www.ebk.dk >

Vi er BYT-TIL-NYT specialister

Har I den perfekte grund, men er trætte af det gamle?

Har I den perfekte grund, men er trætte af det gamle hus? Så lad os hjælpe med at rive det gamle hus ned og opføre et nyt. Langt de fleste af vores byggerier i dag, starter med at det gamle hus rives ned og at grunden forberedes til det nye hus, så vores erfaring på området er stor, og du kan trygt overlade opgaven til os. Kontakt EBK’s byggerådgiver og aftal et orienterende møde på jeres grund og hør nærmere om muligheder og økonomi.

Sådan kommer du i gang! - Gratis grundbesigtigelsesservice!

Benyt dig af EBK´s Grundbesigtigelsesservice og få besøg af en af EBK´s erfarne byggerådgivere på din grund. Her vil det være muligt at få en komplet og helt konkret drøftelse om evt. udskiftning af eksisterende hus med nyt helårshus - herunder nedrivning, valg/opførsel af EBK hus, placering på grunden, jordbundsforhold m.v. 


Kontakt Jane Schødts på telefon 4052 5856.bytnyt_1 

 

Book-Moede
BESTIL DIT GRATIS GRUNDTJEK NU!
Book møde her
Ikon:
Bestil-Katalog
Action - Overskrift:
Bestil vores brochure og prisliste
Action - Tekst:
Gå på opdagelse og find den arkitektur og indretning der passer dig
Ankertekst:
Medbyg
Vælger I et medbyghus, afleverer EBK huset aflåst og komplet færdiggjort udvendigt på nær montagen af underbeklædningen i udhænget og det afsluttende malerarbejde. I står selv for fundament, el, VVS, flisearbejde, malerarbejde samt alt inventar. Materialer til husets færdiggørelse medfølger i tilskåret / forarbejdet form.
All inclusive
All inclusive betyder at der udover det nøglefærdige hus også er byggeforberedende ydelser med i prisen. Det er ydelser som tilslutning til offentlig kloak, stikledninger til el og vand, regnvandsfaskiner, etablering af byggevand- og el, landinspektør, jordbundsundersøgelse, jernplader, fjernelse af byggeaffald, vinterforanstaltninger samt energimærkning. Disse ydelser er nødvendige for projektets gennemførelse. Er der særlige forhold vedr. din grund rådgiver vi dig om dette og tage det med i projektet. Det giver dig tryghed og det fulde overblik over den samlede økonomi for projektet fra starten.
Pluspakke
PLUS pakken til det All Inclusive hus er prikken over i’et. Her er populære tilvalg som varmepumpe, træterrasse, brændeovn inkl. stålskorsten, opvaske- og vaskemaskine samlet i en pakke. Inkl. i pakken er også den afsluttende malerbehandling af yderbeklædning, vindskeder og sternbrædder på byggepladsen, der gør huset vedligeholdelsesfrit i mange år frem over.
Nøglefærdig
Nøglefærdig betyder hos EBK komplet indflytningsklart. EBK står for fundament, el, vvs, flisearbejde, malerarbejde samt alt inventar. Huset er udvendigt færdiggjort, og indvendigt er huset ligeledes færdigt. Det nøglefærdige hus indeholder køkken-, bad- og garderobeskabe samt hvidevarer.
popup-plus
Top overskrift popup:
Fik du svar på alt?
Ikon:
popup-bestil-brochurer
Action - Overskrift:
VIL DU UDSKIFTE DIT GAMLE SOMMERHUS?
Action - Tekst:
Bestil vores brochure og få overblik over pris, fordele og fakta
Samlet link-Popup:
Til toppen