Fritidshuse med indbygget frihed 

43 års erfaring og 6800 huse bag os

Ingen bygger flere individuelle fritidshuse i Danmark end EBK. Vi er et familiefirma med 42 års erfaring og mere end 6600 huse bag os. Vi tilbyder dig total tryghed gennem personlig ekspertrådgivning samt en lang række garantier for kvalitet og godt håndværk. Husene bygges af egne håndværkere og produceres på egen elementfabrik, hvilket sikrer høj kvalitet og kort periode på byggepladsen.

Erfaring gennem 4 generationer

EBK blev grundlagt i 1976 af Erik B. Keinicke og hans hustru Marianne Keinicke. Familievirksomheden ledes i dag af grundlæggernes børn adm. direktør Jesper Keinicke og marketingdirektør Dorte Keinicke. Erik B. Keinicke er i dag formand for bestyrelsen. Men historien og traditionen for træ og det gode håndværk går 4 generationer tilbage til 1914, hvor P.A. Keinicke startede som tømrer- og snedkermester i Slagelse.


EBK har i dag en moderne virksomhed med ca. 150 medarbejdere der dedikeret arbejder med salg og produktion af 200-250 huse årligt til Danmark og eksportmarkederne Tyskland, Sverige, Norge og Island. I Tyskland er det datterselskabet EBK Haus GmbH der står for salg og produktion fra 3 afdelinger i Nordtyskland. I Sverige og Norge varetages salget fra udstillingshus / salgskontor. 

Hovedkontor

EBK HUSE AS

Skovsøvej 15

DK - 4200 Slagelse

Tlf. 5856 0400 

Præsentation af EBK HUSE A/S


Bliv inspireret i vores galleri
Se fotos af de mange flotte kundehuse og find lige netop dit stil.
Besøg galleriet
Medbyg
Vælger I et medbyghus, afleverer EBK huset aflåst og komplet færdiggjort udvendigt på nær montagen af underbeklædningen i udhænget og det afsluttende malerarbejde. I står selv for fundament, el, VVS, flisearbejde, malerarbejde samt alt inventar. Materialer til husets færdiggørelse medfølger i tilskåret / forarbejdet form.
All inclusive
All inclusive betyder at der udover det nøglefærdige hus også er byggeforberedende ydelser med i prisen. Det er ydelser som tilslutning til offentlig kloak, stikledninger til el og vand, regnvandsfaskiner, etablering af byggevand- og el, landinspektør, jordbundsundersøgelse, jernplader, fjernelse af byggeaffald, vinterforanstaltninger samt energimærkning. Disse ydelser er nødvendige for projektets gennemførelse. Er der særlige forhold vedr. din grund rådgiver vi dig om dette og tage det med i projektet. Det giver dig tryghed og det fulde overblik over den samlede økonomi for projektet fra starten.
Pluspakke
PLUS pakken til det All Inclusive hus er prikken over i’et. Her er populære tilvalg som varmepumpe, træterrasse, brændeovn inkl. stålskorsten, opvaske- og vaskemaskine samlet i en pakke. Inkl. i pakken er også den afsluttende malerbehandling af yderbeklædning, vindskeder og sternbrædder på byggepladsen, der gør huset vedligeholdelsesfrit i mange år frem over.
Nøglefærdig
Nøglefærdig betyder hos EBK komplet indflytningsklart. EBK står for fundament, el, vvs, flisearbejde, malerarbejde samt alt inventar. Huset er udvendigt færdiggjort, og indvendigt er huset ligeledes færdigt. Det nøglefærdige hus indeholder køkken-, bad- og garderobeskabe samt hvidevarer.
popup-plus
Top overskrift popup:
Fik du svar på alt?
Ikon:
popup-bestil-brochurer
Action - Overskrift:
BRUG FOR OVERBLIK?
Action - Tekst:
Få vores brochure med priser og al den information du skal bruge
Samlet link-Popup:
Til toppen