www.ebk.dk >


Udstillingshuse til salg

Er du til sommerhusromantik, som emmer af klassisk design? Så er Strandlyst fritidshuset det helt rigtige valg. Med sine hvidmalede småsprossede vinduer, sine sorte trævægge og sit afvalmede tag er Strandlyst indbegrebet af det klassiske sommerhus.


NU KUN 725.000 - Nypris 1.764.630
 Læs mere om hvad du får her (PDF)


NU KUN 675.000 - Nypris 1.544.090

 Læs mere om hvad du får her (PDF)

Kontakt-EBK
Ring til Anders på 40 20 32 37
Send Anders en mail hvor I  ønsker møde

Vil du vide mere?
Ring 5856 0400
Vi kan også ringe dig op på det tidspunkt der passer dig bedst
Gå til kontaktformular

Medbyg
Vælger I et medbyghus, afleverer EBK huset aflåst og komplet færdiggjort udvendigt på nær montagen af underbeklædningen i udhænget og det afsluttende malerarbejde. I står selv for fundament, el, VVS, flisearbejde, malerarbejde samt alt inventar. Materialer til husets færdiggørelse medfølger i tilskåret / forarbejdet form.
All inclusive
All inclusive betyder at der udover det nøglefærdige hus også er byggeforberedende ydelser med i prisen. Det er ydelser som tilslutning til offentlig kloak, stikledninger til el og vand, regnvandsfaskiner, etablering af byggevand- og el, landinspektør, jordbundsundersøgelse, jernplader, fjernelse af byggeaffald, vinterforanstaltninger samt energimærkning. Disse ydelser er nødvendige for projektets gennemførelse. Er der særlige forhold vedr. din grund rådgiver vi dig om dette og tage det med i projektet. Det giver dig tryghed og det fulde overblik over den samlede økonomi for projektet fra starten.
Pluspakke
PLUS pakken til det All Inclusive hus er prikken over i’et. Her er populære tilvalg som varmepumpe, træterrasse, brændeovn inkl. stålskorsten, opvaske- og vaskemaskine samlet i en pakke. Inkl. i pakken er også den afsluttende malerbehandling af yderbeklædning, vindskeder og sternbrædder på byggepladsen, der gør huset vedligeholdelsesfrit i mange år frem over.
Nøglefærdig
Nøglefærdig betyder hos EBK komplet indflytningsklart. EBK står for fundament, el, vvs, flisearbejde, malerarbejde samt alt inventar. Huset er udvendigt færdiggjort, og indvendigt er huset ligeledes færdigt. Det nøglefærdige hus indeholder køkken-, bad- og garderobeskabe samt hvidevarer.
Til toppen