EKSKLUSIVT ONV LIVING 154 FRITIDSHUS
HELT EKSTRAORDINÆRT TILBUD!

  • Vinterudsalg – spar op til kr. 100.000
  • Kun 2 huse sælges til denne pris. Sælges efter først-til-mølle-princippet

  • Mulighed for hurtig byggetid
  • Sælges som byggesæt eller All inclusive


Byggesæt kr. 1.075.000

BYGGESÆT inkl. HTH køkken, bad og garderobeskabe samt Siemens hvidevarer. Ekskl. fliser. Inkl. transport til byggeplads (max 120 km) og kranhjælp ved opsætning af elementer. Du står selv for alle underentrepriser samt montage og færdiggørelse af hus.

All inclusive kr. 1.939.200
All inclusive betyder at EBK står for alle underentrepriser samt montage og færdiggørelse af hus. Inklusiv byggeforberedende ydelser og stikudgifter. Husene er færdigproduceret og klar til afhentning! Husene er inkl. EBK standard ydelsesomfang, dog med parketgulv i stedet for fyrretræsplankegulv. Der er således ikke mulighed for ændringer, dog kan der vælges flisetype i badeværelser og garderobe. Der er mulighed for tilvalg som f.eks. træterrasse, brændeovn mv. Kontakt din personlige byggerådgiver for yderlige info om materialevalg og ydelsesomfang.

For møde og gratis grundbesigtigelse kontakt Salgsafdelingen på tlf. 58 56 04 00 eller salg@ebk.dk.

27536390638_2a00a9462e_k

 

Bliv inspireret i vores galleri
Se fotos af de mange flotte kundehuse og find lige netop dit stil.
Besøg galleriet
Medbyg
Vælger I et medbyghus, afleverer EBK huset aflåst og komplet færdiggjort udvendigt på nær montagen af underbeklædningen i udhænget og det afsluttende malerarbejde. I står selv for fundament, el, VVS, flisearbejde, malerarbejde samt alt inventar. Materialer til husets færdiggørelse medfølger i tilskåret / forarbejdet form.
All inclusive
All inclusive betyder at der udover det nøglefærdige hus også er byggeforberedende ydelser med i prisen. Det er ydelser som tilslutning til offentlig kloak, stikledninger til el og vand, regnvandsfaskiner, etablering af byggevand- og el, landinspektør, jordbundsundersøgelse, jernplader, fjernelse af byggeaffald, vinterforanstaltninger samt energimærkning. Disse ydelser er nødvendige for projektets gennemførelse. Er der særlige forhold vedr. din grund rådgiver vi dig om dette og tage det med i projektet. Det giver dig tryghed og det fulde overblik over den samlede økonomi for projektet fra starten.
Pluspakke
PLUS pakken til det All Inclusive hus er prikken over i’et. Her er populære tilvalg som varmepumpe, træterrasse, brændeovn inkl. stålskorsten, opvaske- og vaskemaskine samlet i en pakke. Inkl. i pakken er også den afsluttende malerbehandling af yderbeklædning, vindskeder og sternbrædder på byggepladsen, der gør huset vedligeholdelsesfrit i mange år frem over.
Nøglefærdig
Nøglefærdig betyder hos EBK komplet indflytningsklart. EBK står for fundament, el, vvs, flisearbejde, malerarbejde samt alt inventar. Huset er udvendigt færdiggjort, og indvendigt er huset ligeledes færdigt. Det nøglefærdige hus indeholder køkken-, bad- og garderobeskabe samt hvidevarer.
popup-plus
Top overskrift popup:
Fik du svar på alt?
Ikon:
popup-bestil-brochurer
Action - Overskrift:
BRUG FOR OVERBLIK?
Action - Tekst:
Få vores brochure med priser og al den information du skal bruge
Til toppen