EBKPhoneMenuIcon
HUSE HVOR FAMILIER TRIVES
www.ebk.dk »
Søg job hos EBK HUSE

Søg job hos EBK HUSE

Vil du arbejde sammen med os?

EBK HUSE er grundlagt i 1976. Lige siden starten har vi arbejdet for at skabe huse, hvor familier trives. Det kræver, at vi hele tiden udvikler os.
Send en ansøgning, hvis du vil udvikle virksomheden og fremtidens huse sammen med os. 

Jobansøgning


Vi passer på dine data
Du kan læse mere om, hvordan vi behandler dine personoplysninger i vores persondatapolitik længere nede på siden.

Privatlivspolitik for jobansøgere hos EBK HUSE A/S

Vi behandler dine persondata i forbindelse med din ansøgning og har derfor vedtaget denne privatlivsbeskyttelsespolitik, der fortæller dig, hvordan vi behandler dine data.

Kontaktoplysninger

EBKs Løn- og HR-ansvarlige er EBKs persondataansvarlige, og vi sikrer, at dine personoplysninger behandles i overensstemmelse med Persondataforordningen.

Formålene med og retsgrundlaget for behandlingen af dine personoplysninger

Vi indsamler og opbevarer dine oplysninger i forbindelse med ansættelsesproceduren jfr. Persondataforordningen art. 6 stk. 1 b.

Kategorier af personoplysninger

Vi behandler som udgangspunkt almindelige personoplysninger som navn, adresse, telefonnummer, eksamensresultater m.m., som du selv har oplyst. Vi behandler kun de personoplysninger, som er nødvendige, for at behandle din jobansøgning. Vi søger/læser evt. offentlige tilgængelige informationer på nettet, men opbevarer ikke disse informationer.

Databehandlere, som vi overlader dine personoplysninger til

Ved rekruttering videregiver vi ikke dine personoplysninger til eksterne databehandlere i forbindelse med en jobansøgning. Såfremt vi vil gøre brug af personlighedstests og referencer, vil vi først indhente dit udtrykkelige samtykke.

Overførsel til modtagere i tredjelande, herunder internationale organisationer

Vi overfører ikke data til tredjelande eller internationale organisationer.

Hvor har vi dine personoplysninger fra?

Vi behandler kun personoplysninger og eventuelle bilag, du selv har givet os i forbindelse med din ansøgning.

Vi indhenter kun referencer og foretager kun personlighedstests efter at have indhentet et specifikt samtykke fra dig.

Opbevaring af dine personoplysninger

Opfordrede ansøgninger opbevares, så længe rekrutteringsprocessen står på.

En uopfordret ansøgning opbevares i maksimalt 6 måneder, hvorefter den slettes med mindre, vi har bedt dig om et skriftligt samtykke for at opbevare den i en længere periode.

Automatiske afgørelser, herunder profilering

Vi gør ikke brug af automatiske afgørelser eller profilering.

Retten til at trække samtykke tilbage

Du har til enhver tid ret til at trække et samtykke tilbage. Dette kan du gøre ved at kontakte os på de kontaktoplysninger, der fremgår af det sidste punkt omkring kontakt eller kontakte den leder som du evt. har afgivet samtykke til.

Dine rettigheder

Du har efter Databeskyttelsesforordningen en række rettigheder i forhold til vores behandling af oplysninger om dig:


  • Ret til at se oplysninger (indsigtsret)
  • Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, som vi behandler om dig, samt en række yderligere oplysninger.


  • Ret til berigtigelse (rettelse)
  • Du har ret til at få urigtige oplysninger om dig selv rettet.


  • Ret til sletning
  • I særlige tilfælde har du ret til at få slettet oplysninger om dig, inden tidspunktet for vores almindelige generelle sletning indtræffer.


  • Ret til begrænsning af behandling
  • Du har i visse tilfælde ret til at få behandlingen af dine personoplysninger begrænset. Hvis du har ret til at få begrænset behandlingen, må vi fremover kun behandle oplysningerne – bortset fra opbevaring – med dit samtykke, eller med henblik på at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares, eller for at beskytte en person eller vigtige samfundsinteresser.


  • Ret til indsigelse
  • Du har i visse tilfælde ret til at gøre indsigelse mod vores ellers lovlige behandling af dine personoplysninger.


  • Ret til at transmittere oplysninger (dataportabilitet)
  • Du har i visse tilfælde ret til at modtage dine personoplysninger i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format samt at få overført disse personoplysninger fra én dataansvarlig til en anden uden hindring.

    Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder, som du finder på www.datatilsynet.dk.

    Klage til Datatilsynet

    Du bør altid først rette henvendelse til os som dataansvarlig, såfremt du er utilfreds med vores behandling af dine personoplysninger.

    Du har ret til at indgive en klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med den måde, vi behandler dine personoplysninger på. Du finder Datatilsynets kontaktoplysninger på www.datatilsynet.dk.

    Kontakt til os

    Du kan altid kontakte os, hvis du har behov for at vide, hvordan vi behandler dine personoplysninger.

    Hvis du ønsker at gøre brug af dine rettigheder, bedes du kontakte os på mailadressen: persondata@ebk.dk

    Her bedes du sende din anmodning – vedlagt tydelig identifikation og legitimation af dig.

    Vores kunder siger...
    "
    Testimonials-Overskrift:
    Huset var færdigt før deadline
    Testimonials-Udtalelse:
    ”Vi skrev under i oktober og håbede på, at huset var klar sommeren efter. Men allerede i januar fik vi at vide, at huset var færdigt. Vi var målløse.”
    Testimonials-Kundenavn:
    Allan Nielsen
    "
    Testimonials-Overskrift:
    Arkitekttegnet hus til fair pris
    Testimonials-Udtalelse:
    ”Hos EBK får du virkelig en effektiv byggeproces og et arkitekttegnet sommerhus til en rimelig pris.”
    Testimonials-Kundenavn:
    Ivan Eltoft Nielsen
    "
    Testimonials-Overskrift:
    Nul uventede omkostninger
    Testimonials-Udtalelse:
    ”Vi kiggede bevidst efter et sommerhus med lav vedligeholdelse og ingen uventede omkostninger.”
    Testimonials-Kundenavn:
    Ole Møller Andersen
    "
    Testimonials-Overskrift:
    Alle forventninger blev indfriet
    Testimonials-Udtalelse:
    ”Fra vi skrev under er alt forløbet præcis som aftalt – og jeg må indrømme, at jeg havde store forventninger.”
    Testimonials-Kundenavn:
    Ivan Eltoft Nielsen
    "
    Testimonials-Overskrift:
    Indretningsrådgiveren er dygtig
    Testimonials-Udtalelse:
    ”Indretningsrådgiveren var virkelig dygtig. Hun gav kvalificeret modspil og sørgede for, at der var en rød tråd i det look, vi ønskede os. Hun var en stor inspirationskilde og er årsagen til at vi har fået den fine balance mellem lethed og nostalgi.”
    Testimonials-Kundenavn:
    Karin og Peter
    "
    Testimonials-Overskrift:
    Lækkert at designe selv
    Testimonials-Udtalelse:
    ”Vi faldt for muligheden for at customize et typehus af træ. Det var lige os.”
    Testimonials-Kundenavn:
    Tina Lund
    "
    Testimonials-Overskrift:
    Vi fik meget for pengene
    Testimonials-Udtalelse:
    ”Vi kunne godt lide den enkle og funktionelle stil – og prisen var virkelig attraktiv.”
    Testimonials-Kundenavn:
    Arne West
    "
    Testimonials-Overskrift:
    Tryg og effektiv byggeproces
    Testimonials-Udtalelse:
    ”Det har været så dejlig nemt. En effektiv byggeproces og en god dialog hele vejen igennem. EBK HUSE er fyldt med ene gode personer, og vi har fået sådan et flot hus.”
    Testimonials-Kundenavn:
    Lene og Thomas Thorndall Larsen
    "
    Testimonials-Overskrift:
    Showroomet hjalp vores valg
    Testimonials-Udtalelse:
    ”Jeg elskede deres showroom, hvor jeg kunne få lov til at fornemme materialerne. Se de forskellige typer af brædder og fliser. Mærke de forskellige håndtag på skufferne. Og så videre. Det gjorde beslutningsprocessen meget lettere.”
    Testimonials-Kundenavn:
    Tina Lund
    "
    Testimonials-Overskrift:
    De er vildt professionelle
    Testimonials-Udtalelse:
    ”Alt kører fra du sætter din underskrift. De er vildt professionelle. Så du kan blot nyde livet, mens andre har alle bekymringerne og bygger for dig.”
    Testimonials-Kundenavn:
    Anders Nygaard
    "
    Testimonials-Overskrift:
    Alle bekymringer forsvandt
    Testimonials-Udtalelse:
    ”Vi troede, vi skulle renovere. Men sikke en opgave! Hele tiden forhindringer og spørgsmål, der skabte en enorm usikkerhed. Det var utroligt opslidende. Efter et par år med nytteløse møder med flere arkitekter valgte vi at fjerne det gamle og bygge et nyt, nøglefærdigt hus fra EBK. Herefter gik det stærkt.”
    Testimonials-Kundenavn:
    Bettina Nygaard
    "
    Testimonials-Overskrift:
    Plads til fællesskab og privatliv
    Testimonials-Udtalelse:
    ”Fjordhuset lægger op til fællesskab. Vi nyder det store køkkenalrum med familie og venner, men har stadig private rum til alle.”
    Testimonials-Kundenavn:
    Tom Lund
    "
    Testimonials-Overskrift:
    Den bedste planløsning af alle
    Testimonials-Udtalelse:
    ”Der er en rigtig god planløsning i husene fra EBK – og vi har sammenlignet med alle.”
    Testimonials-Kundenavn:
    Karin og Peter
    "
    Testimonials-Overskrift:
    100% kvalitet
    Testimonials-Udtalelse:
    ”Summen af et hus fra EBK HUSE er kvalitet”
    Testimonials-Kundenavn:
    Tom Lund
    "
    Testimonials-Overskrift:
    Pertentlige håndværkere
    Testimonials-Udtalelse:
    ”Alt kørte problemfrit - det har været den letteste og bedste proces. Håndværkerne var også altid imødekommende, hvis vi kom uanmeldt forbi. Det var sådan en fornøjelse at se, hvordan de behandlede vores hus med pertentlighed og respekt.”
    Testimonials-Kundenavn:
    Bettina Nygaard
    "
    Testimonials-Overskrift:
    Nu kan vi bare holde ferie
    Testimonials-Udtalelse:
    ”Selvom der er masser af charme og hygge ved et ældre sommerhus, er det ikke fedt at skulle bruge sin ferie på at renovere og vedligeholde.”
    Testimonials-Kundenavn:
    Allan Nielsen
    "
    Testimonials-Overskrift:
    Vildt dygtig og grundig
    Testimonials-Udtalelse:
    Vi var til materialevalgsmøde med Julie i tirsdags. Hun er vildt dygtig, grundig og fandt en masse fede løsninger til vores nye sommerhus.
    Testimonials-Kundenavn:
    Christina og Per, køber af Strandlyst 159
    "
    Testimonials-Overskrift:
    Ingen kedelige overraskelser
    Testimonials-Udtalelse:
    ”Man hører ofte om byggeprocesser, der går galt. Hvor parterne taler forbi hinanden og fejl opstår. Her har der været en god dialog hele vejen og ingen kedelige overraskelser. Alt er gået lige efter bogen, og vi har fået svar på alt.”
    Testimonials-Kundenavn:
    Bjarne Crone Mortensen
    "
    Testimonials-Overskrift:
    Håndværkerne sendte billeder
    Testimonials-Udtalelse:
    ”Vi har følt os trygge hele vejen i processen og altid fået hurtige svar. Selv håndværkerne sendte os løbende billeder af byggeriet. Alt har været meget professionelt.”
    Testimonials-Kundenavn:
    Allan Nielsen
    "
    Testimonials-Overskrift:
    Dejligt med en tryg løsning
    Testimonials-Udtalelse:
    ”Vi valgte en totalløsning, hvor vi fik EBK til at stå for det hele. De ryddede det gamle hus og tog sig af alt i processen. Fra vi skrev under er alt forløbet præcis som aftalt – og jeg må indrømme, at jeg havde store forventninger.”
    Testimonials-Kundenavn:
    Ivan Eltoft Nielsen
    "
    Testimonials-Overskrift:
    Kærlighed ved første blik
    Testimonials-Udtalelse:
    ”Da vi så Musholm FRI, var vi slet ikke i tvivl. Det var bare vores hus. Det passede nøjagtigt til vores behov. Der har ikke været en eneste tilpasning - kun tilkøb af en større terrasse, en hems og et vildmarksbad.” 
    Testimonials-Kundenavn:
    Lene og Thomas Thorndall Larsen, Musholm FRI 112
    "
    Testimonials-Overskrift:
    Fuld tillid fra start til slut
    Testimonials-Udtalelse:
    ”Vi har haft fuld tillid til hele processen og sidder tilbage med følelsen af et absolut fornuftigt og godt køb.”
    Testimonials-Kundenavn:
    Ole Møller Andersen
    "
    Testimonials-Overskrift:
    Vi følte os altid trygge
    Testimonials-Udtalelse:
    "Vi overvejede også en arkitektgruppe, men gik med EBK HUSE, fordi det var dem, der gjorde os mest trygge i forhold til både økonomi, risiko og byggeproces.” 
    Testimonials-Kundenavn:
    Gry Mortensen
    "
    Testimonials-Overskrift:
    God rådgivning hele vejen
    Testimonials-Udtalelse:
    ”De er utroligt gode til at guide dig undervejs.”
    Testimonials-Kundenavn:
    Anders Nygaard
    "
    Testimonials-Overskrift:
    Plads til individuelle løsninger
    Testimonials-Udtalelse:
    "Vi har købt et typehus, men sat vores fingeraftryk stort set overalt. Alt har selvfølgelig en pris, men de har mødt os med respekt og imødekommenhed og hjulpet os med at holde os inden for budgettet."
    Testimonials-Kundenavn:
    Amanda Lundberg Kelly
    "
    Testimonials-Overskrift:
    Solidt arbejde hele vejen
    Testimonials-Udtalelse:
    ”Alt var transparent og solidt gennemarbejdet.”
    Testimonials-Kundenavn:
    Grete Westh
    "
    Testimonials-Overskrift:
    Geniale individuelle løsninger
    Testimonials-Udtalelse:
    ”Det fine ved Fjordhuset er, at selvom det er et arkitekttegnet typehus, har du mulighed for at vende modulerne, så det passer til dine behov. Det er genialt.”
    Testimonials-Kundenavn:
    Tom Lund
    popup-plus
    Top overskrift popup:
    Grundighed fra første møde
    Ikon:
    popup-hent-prisliste
    Action - Overskrift:
    HVILKET HUS PASSER TIL MIG?
    Action - Tekst:
    Få svaret på et møde med vores dygtige rådgivere i udstillingen eller på teams.
    Samlet link:
    Samlet link-Popup:
    Til toppen