Eksklusivt ONV Living 154 fritidshus
Helt ekstraordinært tilbud!

  • Inkl. HTH køkken, bad og garderobe, Siemens hvidevarer, Morsø brændovn mv.

  • Kun 2 huse sælges til denne pris. Sælges efter først-til-mølle-princippet

  • Mulighed for hurtig byggetid
  • Sælges som byggesæt, medbyg eller nøglefærdig


Byggesæt kr. 1.075.000 – SPAR kr. 143.000

BYGGESÆTTET er inkl. HTH køkken, bad og garderobeskabe, Siemens hvidevarer, Morsø brændeovn, træterrasse mv. Inkl. alle indvendige materialer til færdiggørelse dog ekskl. fliser. Inkl. transport til byggeplads (max 120 km) og kranhjælp ved opsætning af elementer. Du står selv for alle underentrepriser dvs. fundament, el, VVS, sanitet, fliser, tagpap og malerarbejde samt montage og færdiggørelse af hus.


Medbyg kr. 1.333.000 – SPAR kr. 165.900

MEDBYG løsningen indeholder foruden byggesættet også fundament samt montage af huset inkl. udvendig færdiggørelse, dog med undtagelse af terrasser og tagpap. Tilkøb af tagpapentreprise kr. 79.000


Nøglefærdig kr. 1.856.000 – SPAR kr. 200.000

Vælger du den NØGLEFÆRDIGE løsning betyder det at EBK står for alle underentrepriser samt montage og færdiggørelse af huset. Dertil kommer START PAKKE med byggeforberedende ydelser og stikudgifter til kr. 119.900.


For møde og gratis grundbesigtigelse kontakt Salgsafdelingen på tlf. 58 56 04 00 eller salg@ebk.dk.

27536390638_2a00a9462e_k

 

Bestil vores brochure og prisliste
Gå på opdagelse og find den arkitektur og indretning der passer dig
Bestil brochure og prisliste
Medbyg
Vælger I et medbyghus, afleverer EBK huset aflåst og komplet færdiggjort udvendigt på nær montagen af underbeklædningen i udhænget og det afsluttende malerarbejde. I står selv for fundament, el, VVS, flisearbejde, malerarbejde samt alt inventar. Materialer til husets færdiggørelse medfølger i tilskåret / forarbejdet form.
All inclusive
All inclusive betyder at der udover det nøglefærdige hus også er byggeforberedende ydelser med i prisen. Det er ydelser som tilslutning til offentlig kloak, stikledninger til el og vand, regnvandsfaskiner, etablering af byggevand- og el, landinspektør, jordbundsundersøgelse, jernplader, fjernelse af byggeaffald, vinterforanstaltninger samt energimærkning. Disse ydelser er nødvendige for projektets gennemførelse. Er der særlige forhold vedr. din grund rådgiver vi dig om dette og tage det med i projektet. Det giver dig tryghed og det fulde overblik over den samlede økonomi for projektet fra starten.
Pluspakke
PLUS pakken til det All Inclusive hus er prikken over i’et. Her er populære tilvalg som varmepumpe, træterrasse, brændeovn inkl. stålskorsten, opvaske- og vaskemaskine samlet i en pakke. Inkl. i pakken er også den afsluttende malerbehandling af yderbeklædning, vindskeder og sternbrædder på byggepladsen, der gør huset vedligeholdelsesfrit i mange år frem over.
Nøglefærdig
Nøglefærdig betyder hos EBK komplet indflytningsklart. EBK står for fundament, el, vvs, flisearbejde, malerarbejde samt alt inventar. Huset er udvendigt færdiggjort, og indvendigt er huset ligeledes færdigt. Det nøglefærdige hus indeholder køkken-, bad- og garderobeskabe samt hvidevarer.
popup-plus
Top overskrift popup:
Fik du svar på alt?
Ikon:
popup-hent-prisliste
Action - Overskrift:
HVAD KOSTER DIT DRØMMEHUS
Action - Tekst:
Om 20 sekunder kender du prisen
Samlet link-Popup:
Til toppen