Eksport - og samarbejdet med mennesker i andre lande
- er en del af vores hverdag

EBK HUSE har eksport til Tyskland gennem vores tyske datterselskab EBK Haus GmbH Bau und Vertrieb samt til de nordiske lande.


Vi er stolte af, at vores design og håndværksmæssige kvalitet, også bliver efterspurgt i lande hvor begreber som kvalitetsbevidsthed, perfektion og træhustraditioner er grundsten i den nationale identitet.

TY-flag

EBK Tyskland

EBK’s eksport til Tyskland finder sted gennem det tyske datterselskab EBK Haus GmbH Bau und Vertrieb. EBK Haus bygger helårshuse samt fritidshuse til privatkunder og til ferieparker, og har permanente udstillinger ved Berlin og i Hannover.
Læs mere på www.ebk-haus.de

 

EBK’s Export nach Deutschland erfolgt durch die deutsche Tochtergesellschaft „EBK Haus GmbH Bau und Vertrieb“. Die EBK Haus GmbH baut Einfamilien- sowie Ferienhäuser für Privatkunden und Ferienparks und verfügt über Musterhäuser in Berlin und Hannover.
Lesen Sie mehr auf
www.ebk-haus.de

NO-flag

EBK Norge

EBK tilbyder et bredt udvalg af fritidshuse (hytter), alle i dansk arkitektur og design, tilpasset det norske klima. Alle husene er helårsanvendelige med loft til kip, lyse og lette i et tidsløst design. EBK har flere års erfaring på det norske marked med både norske og danske kunder.
Vi tilbyder vores huse som byggesæt, medbyg og nøglefærdigt. Vi kan i samarbejde med vores underleverandører være behjælpelig i alle faser af byggeprojektet.
Læs mere på www.ebk-hytte.no

SE-flag

EBK Sverige

EBK tilbyder et bredt udvalg af fritidshuse, alle i dansk arkitektur og design, tilpasset det svenske klima. Alle husene er helårsanvendelige med loft til kip, lyse og lette i et tidsløst design. EBK har flere års erfaring på det svenske marked med både svenske og danske kunder.

Vi tilbyder vores huse som byggesæt, medbyg og nøglefærdigt. Vi kan i samarbejde med vores underleverandører være behjælpelig i alle faser af byggeprojektet.

Besøg vores udstillingshus på Nybygget i Arlandastad  eller læs mere på www.ebk-huse.se 

IS-flag

EBK ISLAND

EBK tilbyder i Island fritidshuse opført af EBK’s danske montører i alle byggeformer, fra nøglefærdige huse, til huse leveret som byggesæt, hvor bygherre selv står for hele tømrer-entreprisen. EBK har opført næsten 100 huse i Island og afholder løbende hotelmøder i Reykjavik samt åbent hus arrangementer i kundehuse.
Kontakt Anders Ingemann Jensen for yderlig information tlf. 40 20 32 38 eller aj@ebk.dk  - Se den islandske hjemmeside her: www.ebk-hus.is

Dokumenteret godt indeklima
Vi giver dig tryghed og sikkerhed for et godt indeklima.
Læs om indeklimamærket
Medbyg
Vælger I et medbyghus, afleverer EBK huset aflåst og komplet færdiggjort udvendigt på nær montagen af underbeklædningen i udhænget og det afsluttende malerarbejde. I står selv for fundament, el, VVS, flisearbejde, malerarbejde samt alt inventar. Materialer til husets færdiggørelse medfølger i tilskåret / forarbejdet form.
All inclusive
All inclusive betyder at der udover det nøglefærdige hus også er byggeforberedende ydelser med i prisen. Det er ydelser som tilslutning til offentlig kloak, stikledninger til el og vand, regnvandsfaskiner, etablering af byggevand- og el, landinspektør, jordbundsundersøgelse, jernplader, fjernelse af byggeaffald, vinterforanstaltninger samt energimærkning. Disse ydelser er nødvendige for projektets gennemførelse. Er der særlige forhold vedr. din grund rådgiver vi dig om dette og tage det med i projektet. Det giver dig tryghed og det fulde overblik over den samlede økonomi for projektet fra starten.
Pluspakke
PLUS pakken til det All Inclusive hus er prikken over i’et. Her er populære tilvalg som varmepumpe, træterrasse, brændeovn inkl. stålskorsten, opvaske- og vaskemaskine samlet i en pakke. Inkl. i pakken er også den afsluttende malerbehandling af yderbeklædning, vindskeder og sternbrædder på byggepladsen, der gør huset vedligeholdelsesfrit i mange år frem over.
Nøglefærdig
Nøglefærdig betyder hos EBK komplet indflytningsklart. EBK står for fundament, el, vvs, flisearbejde, malerarbejde samt alt inventar. Huset er udvendigt færdiggjort, og indvendigt er huset ligeledes færdigt. Det nøglefærdige hus indeholder køkken-, bad- og garderobeskabe samt hvidevarer.
popup-plus
Top overskrift popup:
Fik du svar på alt?
Ikon:
popup-hent-prisliste
Action - Overskrift:
HVAD KOSTER DIT DRØMMEHUS
Action - Tekst:
Om 20 sekunder kender du prisen
Samlet link-Popup:
Til toppen