SPAR OP TIL KR. 45.000
50% rabat på Udlejningspakken

Køb inden 15. juni

Vores Udlejningspakke er ikke bare en liste over lækre tilvalg, men en mærkbar kilde til merindtjening, hvis du lejer dit sommerhus ud. Du kan selvfølgelig også bare vælge at nyde hele indholdet selv.

Flere danskere foretrækker i stigende grad at holde ferie i naturskønne Danmark, lige som klimavenlige ferieformer bliver mere populære.

Vi oplever også en efterspørgsel efter at købe sommerhus som investering. Med den historisk lave rente, forhøjede lånegrænse, rekordhøje interesse for udlejning og et forøget skattefradrag for lejeindtægter, giver det også god mening for både hjerne og hjerte at købe et fritidshus til udlejning.

Hos EBK har vi specialdesignet nogle huse, der er særligt velegnede til udlejning. Men du kan naturligvis leje samtlige hustyper ud, da alle er i klassisk, dansk og vedligeholdelsesnemt design.


Hvis du opgraderer med vores Udlejningspakke, forbedrer du din potentielle lejeindtægt markant.

Udlejningspakken – den ultimative komfortudlejningshus-tilbud-3

Husk, de første 40.900 kroner er skattefrie – hvert år
Ud over et bundfradrag på 40.900 kroner får du et skattefrit fradrag på 40 procent. Det gør det typisk muligt både at have sommerhus og stadig kunne tage på ferie i udlandet. Vi rådgiver dig hele vejen og hjælper naturligvis med at beregne dit potentielle udlejningsbudget – lige til at tage med i banken. 

Tilbuddet gælder til og med 15. juni 2019 – ved køb af nyt EBK fritidshus og kan ikke kombineres med andre tilbud og forudsætter indgåelse af ambassadøraftale.

 

Book-Moede
Book gratis individuel rådgivning
Book et møde her
Bestil vores brochure og prisliste
Gå på opdagelse og find den arkitektur og indretning der passer dig
Bestil brochure og prisliste
Medbyg
Vælger I et medbyghus, afleverer EBK huset aflåst og komplet færdiggjort udvendigt på nær montagen af underbeklædningen i udhænget og det afsluttende malerarbejde. I står selv for fundament, el, VVS, flisearbejde, malerarbejde samt alt inventar. Materialer til husets færdiggørelse medfølger i tilskåret / forarbejdet form.
All inclusive
All inclusive betyder at der udover det nøglefærdige hus også er byggeforberedende ydelser med i prisen. Det er ydelser som tilslutning til offentlig kloak, stikledninger til el og vand, regnvandsfaskiner, etablering af byggevand- og el, landinspektør, jordbundsundersøgelse, jernplader, fjernelse af byggeaffald, vinterforanstaltninger samt energimærkning. Disse ydelser er nødvendige for projektets gennemførelse. Er der særlige forhold vedr. din grund rådgiver vi dig om dette og tage det med i projektet. Det giver dig tryghed og det fulde overblik over den samlede økonomi for projektet fra starten.
Pluspakke
PLUS pakken til det All Inclusive hus er prikken over i’et. Her er populære tilvalg som varmepumpe, træterrasse, brændeovn inkl. stålskorsten, opvaske- og vaskemaskine samlet i en pakke. Inkl. i pakken er også den afsluttende malerbehandling af yderbeklædning, vindskeder og sternbrædder på byggepladsen, der gør huset vedligeholdelsesfrit i mange år frem over.
Nøglefærdig
Nøglefærdig betyder hos EBK komplet indflytningsklart. EBK står for fundament, el, vvs, flisearbejde, malerarbejde samt alt inventar. Huset er udvendigt færdiggjort, og indvendigt er huset ligeledes færdigt. Det nøglefærdige hus indeholder køkken-, bad- og garderobeskabe samt hvidevarer.
popup-plus
Top overskrift popup:
Fik du svar på alt?
Ikon:
popup-bestil-brochurer
Action - Overskrift:
VIL DU UDSKIFTE DIT GAMLE SOMMERHUS?
Action - Tekst:
Bestil vores brochure og få overblik over pris, fordele og fakta
Til toppen