www.ebk.dk >

Gode råd til indretnig i sommerhuset

5-gode-raad-mobil


1. Tænd for lyset (sådan sætter du spot på det rigtige lys):

 • Den primære funktion for en lampe er at give lys. Det vidste du selvfølgelig allerede. Alligevel er det fejl nummer et. Mange af os glemmer nemlig det fundamentale element, når vi forelsker os i en farve eller form på lampe, der giver en forkert belysning, hvor vi har påtænkt brugen af den.
   
 • Et rum har ofte flere funktioner - en stue er et godt eksempel. Du opnår derfor den bedste belysning ved et samspil mellem flere forskellige lyskilder og typer af lys som alment lys, varmt hyggelys, direkte lys og indirekte lys. Lamper, der lyser op, ned og ud i rummet.
   
 • Sørg for belysning i overgangene fra de forskellige rum, så du ikke går fra et lyst til et mørkt rum. Dette er også en meget god måde at teste, om du mon har for lidt lys i et rum. Favoritrummet er ofte det rum, der inviterer bedst indenfor.


2. Husk skyggen

 • Det er populært med store vinduer, der inviterer solen og himlen indenfor. Men husk, at det også bliver hedt på en skøn sommerdag. Derfor er det klogt at tilføje skodder, gardiner eller udhæng alt efter din stil.


3. Vælg møbler med omhu

 • Afstem mængden af møbler og størrelsen på dine møbler efter rummet. Hvor mange mennesker er I typisk i sommerhuset?
   
 • Tænk i fleksible løsninger, så rummet først og fremmest fungerer til dig og din familie. Måske er det bedre med et lille spisebord med mulighed for udtræksplader ved gæster end et pladskrævende langbord?
   
 • Tænk i opbevaring af ekstra stole frem for at have en masse stole stående fremme, der generer ved støvsugning eller gulvvask. (Ja, nogle gange er det nødvendigt, selvom du holder fri). 


4. Køb kvalitet

 • Du bliver mere glad for at have valgt materialer af god kvalitet frem for at have sparet penge. En tilbagemelding vi hører fra kunderne igen og igen. 


5. Tænk i grupper

 • Hvem sagde, at sofaen skulle stå langs væggen? Et rum kan virke mere levende, når møblerne trækkes ud i rummet. Saml dine møbler, dine puder og dit nips i grupper – det giver større effekt.

 tip-til-opbevaring-grafik

Opbevar dine ekstra dyner i nogle store pudebetræk i din alkove.
Så har du både puder og opbevaring i ét
Medbyg
Vælger I et medbyghus, afleverer EBK huset aflåst og komplet færdiggjort udvendigt på nær montagen af underbeklædningen i udhænget og det afsluttende malerarbejde. I står selv for fundament, el, VVS, flisearbejde, malerarbejde samt alt inventar. Materialer til husets færdiggørelse medfølger i tilskåret / forarbejdet form.
All inclusive
All inclusive betyder at der udover det nøglefærdige hus også er byggeforberedende ydelser med i prisen. Det er ydelser som tilslutning til offentlig kloak, stikledninger til el og vand, regnvandsfaskiner, etablering af byggevand- og el, landinspektør, jordbundsundersøgelse, jernplader, fjernelse af byggeaffald, vinterforanstaltninger samt energimærkning. Disse ydelser er nødvendige for projektets gennemførelse. Er der særlige forhold vedr. din grund rådgiver vi dig om dette og tage det med i projektet. Det giver dig tryghed og det fulde overblik over den samlede økonomi for projektet fra starten.
Pluspakke
PLUS pakken til det All Inclusive hus er prikken over i’et. Her er populære tilvalg som varmepumpe, træterrasse, brændeovn inkl. stålskorsten, opvaske- og vaskemaskine samlet i en pakke. Inkl. i pakken er også den afsluttende malerbehandling af yderbeklædning, vindskeder og sternbrædder på byggepladsen, der gør huset vedligeholdelsesfrit i mange år frem over.
Nøglefærdig
Nøglefærdig betyder hos EBK komplet indflytningsklart. EBK står for fundament, el, vvs, flisearbejde, malerarbejde samt alt inventar. Huset er udvendigt færdiggjort, og indvendigt er huset ligeledes færdigt. Det nøglefærdige hus indeholder køkken-, bad- og garderobeskabe samt hvidevarer.
Til toppen