www.ebk.dk >

 

Kampagnehuse Arkitektprojekt Hyllingeriis
– spar op til kr. 100.000

Går du og overvejer, om du skal bygge et fritidshus i år? Har du et gammelt sommerhus, der fortjener en udskiftning? Eller leder du blot efter markedets bedste tilbud på et fritidshus? Så har vi løsningen til dig. 

 

Vores team af arkitekter og indretningsrådgivere har udviklet denne kampagne med 2 eksklusive fritidshuse i moderne og stram arkitektur. Med masser af vinduer og lækre indretningsdetaljer – og opgraderet med vores PLUSPAKKE, der indeholder ren forkælelse og komfort.

 

Kampagnehuse - Spar op til 100.00

 

3 GEVINSTER VED AT KØBE FRITIDSHUS NU

  1. du sparer op til 100.000 kroner
  2. du får huset all inklusive plus med alle byggeforberende ydelser og pluspakke med bl.a. varmepumpe med wifi-modul og træterasse
  3. du betaler først, når huset er færdigt

 

»  Læs kampagnebrochure online

»  Download kampagnebrochure som pdf

Kampagnehuse Hyllingeriis 112

Kampagnehuse Hyllingeriis 128

Kampagnehuse-hyllingeriis-udenpris

EBK5961-hyllingeriis nb2

5961 Hyllingeriis
Dokumenteret godt indeklima
Vi giver dig tryghed og sikkerhed for et godt indeklima.
Læs om indeklimamærket
Medbyg
Vælger I et medbyghus, afleverer EBK huset aflåst og komplet færdiggjort udvendigt på nær montagen af underbeklædningen i udhænget og det afsluttende malerarbejde. I står selv for fundament, el, VVS, flisearbejde, malerarbejde samt alt inventar. Materialer til husets færdiggørelse medfølger i tilskåret / forarbejdet form.
All inclusive
All inclusive betyder at der udover det nøglefærdige hus også er byggeforberedende ydelser med i prisen. Det er ydelser som tilslutning til offentlig kloak, stikledninger til el og vand, regnvandsfaskiner, etablering af byggevand- og el, landinspektør, jordbundsundersøgelse, jernplader, fjernelse af byggeaffald, vinterforanstaltninger samt energimærkning. Disse ydelser er nødvendige for projektets gennemførelse. Er der særlige forhold vedr. din grund rådgiver vi dig om dette og tage det med i projektet. Det giver dig tryghed og det fulde overblik over den samlede økonomi for projektet fra starten.
Pluspakke
PLUS pakken til det All Inclusive hus er prikken over i’et. Her er populære tilvalg som varmepumpe, træterrasse, brændeovn inkl. stålskorsten, opvaske- og vaskemaskine samlet i en pakke. Inkl. i pakken er også den afsluttende malerbehandling af yderbeklædning, vindskeder og sternbrædder på byggepladsen, der gør huset vedligeholdelsesfrit i mange år frem over.
Nøglefærdig
Nøglefærdig betyder hos EBK komplet indflytningsklart. EBK står for fundament, el, vvs, flisearbejde, malerarbejde samt alt inventar. Huset er udvendigt færdiggjort, og indvendigt er huset ligeledes færdigt. Det nøglefærdige hus indeholder køkken-, bad- og garderobeskabe samt hvidevarer.
Til toppen