LARGE KAMPAGNEHUSE - MERE PLADS TIL FAMILIEN

Hygge er ikke et spørgsmål om kvadratmeter. Men hvem siger nej til en opgradering? Vi hylder tre bestsellere med ekstra kvadratmeter til ekstra lave priser fra 998.000 kr. All inclusive PLUS. Musholm FRI og Kompakt er to af vores kunders favoritter for deres tidløse enkelhed. Nu har vi gjort dem større og tilføjet ekstra komfort og rummelighed. Spar 50.000,- på udvalgte fritidshuse inden 31. marts.

large-kampagnehuse-thumbnail

Se også Virtual Reality fra udstillingshusene Kompakt, KompakX 68 og Musholm FRI her – så kan du finde din stil

Sådan kommer du i gang – bestil gratis grundtjek

Book en gratis grundbesigtigelse med vores erfarne byggerådgivere på din grund, eller den du påtænker at købe. Vi rådgiver om, hvordan du bedst udskifter og nedriver et ældre sommerhus og placerer et nyt. Vi guider dig i valg af stil og giver tilbud på et komplet projekt – tilpasset din grund og dit behov.
 

Book-Moede
Bestil dit gratis grundtjek nu!
Book et møde her
Byggeprocessen fra A-Z.
Sådan bliver drømmen til virkelighed!
Læs om processen fra første besøg i udstillingen til I modtager nøglen til jeres drømmehus.
Om byggeprocessen fra A-Z
Medbyg
Vælger I et medbyghus, afleverer EBK huset aflåst og komplet færdiggjort udvendigt på nær montagen af underbeklædningen i udhænget og det afsluttende malerarbejde. I står selv for fundament, el, VVS, flisearbejde, malerarbejde samt alt inventar. Materialer til husets færdiggørelse medfølger i tilskåret / forarbejdet form.
All inclusive
All inclusive betyder at der udover det nøglefærdige hus også er byggeforberedende ydelser med i prisen. Det er ydelser som tilslutning til offentlig kloak, stikledninger til el og vand, regnvandsfaskiner, etablering af byggevand- og el, landinspektør, jordbundsundersøgelse, jernplader, fjernelse af byggeaffald, vinterforanstaltninger samt energimærkning. Disse ydelser er nødvendige for projektets gennemførelse. Er der særlige forhold vedr. din grund rådgiver vi dig om dette og tage det med i projektet. Det giver dig tryghed og det fulde overblik over den samlede økonomi for projektet fra starten.
Pluspakke
PLUS pakken til det All Inclusive hus er prikken over i’et. Her er populære tilvalg som varmepumpe, træterrasse, brændeovn inkl. stålskorsten, opvaske- og vaskemaskine samlet i en pakke. Inkl. i pakken er også den afsluttende malerbehandling af yderbeklædning, vindskeder og sternbrædder på byggepladsen, der gør huset vedligeholdelsesfrit i mange år frem over.
Nøglefærdig
Nøglefærdig betyder hos EBK komplet indflytningsklart. EBK står for fundament, el, vvs, flisearbejde, malerarbejde samt alt inventar. Huset er udvendigt færdiggjort, og indvendigt er huset ligeledes færdigt. Det nøglefærdige hus indeholder køkken-, bad- og garderobeskabe samt hvidevarer.
popup-plus
Top overskrift popup:
Fik du svar på alt?
Ikon:
popup-bestil-brochurer
Action - Overskrift:
BRUG FOR OVERBLIK?
Action - Tekst:
Få vores brochure med priser og al den information du skal bruge
Til toppen