www.ebk.dk >

Gratis inspirationsmagasin til dig


Nu kan du bestille vores nye magasin "Drømmen om frihed året rundt." Vi sender magasinet til dig - helt gratis. 

PERSONLIGHED ER STANDARD HOS OS

Magasinet er et kig ind i vores verden, vores ståsted og frem for alt vores 10 udstillingshuse. 


Du kan også læse om vores fabrik, vores holdning til træ, møde 2 af vores erfarne montører og ikke mindst fordybe dig i to kundecases.


Bestil vores nye magasin
I magasinet kan du blandt andet læse om
inspiration-magasin-billede-jorgen

HYGGE ER NÆRHED BÅDE UDE OG IND

Jørgen Raagart har ansvaret for produktudvikling. Den erfarne arkitekt og bygningskonstruktør finder inspiration fra flere verdener og forener det med skandinavisk stil og dansk hygge. 

4 UDSTILLINGER 11 UDSTILLINGSHUSE

Vi har Danmarks største udvalg af udstillingshuse - 11 huse fordelt på fire udstillinger. Her kan du fornemme stil, størrelse og sommerhusstemning – året rundt.

inspirationskatalog-ebk-lokationer
inspiration-magasin-billede02

Fornemmelsen for havudsigt på Orø

Esther Andersen Poulsen og Ole Møller Andersen drømte om et sommerhus med udsigt til havet. Men det var svært at finde den optimale beliggenhed – indtil de satte kurs mod en af Danmarks mindste øer inderst i Isefjorden.  

Byggeprocessen fra A-Z.
Sådan bliver drømmen til virkelighed!
Læs om processen fra første besøg i udstillingen til I modtager nøglen til jeres drømmehus.
Om byggeprocessen fra A-Z
Medbyg
Vælger I et medbyghus, afleverer EBK huset aflåst og komplet færdiggjort udvendigt på nær montagen af underbeklædningen i udhænget og det afsluttende malerarbejde. I står selv for fundament, el, VVS, flisearbejde, malerarbejde samt alt inventar. Materialer til husets færdiggørelse medfølger i tilskåret / forarbejdet form.
All inclusive
All inclusive betyder at der udover det nøglefærdige hus også er byggeforberedende ydelser med i prisen. Det er ydelser som tilslutning til offentlig kloak, stikledninger til el og vand, regnvandsfaskiner, etablering af byggevand- og el, landinspektør, jordbundsundersøgelse, jernplader, fjernelse af byggeaffald, vinterforanstaltninger samt energimærkning. Disse ydelser er nødvendige for projektets gennemførelse. Er der særlige forhold vedr. din grund rådgiver vi dig om dette og tage det med i projektet. Det giver dig tryghed og det fulde overblik over den samlede økonomi for projektet fra starten.
Pluspakke
PLUS pakken til det All Inclusive hus er prikken over i’et. Her er populære tilvalg som varmepumpe, træterrasse, brændeovn inkl. stålskorsten, opvaske- og vaskemaskine samlet i en pakke. Inkl. i pakken er også den afsluttende malerbehandling af yderbeklædning, vindskeder og sternbrædder på byggepladsen, der gør huset vedligeholdelsesfrit i mange år frem over.
Nøglefærdig
Nøglefærdig betyder hos EBK komplet indflytningsklart. EBK står for fundament, el, vvs, flisearbejde, malerarbejde samt alt inventar. Huset er udvendigt færdiggjort, og indvendigt er huset ligeledes færdigt. Det nøglefærdige hus indeholder køkken-, bad- og garderobeskabe samt hvidevarer.
popup-plus
Top overskrift popup:
Fik du svar på alt?
Ikon:
popup-bestil-brochurer
Action - Overskrift:
BRUG FOR OVERBLIK?
Action - Tekst:
Få vores brochure med priser og al den information du skal bruge
Samlet link-Popup:
Til toppen