EBKPhoneMenuIcon
HUSE HVOR FAMILIER TRIVES
www.ebk.dk »
Kundehistorie Overskrift

Udlandsdanskernes unikke sommerhus ved Gilleleje

H2

Hanne og Michael Olsen bor til daglig i Frankfurt, hvor de arbejder i Den Europæiske Centralbank. Nu har de fået en base i Danmark med mere fuglefløjt, blå himmel og god plads.

Kundehistorie Udtalelse

Hanne og Michael Olsen bor til daglig i Frankfurt, hvor de arbejder i Den Europæiske Centralbank. Nu har de fået en base i Danmark med mere fuglefløjt, blå himmel og god plads.

Kundehistorie Lang tekst

Gilbjerg Hoved er en af Danmarks naturskønne perler. Her på den nordligste tip af Sjælland ligger det fredede klitområde og bugter sig ud til Kattegat med badebyen Gilleleje mod øst og stribevis af skønne sommerhuse i sin nærhed. Et af dem tilhører familien Olsen.


”Vi flyttede til Frankfurt for flere år siden for at arbejde i Den Europæiske Centralbank. I starten boede vi hos vores familie, når vi var i Danmark. Men da vores datter blev født, begyndte det at blive lidt trangt. Derfor købte vi et gammelt, klassisk og sort-hvidt sommerhus fra 1952 ved Smidstrup Stand. Det var meget charmerende, men uanset hvor meget vi byggede om og byggede til, blev det aldrig stort nok eller godt nok. Ikke mindst da vores søn også kom til verden, nogle år efter,” fortæller Michael fra byhuset i hjertet af Europa med hustruen Hanne på medhør.


Familien har altid prioriteret det sociale liv, når de er i Danmark. Derfor gik jagten ind på et større hus med rum til venner og familie. De ville også gerne tættere på havet og stemningsfyldte Gilleje, og så ville de gerne skifte til et moderne hus med lav vedligeholdelse. Og så lige en ting mere. ”Vi er en familie, der er vild med vand. Derfor var en pool også på ønskelisten,” siger Hanne og fortæller, at de nyder at leve i Frankfurt, hvor de bor i et kvarter, der minder om Frederiksberg i København. Men de er også omringet af højhuse og har kig til en evindelig flytrafik over hovedet. Derfor har ferierne i Danmark med det salte hav og de store vidder stor værdi for dem alle.


Udlandsdanskernes unikke sommerhus ved Gilleleje


Problemfri byggeproces trods langdistance Ægteparret fremhæver, at de er rigtig glade for, at EBK HUSE tog opgaven: ”Huset er stadig bygget efter deres velafprøvede principper og af deres erfarne håndværkere. Derudover har vi haft stor gavn af deres service på flere områder. Bare det at få godkendelserne på plads var et mareridt, men her hjalp EBK HUSE os også,” siger Hanne og fortæller, hvordan EBK HUSE har udvist fleksibilitet og fundet særlige løsninger. 


Familien ønskede for eksempel rytterlys i taget. Her inddrog husfirmaet andre eksperter for at kunne levere den optimale løsning. De fik også deres ønske om en stor skorsten med udeog inde funktion opfyldt, så den i dag er med til at give huset karakter. Og så løste de også deres ønske til anden udvendig beklædning, der matchede de sortlakerede aluminiums vinduer. Blandt andet.


Arkitekt-tegnet hus blev løsningen  

Det var svært at finde et hus, der matchede familiens kriterier, og de brugte flere somre på at finde det rette sted. Til sidst faldt de for en stor og aflang grund ved Tinkerup Strand med et gammelt hus. Grunden var meget større end planlagt, men alligevel den helt rigtige.


”Vi var tilfældigvis i Danmark, da det kom på markedet. Det lå ikke i første række, men tæt på havet. Vi var dog slet ikke i tvivl om, at vi ønskede at udskifte det gamle hus med et nyt. Nu skulle vi blot finde frem til designet. Vi var meget inspireret af ONV living fra EBK HUSE, men endte med at tage kontakt til arkitekt Jesper Brask for at få tegnet vores hus for scratch, fordi vi havde et helt særligt drømmehus i hovedet,” fortæller Michael. 


Arkitekten tegnede en simulationsmodel i 3D, som gjorde det muligt for familien at vurdere huset, selvom de sad hundredvis af kilometer derfra. Med den på plads indhentede de tilbud hos flere håndværkere og husproducenter. ”EBK HUSE kom med det bedste bud og havde ganske få justeringer til designet. Og så tilbød de en uvurderlig ekspertise og erfaring.


Fra vores arbejde i Den Europæiske Centralbank har vi erfaring med at overholde budgetter og styre projekter. Derfor var det en befrielse af overlade projektet i trygge rammer til EBK HUSE og opleve, hvordan de tog ansvar,” siger Michael, og Hanne uddyber: ”Ja, det har været et upåklageligt samarbejde og en enorm effektiv byggeproces. EBK HUSE ved, hvad de laver og har taget teten fra start til slut.” Loft til kip i alrummet danner en smuk skulptur med de mange knæk. 


Problemfri byggeproces trods langdistance

Ægteparret fremhæver, at de er rigtig glade for, at EBK HUSE tog opgaven: ”Huset er stadig bygget efter deres velafprøvede principper og af deres erfarne håndværkere. Derudover har vi haft stor gavn af deres service på flere områder. Bare det at få godkendelserne på plads var et mareridt, men her hjalp EBK HUSE os også,” siger Hanne og fortæller, hvordan EBK HUSE har udvist fleksibilitet og fundet særlige løsninger. Familien ønskede for eksempel rytterlys i taget. Her inddrog husfirmaet andre eksperter for at kunne levere den optimale løsning. 


De fik også deres ønske om en stor skorsten med udeog inde funktion opfyldt, så den i dag er med til at give huset karakter. Og så løste de også deres ønske til anden udvendig beklædning, der matchede de sortlakerede aluminiums vinduer. Blandt andet. ”Vi havde haft kontakt med EBK HUSE, da vi kiggede på ONV living modellerne. Vores første fysiske møde med EBK HUSE om drømmehuset var i byggefasen. Inden da havde vi kun haft kontakt via telefon, e-mail og sms. Det var virkelig en god oplevelse - det var og er bare ene gode folk,” siger Michael. 


Han fremhæver også deres møde omkring indretning som ekstraordinær: ”Vi fløj til København, lejede en bil og kørte til Slagelse, hvor vi blev mødt af indretningsrådgiver Julie Kürstein med dansk smørrebrød. Efter blot to timer havde vi afsluttet alt i forhold til indretning – valg af håndtag, fliser, spots, skabsinddeling, placering af stikkontakter og meget mere. Det var simpelthen så rart at få styr på alle de detaljer på én gang. Havde vi valgt at stå med det hele selv, havde vi skulle kontakte en masse forskellige håndværkere og leverandører og bruge mange timer på det. Det her var bare så effektivt, og vi kunne trygt holde weekend og flyve hjem igen kort efter.”


Plads til mange – uden at være for stort til to

Parret ønskede et stilrent og enkelt sommerhus både ude og inde. Derfor fravalgte de blandt andet de traditionelle vægge og lofter af træ til fordel for hvide vægge af gips med tynd filt. Det harmonerer med alle de hvide skabe i hele huset og det store, hvide og grebsfrie køkken. Her har de blandt andet prioriteret en ekstra stor køkken-ø med sort bordplade. I det hele taget er alt lidt større i dette sommerhus, der tæller både fem soveværelser og tre badeværelser: 


”Vi fik bygget en slagbænk på fem meter, så vi har plads til alle vores gæster i køkkenet. Vores gæstehus er også lidt større end de fleste. Og så fik vi indbygget garderobeskabe i gangen ud over dem i værelserne. Vi ønskede at bygge et stort hus for at have et samlingspunkt for venner og familie. Men selvom der skulle være plads til mange, skulle det heller ikke føles for stort til to. Det er lykkedes. Vi kan sagtens sidde i en krog uden at følte os fortabte. Helheden er der bare,” siger Hanne.


Dansk design med tysk præcision

Huset blev leveret inden for tidsrammen til stor tilfredsstillelse for parret. ”Håndværkerne var hurtigere til at bygge huset end de folk, der leverede poolen. Det siger noget om, hvor godt organiseret EBK HUSE er,” siger Michael og fremhæver, at de havde en klar fornemmelse af, at håndværkerne var meget stolte af deres arbejde. 


Nu nyder hele familien de skønne kvadratmeter ude og inde. Gåturene langs Gilbjergstien er også blevet et fast ritual, lige som indkøb af fisk på havnen i Gilleleje er det. ”Der er så mange ting, der bare er rigtige. Vi har fået vores drømmehus med den helt rigtige beliggenhed,” slutter Hanne.

Kundehistorie Kundenavn
Hanne og Michael
Kundehistorie PDF billede
Udlandsdanskernes unikke sommerhus ved Gilleleje
Kundehistorie Oversigts billede
Udlandsdanskernes unikke sommerhus ved Gilleleje
Kundehistorie Interviews
Vores kunder siger...
"
Kundehistorie Overskrift
Dejligt med en tryg løsning
Testimonials-Udtalelse:
”Vi valgte en totalløsning, hvor vi fik EBK til at stå for det hele. De ryddede det gamle hus og tog sig af alt i processen. Fra vi skrev under er alt forløbet præcis som aftalt – og jeg må indrømme, at jeg havde store forventninger.”
Kundehistorie Kundenavn
Ivan Eltoft Nielsen
Name:
ONV living
Testimonials-Vis-Link-Til-Hustype
"
Kundehistorie Overskrift
Alle forventninger blev indfriet
Testimonials-Udtalelse:
”Fra vi skrev under er alt forløbet præcis som aftalt – og jeg må indrømme, at jeg havde store forventninger.”
Kundehistorie Kundenavn
Ivan Eltoft Nielsen
Name:
ONV living
Testimonials-Vis-Link-Til-Hustype
"
Kundehistorie Overskrift
Pertentlige håndværkere
Testimonials-Udtalelse:
”Alt kørte problemfrit - det har været den letteste og bedste proces. Håndværkerne var også altid imødekommende, hvis vi kom uanmeldt forbi. Det var sådan en fornøjelse at se, hvordan de behandlede vores hus med pertentlighed og respekt.”
Kundehistorie Kundenavn
Bettina Nygaard
Name:
Hirseholm
Testimonials-Vis-Link-Til-Hustype
"
Kundehistorie Overskrift
Alle bekymringer forsvandt
Testimonials-Udtalelse:
”Vi troede, vi skulle renovere. Men sikke en opgave! Hele tiden forhindringer og spørgsmål, der skabte en enorm usikkerhed. Det var utroligt opslidende. Efter et par år med nytteløse møder med flere arkitekter valgte vi at fjerne det gamle og bygge et nyt, nøglefærdigt hus fra EBK. Herefter gik det stærkt.”
Kundehistorie Kundenavn
Bettina Nygaard
Name:
Hirseholm
Testimonials-Vis-Link-Til-Hustype
"
Kundehistorie Overskrift
Vi fik meget for pengene
Testimonials-Udtalelse:
”Vi kunne godt lide den enkle og funktionelle stil – og prisen var virkelig attraktiv.”
Kundehistorie Kundenavn
Arne West
Name:
Hirseholm
Testimonials-Vis-Link-Til-Hustype
"
Kundehistorie Overskrift
Lækkert at designe selv
Testimonials-Udtalelse:
”Vi faldt for muligheden for at customize et typehus af træ. Det var lige os.”
Kundehistorie Kundenavn
Tina Lund
Name:
Musholm FRI
Testimonials-Vis-Link-Til-Hustype
"
Kundehistorie Overskrift
Tryg og effektiv byggeproces
Testimonials-Udtalelse:
”Det har været så dejlig nemt. En effektiv byggeproces og en god dialog hele vejen igennem. EBK HUSE er fyldt med ene gode personer, og vi har fået sådan et flot hus.”
Kundehistorie Kundenavn
Lene og Thomas Thorndall Larsen
Name:
Musholm FRI
Testimonials-Vis-Link-Til-Hustype
"
Kundehistorie Overskrift
Håndværkerne sendte billeder
Testimonials-Udtalelse:
”Vi har følt os trygge hele vejen i processen og altid fået hurtige svar. Selv håndværkerne sendte os løbende billeder af byggeriet. Alt har været meget professionelt.”
Kundehistorie Kundenavn
Allan Nielsen
Name:
Musholm FRI
Testimonials-Vis-Link-Til-Hustype
"
Kundehistorie Overskrift
Sommerhus til fair pris
Testimonials-Udtalelse:
”Vi har været meget tilfredse med forløbet. EBK HUSE bygger flotte huse til en fair pris.”
Kundehistorie Kundenavn
Ann Kraglund
Name:
Musholm FRI
Testimonials-Vis-Link-Til-Hustype
"
Kundehistorie Overskrift
Vildt dygtig og grundig
Testimonials-Udtalelse:
Vi var til materialevalgsmøde med Julie i tirsdags. Hun er vildt dygtig, grundig og fandt en masse fede løsninger til vores nye sommerhus.
Kundehistorie Kundenavn
Christina og Per
Name:
Strandlyst
Testimonials-Vis-Link-Til-Hustype
"
Kundehistorie Overskrift
Du kan roligt stole på EBK HUSE
Testimonials-Udtalelse:
”Vi har virkelig kun positivt at sige. Alt er forløbet som aftalt, og priserne holdt - selv i en svær tid.”
Kundehistorie Kundenavn
Jørgen Dreyer
Name:
Hyllingeriis
Testimonials-Vis-Link-Til-Hustype
"
Kundehistorie Overskrift
Vores venner fik ret
Testimonials-Udtalelse:
”Alle i vores netværk anbefalede EBK HUSE og havde kun godt at sige – det kan vi kun bekræfte.”
Kundehistorie Kundenavn
Gerda Christensen
Name:
Hyllingeriis
Testimonials-Vis-Link-Til-Hustype
"
Kundehistorie Overskrift
Ingen kedelige overraskelser
Testimonials-Udtalelse:
”Man hører ofte om byggeprocesser, der går galt. Hvor parterne taler forbi hinanden og fejl opstår. Her har der været en god dialog hele vejen og ingen kedelige overraskelser. Alt er gået lige efter bogen, og vi har fået svar på alt.”
Kundehistorie Kundenavn
Bjarne Crone Mortensen
Name:
Fri arkitektur
Testimonials-Vis-Link-Til-Hustype
"
Kundehistorie Overskrift
Huset var færdigt før deadline
Testimonials-Udtalelse:
”Vi skrev under i oktober og håbede på, at huset var klar sommeren efter. Men allerede i januar fik vi at vide, at huset var færdigt. Vi var målløse.”
Kundehistorie Kundenavn
Allan Nielsen
Name:
Musholm FRI
Testimonials-Vis-Link-Til-Hustype
"
Kundehistorie Overskrift
Kærlighed ved første blik
Testimonials-Udtalelse:
”Da vi så Musholm FRI, var vi slet ikke i tvivl. Det var bare vores hus. Det passede nøjagtigt til vores behov. Der har ikke været en eneste tilpasning - kun tilkøb af en større terrasse, en hems og et vildmarksbad.” 
Kundehistorie Kundenavn
Lene og Thomas Thorndall Larsen
Name:
Musholm FRI
Testimonials-Vis-Link-Til-Hustype
"
Kundehistorie Overskrift
God rådgivning hele vejen
Testimonials-Udtalelse:
”De er utroligt gode til at guide dig undervejs.”
Kundehistorie Kundenavn
Anders Nygaard
Name:
Hirseholm
Testimonials-Vis-Link-Til-Hustype
"
Kundehistorie Overskrift
Den bedste planløsning af alle
Testimonials-Udtalelse:
”Der er en rigtig god planløsning i husene fra EBK – og vi har sammenlignet med alle.”
Kundehistorie Kundenavn
Karin og Peter
Name:
Musholm FRI
Testimonials-Vis-Link-Til-Hustype
"
Kundehistorie Overskrift
Nu kan vi bare holde ferie
Testimonials-Udtalelse:
”Selvom der er masser af charme og hygge ved et ældre sommerhus, er det ikke fedt at skulle bruge sin ferie på at renovere og vedligeholde.”
Kundehistorie Kundenavn
Allan Nielsen
Name:
Musholm FRI
Testimonials-Vis-Link-Til-Hustype
"
Kundehistorie Overskrift
De er vildt professionelle
Testimonials-Udtalelse:
”Alt kører fra du sætter din underskrift. De er vildt professionelle. Så du kan blot nyde livet, mens andre har alle bekymringerne og bygger for dig.”
Kundehistorie Kundenavn
Anders Nygaard
Name:
Hirseholm
Testimonials-Vis-Link-Til-Hustype
"
Kundehistorie Overskrift
Nul uventede omkostninger
Testimonials-Udtalelse:
”Vi kiggede bevidst efter et sommerhus med lav vedligeholdelse og ingen uventede omkostninger.”
Kundehistorie Kundenavn
Ole Møller Andersen
Name:
Testimonials-Vis-Link-Til-Hustype
"
Kundehistorie Overskrift
Fuld tillid fra start til slut
Testimonials-Udtalelse:
”Vi har haft fuld tillid til hele processen og sidder tilbage med følelsen af et absolut fornuftigt og godt køb.”
Kundehistorie Kundenavn
Ole Møller Andersen
Name:
Testimonials-Vis-Link-Til-Hustype
"
Kundehistorie Overskrift
Plads til fællesskab og privatliv
Testimonials-Udtalelse:
”Fjordhuset lægger op til fællesskab. Vi nyder det store køkkenalrum med familie og venner, men har stadig private rum til alle.”
Kundehistorie Kundenavn
Tom Lund
Name:
Fjordhuset
Testimonials-Vis-Link-Til-Hustype
"
Kundehistorie Overskrift
Arkitekttegnet hus til fair pris
Testimonials-Udtalelse:
”Hos EBK får du virkelig en effektiv byggeproces og et arkitekttegnet sommerhus til en rimelig pris.”
Kundehistorie Kundenavn
Ivan Eltoft Nielsen
Name:
ONV living
Testimonials-Vis-Link-Til-Hustype
"
Kundehistorie Overskrift
Showroomet hjalp vores valg
Testimonials-Udtalelse:
”Jeg elskede deres showroom, hvor jeg kunne få lov til at fornemme materialerne. Se de forskellige typer af brædder og fliser. Mærke de forskellige håndtag på skufferne. Og så videre. Det gjorde beslutningsprocessen meget lettere.”
Kundehistorie Kundenavn
Tina Lund
Name:
Musholm FRI
Testimonials-Vis-Link-Til-Hustype
"
Kundehistorie Overskrift
Indretningsrådgiveren er dygtig
Testimonials-Udtalelse:
”Indretningsrådgiveren var virkelig dygtig. Hun gav kvalificeret modspil og sørgede for, at der var en rød tråd i det look, vi ønskede os. Hun var en stor inspirationskilde og er årsagen til at vi har fået den fine balance mellem lethed og nostalgi.”
Kundehistorie Kundenavn
Karin og Peter
Name:
Musholm FRI
Testimonials-Vis-Link-Til-Hustype
"
Kundehistorie Overskrift
Solidt arbejde hele vejen
Testimonials-Udtalelse:
”Alt var transparent og solidt gennemarbejdet.”
Kundehistorie Kundenavn
Grete Westh
Name:
Hirseholm
Testimonials-Vis-Link-Til-Hustype
"
Kundehistorie Overskrift
Geniale individuelle løsninger
Testimonials-Udtalelse:
”Det fine ved Fjordhuset er, at selvom det er et arkitekttegnet typehus, har du mulighed for at vende modulerne, så det passer til dine behov. Det er genialt.”
Kundehistorie Kundenavn
Tom Lund
Name:
Fjordhuset
Testimonials-Vis-Link-Til-Hustype
"
Kundehistorie Overskrift
100% kvalitet
Testimonials-Udtalelse:
”Summen af et hus fra EBK HUSE er kvalitet”
Kundehistorie Kundenavn
Tom Lund
Name:
Musholm FRI
Testimonials-Vis-Link-Til-Hustype
"
Kundehistorie Overskrift
Problemfrit at bygge sommerhus på Samsø
Testimonials-Udtalelse:
”Vi forelskede os i Østerstrand på Samsø og drømte om at bygge sommerhus her for at få fred, ro og plads til alle – og det har vi fået. Vi er så glade for vores hus. EBK HUSE sørgede for, at alt er forløbet problemfrit. Vi havde ingen betænkeligheder ved at bygge på en ø, og det behøver andre heller ikke at have.”
Kundehistorie Kundenavn
Jørgen Dreyer
Name:
Hyllingeriis
Testimonials-Vis-Link-Til-Hustype
popup-plus
Top overskrift popup:
Få overblik her
Ikon:
popup-hent-prisliste
Action - Overskrift:
GØR SOM 7.500 DANSKERE
Action - Tekst:
Find dit sommerhus hos os
Samlet link-Popup:
Til toppen