www.ebk.dk >

VINTERKAMPAGNE 2018
SKRU OP FOR LYSET MED TO GRATIS VELUX OVENLYSVINDUER

SKRU OP FOR LYSET MED TOGRATIS VELUX OV

Ovenlysvinduer er vores kunders favorit tilvalg i deres nye helårshus. Du får 2 ovenlysvinduer fra VELUX med i købet i november og december til en værdi af i alt 26.600 kroner.

I en travl hverdag er det vigtigt at have et sted, hvor du kan lade op. Et smukt sted, hvor lyset strømmer ind og giver dig energi. Et samlingssted for familie og venner – hvor der er plads til alle.

Gratis VELUX ovenlysvinduer

Overvejer du at købe helårshus, men er i tvivl om det er nu, du skal gøre det? Så er vores Vinterkampagne en snusfornuftig grund til at gøre det nu. Du sparer ikke kun 26.600 kroner på 2 stk. VELUX vippevinduer 78x118 cm, du får også det skønneste ovenlys sommer og vinter.

Kontakt Arkitekt- og helårsansvarlig Jane Schødts på tlf. 40525856 eller jsc@ebk.dk.


Book et møde

Tilbuddet gælder kun ved køb af All inclusive helårhus og kan ikke kombineres med andre tilbud. 

uge45-top-4

 

Hader du at gå glip af noget?
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Så tikker der automatisk invitationer til åbent hus og nyheder ind i din indbakke.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Medbyg
Vælger I et medbyghus, afleverer EBK huset aflåst og komplet færdiggjort udvendigt på nær montagen af underbeklædningen i udhænget og det afsluttende malerarbejde. I står selv for fundament, el, VVS, flisearbejde, malerarbejde samt alt inventar. Materialer til husets færdiggørelse medfølger i tilskåret / forarbejdet form.
All inclusive
All inclusive betyder at der udover det nøglefærdige hus også er byggeforberedende ydelser med i prisen. Det er ydelser som tilslutning til offentlig kloak, stikledninger til el og vand, regnvandsfaskiner, etablering af byggevand- og el, landinspektør, jordbundsundersøgelse, jernplader, fjernelse af byggeaffald, vinterforanstaltninger samt energimærkning. Disse ydelser er nødvendige for projektets gennemførelse. Er der særlige forhold vedr. din grund rådgiver vi dig om dette og tage det med i projektet. Det giver dig tryghed og det fulde overblik over den samlede økonomi for projektet fra starten.
Pluspakke
PLUS pakken til det All Inclusive hus er prikken over i’et. Her er populære tilvalg som varmepumpe, træterrasse, brændeovn inkl. stålskorsten, opvaske- og vaskemaskine samlet i en pakke. Inkl. i pakken er også den afsluttende malerbehandling af yderbeklædning, vindskeder og sternbrædder på byggepladsen, der gør huset vedligeholdelsesfrit i mange år frem over.
Nøglefærdig
Nøglefærdig betyder hos EBK komplet indflytningsklart. EBK står for fundament, el, vvs, flisearbejde, malerarbejde samt alt inventar. Huset er udvendigt færdiggjort, og indvendigt er huset ligeledes færdigt. Det nøglefærdige hus indeholder køkken-, bad- og garderobeskabe samt hvidevarer.
popup-plus
Top overskrift popup:
Fik du svar på alt?
Ikon:
popup-hent-prisliste
Action - Overskrift:
HVAD KOSTER DIT DRØMMEHUS
Action - Tekst:
Om 20 sekunder kender du prisen
Til toppen