www.ebk.dk >

Kampagnehuse - fristeder til forårspris 
– køb inden 1. juni og spar op til 75.000,-

Få vores bestsellere i tidløst dansk design til kampagnepris. Du kan vælge  mellem 3 eksklusive fritidshuse. Du får masser af lys med ekstra vinduer og eksklusive detaljer i indretningen. 

Vi har opgraderet husene med vores PLUSPAKKE, der indholder ren forkælelse og komfort. Uden at du skal betale ekstra.


Download kampagnebrochuren her

 Download kampagnebrochuren her  

DU KAN VÆLGE MELLEM 3 EKSKLUSIVE FRITIDSHUSE

  1. Strandlyst 84 - Klassisk sommerhus romantik
  2. Hirseholm 99 - Let og elegant arkitektur
  3. Søholm 123 - Stilig og eksklusiv arkitektur

All inclusive fritidshus incl. PLUSPAKKE

Kampagnehusene leveres All inclusive PLUS i EBK’s sædvanlige høje kvalitet, klar til indflytning og fyldt med alle vores kunders favorittilbehør.

PLUSPAKKE

  • Træterrasse
  • Siemens vaske– og opvaskemaskine
  • Panasonic luftvarmepumpe
  • 2. gang afsluttende udvendigt malerarbejde
Oplev husene i virtuel reality:

strandlyst84-kampagne2

hirseholm 99

soholm_123

Virtuelle rundture - gå på opdagelse i de tre kampagnehuse hjemmefra

VR-ikon


 

Byggeprocessen fra A-Z.
Sådan bliver drømmen til virkelighed!
Læs om processen fra første besøg i udstillingen til I modtager nøglen til jeres drømmehus.
Om byggeprocessen fra A-Z
Medbyg
Vælger I et medbyghus, afleverer EBK huset aflåst og komplet færdiggjort udvendigt på nær montagen af underbeklædningen i udhænget og det afsluttende malerarbejde. I står selv for fundament, el, VVS, flisearbejde, malerarbejde samt alt inventar. Materialer til husets færdiggørelse medfølger i tilskåret / forarbejdet form.
All inclusive
All inclusive betyder at der udover det nøglefærdige hus også er byggeforberedende ydelser med i prisen. Det er ydelser som tilslutning til offentlig kloak, stikledninger til el og vand, regnvandsfaskiner, etablering af byggevand- og el, landinspektør, jordbundsundersøgelse, jernplader, fjernelse af byggeaffald, vinterforanstaltninger samt energimærkning. Disse ydelser er nødvendige for projektets gennemførelse. Er der særlige forhold vedr. din grund rådgiver vi dig om dette og tage det med i projektet. Det giver dig tryghed og det fulde overblik over den samlede økonomi for projektet fra starten.
Pluspakke
PLUS pakken til det All Inclusive hus er prikken over i’et. Her er populære tilvalg som varmepumpe, træterrasse, brændeovn inkl. stålskorsten, opvaske- og vaskemaskine samlet i en pakke. Inkl. i pakken er også den afsluttende malerbehandling af yderbeklædning, vindskeder og sternbrædder på byggepladsen, der gør huset vedligeholdelsesfrit i mange år frem over.
Nøglefærdig
Nøglefærdig betyder hos EBK komplet indflytningsklart. EBK står for fundament, el, vvs, flisearbejde, malerarbejde samt alt inventar. Huset er udvendigt færdiggjort, og indvendigt er huset ligeledes færdigt. Det nøglefærdige hus indeholder køkken-, bad- og garderobeskabe samt hvidevarer.
Til toppen