EBKPhoneMenuIcon
HUSE HVOR FAMILIER TRIVES
www.ebk.dk »

Gode råd til indretnig i sommerhuset


Dit sommerhus skal indrettes, så du opnår rene og rolige omgivelser, der lader dig op med god energi. 


Samtidig er det vigtigt, at du vælger en fleksibel indretning, der giver et godt flow året rundt – også når du får gæster. 


Få vores indretningsrådgivers tjekliste til lækre og fleksible investeringer.


5-gode-raad-mobil


1. Tænd for lyset (sådan sætter du spot på det rigtige lys):

 • Den primære funktion for en lampe er at give lys. Det vidste du selvfølgelig allerede. Alligevel er det fejl nummer et. Mange af os glemmer nemlig det fundamentale element, når vi forelsker os i en farve eller form på lampe, der giver en forkert belysning, hvor vi har påtænkt brugen af den.
   
 • Et rum har ofte flere funktioner - en stue er et godt eksempel. Du opnår derfor den bedste belysning ved et samspil mellem flere forskellige lyskilder og typer af lys som alment lys, varmt hyggelys, direkte lys og indirekte lys. Lamper, der lyser op, ned og ud i rummet.
   
 • Sørg for belysning i overgangene fra de forskellige rum, så du ikke går fra et lyst til et mørkt rum. Dette er også en meget god måde at teste, om du mon har for lidt lys i et rum. Favoritrummet er ofte det rum, der inviterer bedst indenfor.


2. Husk skyggen

 • Det er populært med store vinduer, der inviterer solen og himlen indenfor. Men husk, at det også bliver hedt på en skøn sommerdag. Derfor er det klogt at tilføje skodder, gardiner eller udhæng alt efter din stil.


3. Vælg møbler med omhu

 • Afstem mængden af møbler og størrelsen på dine møbler efter rummet. Hvor mange mennesker er I typisk i sommerhuset?
   
 • Tænk i fleksible løsninger, så rummet først og fremmest fungerer til dig og din familie. Måske er det bedre med et lille spisebord med mulighed for udtræksplader ved gæster end et pladskrævende langbord?
   
 • Tænk i opbevaring af ekstra stole frem for at have en masse stole stående fremme, der generer ved støvsugning eller gulvvask. (Ja, nogle gange er det nødvendigt, selvom du holder fri). 


4. Køb kvalitet

 • Du bliver mere glad for at have valgt materialer af god kvalitet frem for at have sparet penge. En tilbagemelding vi hører fra kunderne igen og igen. 


5. Tænk i grupper

 • Hvem sagde, at sofaen skulle stå langs væggen? Et rum kan virke mere levende, når møblerne trækkes ud i rummet. Saml dine møbler, dine puder og dit nips i grupper – det giver større effekt.

 tip-til-opbevaring-grafik

Opbevar dine ekstra dyner i nogle store pudebetræk i din alkove.
Så har du både puder og opbevaring i ét


billede-mobilvisning-5-flexible

 • 6.  Lille flytbart bord til ude og inde

Der er ofte mange møbler i stuen og alligevel aldrig plads nok til den sidste kaffekop på sofabordet, når der er mange mennesker, vel? 


Brug det lille bord til at skabe dit eget hyggehjørne ved sofaen om aftenen, tag det med ind til sengekanten om natten og bring det med ud til din yndlingsplet på terrassen om morgenen.

 • 7. Daybed til sommer og vinter

En daybed er lige så praktisk, som den er smuk. Stil den ved de store vinduer i stuen og mærk lyset året rundt – og flyt den med ud på terrassen om sommeren som erstatning for en solvogn. 


Brug den som alternativ til en gæsteseng, og lad børneflokken indtage den, når de skal se fjernsyn. En blød plaid bringer den sidste komfort og forkælelse.

 • 8. Stabelbare stole der også kan bruges ude

Vælg spisestole, der kan stables og tages frem, når der gæster. Gå efter et materiale, der også kan bruges udendørs. 


På den måde kan du nøjes med færre stole udenfor og blot supplere med dine spisestuestole, når I er mange, der skal nyde udelivet på terrassen. Husk, at stolen skal være behagelig at sidde i til de lange, gode snakke.

 • 9. Rullebord med multifunktionelle løsninger

Vil du forkæle nogen med morgenmad på sengen? Så er et rullebord den optimale løsning.

Brug det som ekstra plads til opbevaring eller afsætning i køkkenet og rul det med ud på terrassen, når grillmesteren eller sommerhusets bartender skal have optimal plads til de store armbevægelser.

 • 10.  Lammeskind til et lækkert look

Komfort og hygge er essensen i det gode sommerhusliv. Lammeskind gør alle stole ekstra behagelige og luner dejligt ude på terrassen, når solen er på vej ned. 


Brug dem også i den gamle sofa og opnå et nyt look med blødhed, natur og atmosfære til en billig pris. 


Kundecases: Inspirerende og personlige fortællinger

Hvad siger vores kunder? Hvorfor vælger de et hus fra EBK? Hvad er vigtigt, når de køber? Få svarene her.

Gratis inspirationsmagasin

HvilkeN hustype skal du vælge? 

Det kan være overvældende at skulle vælge mellem forskellige stilarter og måske også at blive enige om, hvad der passer til jer. EBK guider jer erfarnet i processen. Læs hvordan.

Hvilke-hustype01
Vil du vide mere?
Ring 5856 0400
Vi kan også ringe dig op på det tidspunkt, der passer dig bedst
Gå til kontaktformular
Medbyg
Vælger I et medbyghus, afleverer EBK huset aflåst og komplet færdiggjort udvendigt på nær montagen af underbeklædningen i udhænget og det afsluttende malerarbejde. I står selv for fundament, el, VVS, flisearbejde, malerarbejde samt alt inventar. Materialer til husets færdiggørelse medfølger i tilskåret / forarbejdet form.
All inclusive
All inclusive betyder at der udover det nøglefærdige hus også er byggeforberedende ydelser med i prisen. Det er ydelser som tilslutning til offentlig kloak, stikledninger til el og vand, regnvandsfaskiner, etablering af byggevand- og el, landinspektør, jordbundsundersøgelse, jernplader, fjernelse af byggeaffald, vinterforanstaltninger samt energimærkning. Disse ydelser er nødvendige for projektets gennemførelse. Er der særlige forhold vedr. din grund rådgiver vi dig om dette og tage det med i projektet. Det giver dig tryghed og det fulde overblik over den samlede økonomi for projektet fra starten.
Pluspakke
PLUS pakken til det All Inclusive hus er prikken over i’et. Her er populære tilvalg som varmepumpe, træterrasse, brændeovn inkl. stålskorsten, opvaske- og vaskemaskine samlet i en pakke. Inkl. i pakken er også den afsluttende malerbehandling af yderbeklædning, vindskeder og sternbrædder på byggepladsen, der gør huset vedligeholdelsesfrit i mange år frem over.
Nøglefærdig
Nøglefærdig betyder hos EBK komplet indflytningsklart. EBK står for fundament, el, vvs, flisearbejde, malerarbejde samt alt inventar. Huset er udvendigt færdiggjort, og indvendigt er huset ligeledes færdigt. Det nøglefærdige hus indeholder køkken-, bad- og garderobeskabe samt hvidevarer.
Vores kunder siger...
"
Testimonials-Overskrift:
Håndværkerne sendte billeder
Testimonials-Udtalelse:
”Vi har følt os trygge hele vejen i processen og altid fået hurtige svar. Selv håndværkerne sendte os løbende billeder af byggeriet. Alt har været meget professionelt.”
Testimonials-Kundenavn:
Allan Nielsen
"
Testimonials-Overskrift:
Plads til individuelle løsninger
Testimonials-Udtalelse:
"Vi har købt et typehus, men sat vores fingeraftryk stort set overalt. Alt har selvfølgelig en pris, men de har mødt os med respekt og imødekommenhed og hjulpet os med at holde os inden for budgettet."
Testimonials-Kundenavn:
Amanda Lundberg Kelly
"
Testimonials-Overskrift:
Arkitekttegnet hus til fair pris
Testimonials-Udtalelse:
”Hos EBK får du virkelig en effektiv byggeproces og et arkitekttegnet sommerhus til en rimelig pris.”
Testimonials-Kundenavn:
Ivan Eltoft Nielsen
"
Testimonials-Overskrift:
100% kvalitet
Testimonials-Udtalelse:
”Summen af et hus fra EBK HUSE er kvalitet”
Testimonials-Kundenavn:
Tom Lund
"
Testimonials-Overskrift:
Nu kan vi bare holde ferie
Testimonials-Udtalelse:
”Selvom der er masser af charme og hygge ved et ældre sommerhus, er det ikke fedt at skulle bruge sin ferie på at renovere og vedligeholde.”
Testimonials-Kundenavn:
Allan Nielsen
"
Testimonials-Overskrift:
Ingen kedelige overraskelser
Testimonials-Udtalelse:
”Man hører ofte om byggeprocesser, der går galt. Hvor parterne taler forbi hinanden og fejl opstår. Her har der været en god dialog hele vejen og ingen kedelige overraskelser. Alt er gået lige efter bogen, og vi har fået svar på alt.”
Testimonials-Kundenavn:
Bjarne Crone Mortensen
"
Testimonials-Overskrift:
God rådgivning hele vejen
Testimonials-Udtalelse:
”De er utroligt gode til at guide dig undervejs.”
Testimonials-Kundenavn:
Anders Nygaard
"
Testimonials-Overskrift:
Vi følte os altid trygge
Testimonials-Udtalelse:
"Vi overvejede også en arkitektgruppe, men gik med EBK HUSE, fordi det var dem, der gjorde os mest trygge i forhold til både økonomi, risiko og byggeproces.” 
Testimonials-Kundenavn:
Gry Mortensen
"
Testimonials-Overskrift:
Showroomet hjalp vores valg
Testimonials-Udtalelse:
”Jeg elskede deres showroom, hvor jeg kunne få lov til at fornemme materialerne. Se de forskellige typer af brædder og fliser. Mærke de forskellige håndtag på skufferne. Og så videre. Det gjorde beslutningsprocessen meget lettere.”
Testimonials-Kundenavn:
Tina Lund
"
Testimonials-Overskrift:
Alle forventninger blev indfriet
Testimonials-Udtalelse:
”Fra vi skrev under er alt forløbet præcis som aftalt – og jeg må indrømme, at jeg havde store forventninger.”
Testimonials-Kundenavn:
Ivan Eltoft Nielsen
"
Testimonials-Overskrift:
Plads til fællesskab og privatliv
Testimonials-Udtalelse:
”Fjordhuset lægger op til fællesskab. Vi nyder det store køkkenalrum med familie og venner, men har stadig private rum til alle.”
Testimonials-Kundenavn:
Tom Lund
"
Testimonials-Overskrift:
Tryg og effektiv byggeproces
Testimonials-Udtalelse:
”Det har været så dejlig nemt. En effektiv byggeproces og en god dialog hele vejen igennem. EBK HUSE er fyldt med ene gode personer, og vi har fået sådan et flot hus.”
Testimonials-Kundenavn:
Lene og Thomas Thorndall Larsen
"
Testimonials-Overskrift:
Kærlighed ved første blik
Testimonials-Udtalelse:
”Da vi så Musholm FRI, var vi slet ikke i tvivl. Det var bare vores hus. Det passede nøjagtigt til vores behov. Der har ikke været en eneste tilpasning - kun tilkøb af en større terrasse, en hems og et vildmarksbad.” 
Testimonials-Kundenavn:
Lene og Thomas Thorndall Larsen, Musholm FRI 112
"
Testimonials-Overskrift:
De er vildt professionelle
Testimonials-Udtalelse:
”Alt kører fra du sætter din underskrift. De er vildt professionelle. Så du kan blot nyde livet, mens andre har alle bekymringerne og bygger for dig.”
Testimonials-Kundenavn:
Anders Nygaard
"
Testimonials-Overskrift:
Vi fik meget for pengene
Testimonials-Udtalelse:
”Vi kunne godt lide den enkle og funktionelle stil – og prisen var virkelig attraktiv.”
Testimonials-Kundenavn:
Arne West
"
Testimonials-Overskrift:
Pertentlige håndværkere
Testimonials-Udtalelse:
”Alt kørte problemfrit - det har været den letteste og bedste proces. Håndværkerne var også altid imødekommende, hvis vi kom uanmeldt forbi. Det var sådan en fornøjelse at se, hvordan de behandlede vores hus med pertentlighed og respekt.”
Testimonials-Kundenavn:
Bettina Nygaard
"
Testimonials-Overskrift:
Huset var færdigt før deadline
Testimonials-Udtalelse:
”Vi skrev under i oktober og håbede på, at huset var klar sommeren efter. Men allerede i januar fik vi at vide, at huset var færdigt. Vi var målløse.”
Testimonials-Kundenavn:
Allan Nielsen
"
Testimonials-Overskrift:
Dejligt med en tryg løsning
Testimonials-Udtalelse:
”Vi valgte en totalløsning, hvor vi fik EBK til at stå for det hele. De ryddede det gamle hus og tog sig af alt i processen. Fra vi skrev under er alt forløbet præcis som aftalt – og jeg må indrømme, at jeg havde store forventninger.”
Testimonials-Kundenavn:
Ivan Eltoft Nielsen
"
Testimonials-Overskrift:
Vildt dygtig og grundig
Testimonials-Udtalelse:
Vi var til materialevalgsmøde med Julie i tirsdags. Hun er vildt dygtig, grundig og fandt en masse fede løsninger til vores nye sommerhus.
Testimonials-Kundenavn:
Christina og Per, køber af Strandlyst 159
"
Testimonials-Overskrift:
Nul uventede omkostninger
Testimonials-Udtalelse:
”Vi kiggede bevidst efter et sommerhus med lav vedligeholdelse og ingen uventede omkostninger.”
Testimonials-Kundenavn:
Ole Møller Andersen
"
Testimonials-Overskrift:
Alle bekymringer forsvandt
Testimonials-Udtalelse:
”Vi troede, vi skulle renovere. Men sikke en opgave! Hele tiden forhindringer og spørgsmål, der skabte en enorm usikkerhed. Det var utroligt opslidende. Efter et par år med nytteløse møder med flere arkitekter valgte vi at fjerne det gamle og bygge et nyt, nøglefærdigt hus fra EBK. Herefter gik det stærkt.”
Testimonials-Kundenavn:
Bettina Nygaard
"
Testimonials-Overskrift:
Den bedste planløsning af alle
Testimonials-Udtalelse:
”Der er en rigtig god planløsning i husene fra EBK – og vi har sammenlignet med alle.”
Testimonials-Kundenavn:
Karin og Peter
"
Testimonials-Overskrift:
Fuld tillid fra start til slut
Testimonials-Udtalelse:
”Vi har haft fuld tillid til hele processen og sidder tilbage med følelsen af et absolut fornuftigt og godt køb.”
Testimonials-Kundenavn:
Ole Møller Andersen
"
Testimonials-Overskrift:
Geniale individuelle løsninger
Testimonials-Udtalelse:
”Det fine ved Fjordhuset er, at selvom det er et arkitekttegnet typehus, har du mulighed for at vende modulerne, så det passer til dine behov. Det er genialt.”
Testimonials-Kundenavn:
Tom Lund
"
Testimonials-Overskrift:
Indretningsrådgiveren er dygtig
Testimonials-Udtalelse:
”Indretningsrådgiveren var virkelig dygtig. Hun gav kvalificeret modspil og sørgede for, at der var en rød tråd i det look, vi ønskede os. Hun var en stor inspirationskilde og er årsagen til at vi har fået den fine balance mellem lethed og nostalgi.”
Testimonials-Kundenavn:
Karin og Peter
"
Testimonials-Overskrift:
Lækkert at designe selv
Testimonials-Udtalelse:
”Vi faldt for muligheden for at customize et typehus af træ. Det var lige os.”
Testimonials-Kundenavn:
Tina Lund
"
Testimonials-Overskrift:
Solidt arbejde hele vejen
Testimonials-Udtalelse:
”Alt var transparent og solidt gennemarbejdet.”
Testimonials-Kundenavn:
Grete Westh
popup-plus
Top overskrift popup:
Få overblik her
Ikon:
popup-hent-prisliste
Action - Overskrift:
GØR SOM 7.000 DANSKERE
Action - Tekst:
Find dit sommerhus hos os
Samlet link-Popup:
Til toppen