VINTERKAMPAGNE 2018
SKRU OP FOR HYGGE OG HARMONI MED EN GRATIS BRÆNDEOVN

En brændeovn er vores kunders ultimative favorit til at skabe atmosfære i deres nye sommerhus. Du får en dansk designklassiker fra Morsø med i købet i november og december til en værdi af 32.000 kroner.

Sommerhusliv er synonym med stilhed, frihed og nærvær. Alt det, vi ofte savner i hverdagen. Alt det, vi drømmer om at have mere af. Sommer og vinter.

Gratis brændeovn med alt inklusive

morsø-kampagne-1


Overvejer du at købe sommerhus, men er i tvivl om det er nu, du skal gøre det? Så er vores Vinterkampagne en snusfornuftig grund til at gøre det nu. Du sparer ikke kun 32.000 kroner på en brændeovn type Morsø 7440 med gulvplade, stålskorsten samt stigetrin på tag, du får også den billigste form at opvarme dit sommerhus på.

Hør mere hos vores salgsafdeling


Book et møde

Tilbuddet gælder kun ved køb af All inclusive fritidshus og kan ikke kombineres med andre tilbud. 

 

BYT-TIL-NYT!
Udskift det gamle hus med et nyt
Vi er BYT-TIL-NYT specialister og gør det nemt for jer. Vi river det gamle hus ned, indhenter tilladelser, fjerner affaldet og bygger det nye hus, præcis som I vil have det.
Læs om BYT-TIL-NYT-konceptet
Medbyg
Vælger I et medbyghus, afleverer EBK huset aflåst og komplet færdiggjort udvendigt på nær montagen af underbeklædningen i udhænget og det afsluttende malerarbejde. I står selv for fundament, el, VVS, flisearbejde, malerarbejde samt alt inventar. Materialer til husets færdiggørelse medfølger i tilskåret / forarbejdet form.
All inclusive
All inclusive betyder at der udover det nøglefærdige hus også er byggeforberedende ydelser med i prisen. Det er ydelser som tilslutning til offentlig kloak, stikledninger til el og vand, regnvandsfaskiner, etablering af byggevand- og el, landinspektør, jordbundsundersøgelse, jernplader, fjernelse af byggeaffald, vinterforanstaltninger samt energimærkning. Disse ydelser er nødvendige for projektets gennemførelse. Er der særlige forhold vedr. din grund rådgiver vi dig om dette og tage det med i projektet. Det giver dig tryghed og det fulde overblik over den samlede økonomi for projektet fra starten.
Pluspakke
PLUS pakken til det All Inclusive hus er prikken over i’et. Her er populære tilvalg som varmepumpe, træterrasse, brændeovn inkl. stålskorsten, opvaske- og vaskemaskine samlet i en pakke. Inkl. i pakken er også den afsluttende malerbehandling af yderbeklædning, vindskeder og sternbrædder på byggepladsen, der gør huset vedligeholdelsesfrit i mange år frem over.
Nøglefærdig
Nøglefærdig betyder hos EBK komplet indflytningsklart. EBK står for fundament, el, vvs, flisearbejde, malerarbejde samt alt inventar. Huset er udvendigt færdiggjort, og indvendigt er huset ligeledes færdigt. Det nøglefærdige hus indeholder køkken-, bad- og garderobeskabe samt hvidevarer.
popup-plus
Top overskrift popup:
Fik du svar på alt?
Ikon:
popup-bestil-brochurer
Action - Overskrift:
VIL DU UDSKIFTE DIT GAMLE SOMMERHUS?
Action - Tekst:
Bestil vores brochure og få overblik over pris, fordele og fakta
Til toppen