertekst:
Medbyg
Vælger I et medbyghus, afleverer EBK huset aflåst og komplet færdiggjort udvendigt på nær montagen af underbeklædningen i udhænget og det afsluttende malerarbejde. I står selv for fundament, el, VVS, flisearbejde, malerarbejde samt alt inventar. Materialer til husets færdiggørelse medfølger i tilskåret / forarbejdet form.
All inclusive
All inclusive betyder at der udover det nøglefærdige hus også er byggeforberedende ydelser med i prisen. Det er ydelser som tilslutning til offentlig kloak, stikledninger til el og vand, regnvandsfaskiner, etablering af byggevand- og el, landinspektør, jordbundsundersøgelse, jernplader, fjernelse af byggeaffald, vinterforanstaltninger samt energimærkning. Disse ydelser er nødvendige for projektets gennemførelse. Er der særlige forhold vedr. din grund rådgiver vi dig om dette og tage det med i projektet. Det giver dig tryghed og det fulde overblik over den samlede økonomi for projektet fra starten.
Pluspakke
PLUS pakken til det All Inclusive hus er prikken over i’et. Her er populære tilvalg som varmepumpe, træterrasse, brændeovn inkl. stålskorsten, opvaske- og vaskemaskine samlet i en pakke. Inkl. i pakken er også den afsluttende malerbehandling af yderbeklædning, vindskeder og sternbrædder på byggepladsen, der gør huset vedligeholdelsesfrit i mange år frem over.
Nøglefærdig
Nøglefærdig betyder hos EBK komplet indflytningsklart. EBK står for fundament, el, vvs, flisearbejde, malerarbejde samt alt inventar. Huset er udvendigt færdiggjort, og indvendigt er huset ligeledes færdigt. Det nøglefærdige hus indeholder køkken-, bad- og garderobeskabe samt hvidevarer.
popup-plus
Top overskrift popup:
Fik du svar på alt?
Ikon:
popup-bestil-brochurer
Action - Overskrift:
BRUG FOR OVERBLIK?
Action - Tekst:
Få vores brochure med priser og al den information du skal bruge
Samlet link-Popup:
Til toppen