www.ebk.dk >

EBK STILLEDE MOBILT FERIEHUS TIL RÅDIGHED FOR VISIT DENMARK

Living Home – Danish design on tour var et spændende projekt, der grundlæggende gik ud på at trække flere turister til Danmark.

I den forbindelse var Visit Denmark og de 4 største Feriehusudlejningsbureauer gået sammen om en turné rundt i Tyskland til bl.a. Hannover, Berlin, Düsseldorf, Essen og Hamburg, hvor dansk sommerhusferie, dansk design og gastronomi blev markedsført.
 

Det mobile Feriehus, som EBK stillede til rådighed, blev indrettet med det bedste af dansk design og feriehusstemningen blev underbygget af friskbagt brød og danske madoplevelser. Turneen sluttede ved et stort internationalt ridestævne iAachen. 

Det mobile Feriehus

EBK tog taget udfordringen op med at designe, projektere og producere det mobile fritidshus til Living Home – Danish design on tour. Udfordringen: Skal kunne pakkes sammen og være i en 40 fods container samt stilles op på 1 dag og tages ned på 1 dag – og kunne klare dette gentagne gange!
 

EBK´s arkitekter havde i samarbejde med EBK´s konstruktionstegnestue og fabrik designet et moderne og hyggeligt feriehus – såvel vægge som taget er i udført i elementer. Huset blev udført i EBKs sædvanlige kvalitetmaterialer, så oplevelsen blev komplet.

Læs mere om Living Home – Danish design on tour

og de deltagende virksomheder og destinationer og projektet i øvrigt på: www.bnordic.dk/livinghome

SPONSORER


Plastmo

Phønixtag
sponsorlogo-velux
 VELUX

ITW Byg
 

Saint-Gobain
ISOVER A/S

Hüttemann 

Kinnan

In-Wood A/S

Totalvinduer 

Elektrogården

LK Kontakter

Sødra 

Lemvigh-Müller

JMV-Elteknik A/S
 
Bygma
 
Besøg vores 4 permanente udstillinger og åbent hus
Oplev en unik variation i arkitektur og indretninger – og mærk materialer, rumstørrelser og den særlige sommerhusatmosfære.
Se åbningstider
Medbyg
Vælger I et medbyghus, afleverer EBK huset aflåst og komplet færdiggjort udvendigt på nær montagen af underbeklædningen i udhænget og det afsluttende malerarbejde. I står selv for fundament, el, VVS, flisearbejde, malerarbejde samt alt inventar. Materialer til husets færdiggørelse medfølger i tilskåret / forarbejdet form.
All inclusive
All inclusive betyder at der udover det nøglefærdige hus også er byggeforberedende ydelser med i prisen. Det er ydelser som tilslutning til offentlig kloak, stikledninger til el og vand, regnvandsfaskiner, etablering af byggevand- og el, landinspektør, jordbundsundersøgelse, jernplader, fjernelse af byggeaffald, vinterforanstaltninger samt energimærkning. Disse ydelser er nødvendige for projektets gennemførelse. Er der særlige forhold vedr. din grund rådgiver vi dig om dette og tage det med i projektet. Det giver dig tryghed og det fulde overblik over den samlede økonomi for projektet fra starten.
Pluspakke
PLUS pakken til det All Inclusive hus er prikken over i’et. Her er populære tilvalg som varmepumpe, træterrasse, brændeovn inkl. stålskorsten, opvaske- og vaskemaskine samlet i en pakke. Inkl. i pakken er også den afsluttende malerbehandling af yderbeklædning, vindskeder og sternbrædder på byggepladsen, der gør huset vedligeholdelsesfrit i mange år frem over.
Nøglefærdig
Nøglefærdig betyder hos EBK komplet indflytningsklart. EBK står for fundament, el, vvs, flisearbejde, malerarbejde samt alt inventar. Huset er udvendigt færdiggjort, og indvendigt er huset ligeledes færdigt. Det nøglefærdige hus indeholder køkken-, bad- og garderobeskabe samt hvidevarer.
Til toppen