www.ebk.dk >

Samarbejde med arkitekter


Arkitekt Søren Rasmussen står bag ONV-HUSET 

Arkitekt MAA Søren Rasmussen er indehaver af tegnestuen ONV Arkitekter – en ung tegnestue, der lægger vægt på enkelhed, klarhed og ikke mindst på at “få mere ud af mindre”.

ONV-tegnestuen har gennem flere år arbejdet med konceptudvikling af byggesystemer og har udviklet et utroligt spændende typehus i færdigapterede træelementer. Arkitekttegnestuen er kendt for at kombinere prisvindende arkitektur med de økonomiske fordele ved seriefremstillede huse.

ONV Arkitekter har videreudviklet modulkonceptet til opførelse af daginstitutioner, klubhuse og etagerækkehuse, og står bag størstedelen af designet af en række præmierede almennyttige boligprojekter i København.

Senest har ONV arkitekter vundet den prestigefyldte arkitekturpris Danish Wood Award 2016. Læs mere om Danish Wood Award her


>> Læs mere om ONV-huset

Se ONV film
Arkitekt Karina Søgaard står bag Fjordhuset

Fjordhuset er blevet til i et samarbejde mellem EBK HUSE og arkitekt MAA Karina Søgaard, partner i Novaform ApS. Hun kombinerer erfaring med arkitektonisk nysgerrighed efter at skabe overraskende nye løsninger. Med Fjordhuset satte hun sig et ærgerrigt mål. Hun ville udvikle en arkitektur, der både kunne tilfredsstille den enkeltes ønsker og behov og samtidig alle andres.
Karina Søgaard fortæller: ”Jeg elsker at tegne sommerhuse for private. Det er her, man forkæler sig selv og tør give udtryk for sine drømme. F.eks. at kunne se stjernerne fra sengen eller have en huleagtig hyggekrog inde i stuen til børnene, så de både kan være sig selv og en del af fællesskabet” Hun fortsætter: ”Samarbejdet med EBK har været en ny og spændende udfordring for mig, da Fjordhuset skal opfylde ikke blot én, men mange familiers individuelle drømme – det er bl.a. lykkedes ved hjælp af et nyt modulsystem”.

>> Læs mere om Fjordhuset 

Se film om Fjordhuset

Ikon:
Action - Overskrift:
Byggeprocessen fra A-Z.
Sådan bliver drømmen til virkelighed!
Action - Tekst:
Læs om processen fra første besøg i udstillingen til I modtager nøglen til jeres drømmehus.
Ankertekst:
Medbyg
Vælger I et medbyghus, afleverer EBK huset aflåst og komplet færdiggjort udvendigt på nær montagen af underbeklædningen i udhænget og det afsluttende malerarbejde. I står selv for fundament, el, VVS, flisearbejde, malerarbejde samt alt inventar. Materialer til husets færdiggørelse medfølger i tilskåret / forarbejdet form.
All inclusive
All inclusive betyder at der udover det nøglefærdige hus også er byggeforberedende ydelser med i prisen. Det er ydelser som tilslutning til offentlig kloak, stikledninger til el og vand, regnvandsfaskiner, etablering af byggevand- og el, landinspektør, jordbundsundersøgelse, jernplader, fjernelse af byggeaffald, vinterforanstaltninger samt energimærkning. Disse ydelser er nødvendige for projektets gennemførelse. Er der særlige forhold vedr. din grund rådgiver vi dig om dette og tage det med i projektet. Det giver dig tryghed og det fulde overblik over den samlede økonomi for projektet fra starten.
Pluspakke
PLUS pakken til det All Inclusive hus er prikken over i’et. Her er populære tilvalg som varmepumpe, træterrasse, brændeovn inkl. stålskorsten, opvaske- og vaskemaskine samlet i en pakke. Inkl. i pakken er også den afsluttende malerbehandling af yderbeklædning, vindskeder og sternbrædder på byggepladsen, der gør huset vedligeholdelsesfrit i mange år frem over.
Nøglefærdig
Nøglefærdig betyder hos EBK komplet indflytningsklart. EBK står for fundament, el, vvs, flisearbejde, malerarbejde samt alt inventar. Huset er udvendigt færdiggjort, og indvendigt er huset ligeledes færdigt. Det nøglefærdige hus indeholder køkken-, bad- og garderobeskabe samt hvidevarer.
popup-plus
Top overskrift popup:
Fik du svar på alt?
Ikon:
popup-hent-prisliste
Action - Overskrift:
HVAD KOSTER DIT DRØMMEHUS
Action - Tekst:
Om 20 sekunder kender du prisen
Samlet link-Popup:
Til toppen