Udlej dit EBK hus - De første kr. 40.900 er skattefri!

Det enkle og frie liv

Et sommerhus handler om det enkle og frie liv. Uden bekymringer. Derfor skal din investering i et sommerhus også netop være det. 

 

Et stigende antal danskere ønsker at købe et sommerhus for at få mere nærvær med familie og venner. Men nogle tvivler med udsigten til et mindre økonomisk råderum til andre oplevelser. Derfor har vi udviklet et nytænkende udlejningskoncept. Musholm FRI+U er til dig, der drømmer om frihed – også i økonomien. 

 

>> Se Musholm FRI+U udlejningshusene her 

 

Stærkt partnerskab 

Tryghed er afgørende, når du ønsker at gøre en investering. EBK producerer mere end 250 funktionelle kvalitetshuse om året. Vi bygger dit fritidshus på baggrund af 41 års erfaring og de ypperste krav til kvalitet. NOVASOL udlejer ferieboliger i 29 lande og sørger for, at dit hus bliver markedsført effektivt i hele Europa. 

 

Du skal blot vælge, hvilken af vores fem hustyper du ønsker som bæredygtig investering. Vi sørger for alt det med småt.  Kontakt os på tlf. 5856 0400 for at høre mere. 

 

>> Bestil tilbud.


Hør mere om vores samarbejde med NOVASOL

 
EBK HUSE A/S samarbejder med Novasol om udlejning
Byggeprocessen fra A-Z.
Sådan bliver drømmen til virkelighed!
Læs om processen fra første besøg i udstillingen til I modtager nøglen til jeres drømmehus.
OM BYGGEPROCESSEN FRA A-Z
Bliv inspireret i vores galleri
Se fotos af de mange flotte kundehuse og find lige netop dit stil.
Besøg galleriet
Medbyg
Vælger I et medbyghus, afleverer EBK huset aflåst og komplet færdiggjort udvendigt på nær montagen af underbeklædningen i udhænget og det afsluttende malerarbejde. I står selv for fundament, el, VVS, flisearbejde, malerarbejde samt alt inventar. Materialer til husets færdiggørelse medfølger i tilskåret / forarbejdet form.
All inclusive
All inclusive betyder at der udover det nøglefærdige hus også er byggeforberedende ydelser med i prisen. Det er ydelser som tilslutning til offentlig kloak, stikledninger til el og vand, regnvandsfaskiner, etablering af byggevand- og el, landinspektør, jordbundsundersøgelse, jernplader, fjernelse af byggeaffald, vinterforanstaltninger samt energimærkning. Disse ydelser er nødvendige for projektets gennemførelse. Er der særlige forhold vedr. din grund rådgiver vi dig om dette og tage det med i projektet. Det giver dig tryghed og det fulde overblik over den samlede økonomi for projektet fra starten.
Pluspakke
PLUS pakken til det All Inclusive hus er prikken over i’et. Her er populære tilvalg som varmepumpe, træterrasse, brændeovn inkl. stålskorsten, opvaske- og vaskemaskine samlet i en pakke. Inkl. i pakken er også den afsluttende malerbehandling af yderbeklædning, vindskeder og sternbrædder på byggepladsen, der gør huset vedligeholdelsesfrit i mange år frem over.
Nøglefærdig
Nøglefærdig betyder hos EBK komplet indflytningsklart. EBK står for fundament, el, vvs, flisearbejde, malerarbejde samt alt inventar. Huset er udvendigt færdiggjort, og indvendigt er huset ligeledes færdigt. Det nøglefærdige hus indeholder køkken-, bad- og garderobeskabe samt hvidevarer.
popup-plus
Top overskrift popup:
Fik du svar på alt?
Ikon:
popup-hent-prisliste
Action - Overskrift:
HVAD KOSTER DIT DRØMMEHUS
Action - Tekst:
Om 20 sekunder kender du prisen
Samlet link-Popup:
Til toppen