Billede til rotator:
DK Overskrift:
Overskrift 2:
Billede til rotator:
DK Overskrift:
Overskrift 2:
Billede til rotator:
DK Overskrift:
Overskrift 2:
Billede til rotator:
DK Overskrift:
Overskrift 2:
Billede til rotator:
DK Overskrift:
Overskrift 2:

KLINTHOLM

Vi har specialiseret os i mindre helårshuse 70-105 m2 i træ -  Lad din drøm blive til virkelighed!


EBK er specialister i små helårshuse og har udviklet Klintholm - en serie af helårshuse specielt tilpasset til haveforeninger eller til dig der gerne vil have et mindre hus. De spændende træhuse karakteriseres alle af den moderne åbne arkitektur med loft til kip og store vinduespartier, der trækker lyset og naturen helt ind i husets indre. Dette kombineret med en indretning, hvor alt virker logisk og hver kvadratmeter er udnyttet optimalt.

 

Vi har sat os grundigt ind i lokalplanerne for haveforeninger med helårsstatus.  De udvalgte hustyper er specielt tilpasset forholdende i en haveforening og bygges efter Bygningsreglement 2018, således at de opfylder gældende helårskrav. Husene kan også bygges iht. Bygningsklasse 2020.

 

Husene er velegnet til haveforeninger, men også til parcelhusudstykninger eller grunde beliggende i landzone. 

Helårshuse bygges p.t. kun på Sjælland.

 

test
Klintholm 70
Fakta for Klintholm 70
70 m2
0 m2
0 m2
test
Klintholm 80
Fakta for Klintholm 80
80 m2
0 m2
0 m2
test
Klintholm 89 A
Fakta for Klintholm 89A
89 m2
0 m2
0 m2
test
Klintholm 89 B
Fakta for Klintholm 89B
89 m2
0 m2
0 m2
test
Klintholm 105
Fakta for Klintholm 105
105 m2
0 m2
0 m2

Ikon:
Kontakt-EBK
Action - Overskrift:
Vil du vide mere?
Ring 5856 0400
Action - Tekst:
Vi kan også ringe dig op på det tidspunkt der passer dig bedst
Ankertekst:
Medbyg
Vælger I et medbyghus, afleverer EBK huset aflåst og komplet færdiggjort udvendigt på nær montagen af underbeklædningen i udhænget og det afsluttende malerarbejde. I står selv for fundament, el, VVS, flisearbejde, malerarbejde samt alt inventar. Materialer til husets færdiggørelse medfølger i tilskåret / forarbejdet form.
All inclusive
All inclusive betyder at der udover det nøglefærdige hus også er byggeforberedende ydelser med i prisen. Det er ydelser som tilslutning til offentlig kloak, stikledninger til el og vand, regnvandsfaskiner, etablering af byggevand- og el, landinspektør, jordbundsundersøgelse, jernplader, fjernelse af byggeaffald, vinterforanstaltninger samt energimærkning. Disse ydelser er nødvendige for projektets gennemførelse. Er der særlige forhold vedr. din grund rådgiver vi dig om dette og tage det med i projektet. Det giver dig tryghed og det fulde overblik over den samlede økonomi for projektet fra starten.
Pluspakke
PLUS pakken til det All Inclusive hus er prikken over i’et. Her er populære tilvalg som varmepumpe, træterrasse, brændeovn inkl. stålskorsten, opvaske- og vaskemaskine samlet i en pakke. Inkl. i pakken er også den afsluttende malerbehandling af yderbeklædning, vindskeder og sternbrædder på byggepladsen, der gør huset vedligeholdelsesfrit i mange år frem over.
Nøglefærdig
Nøglefærdig betyder hos EBK komplet indflytningsklart. EBK står for fundament, el, vvs, flisearbejde, malerarbejde samt alt inventar. Huset er udvendigt færdiggjort, og indvendigt er huset ligeledes færdigt. Det nøglefærdige hus indeholder køkken-, bad- og garderobeskabe samt hvidevarer.
popup-plus
Top overskrift popup:
Fik du svar på alt?
Ikon:
popup-bestil-brochurer
Action - Overskrift:
VIL DU UDSKIFTE DIT GAMLE SOMMERHUS?
Action - Tekst:
Bestil vores brochure og få overblik over pris, fordele og fakta
Samlet link-Popup:
Til toppen