Samarbejdspartnere

Kvalitet. Det er ikke bare et tilfældigt ord for os. Det er en af grundstenene i vores arbejde - og ikke mindst samarbejde. Gennem vores mange år i branchen har vi skabt værdifulde relationer med nogle af de mest dygtige, anerkendte og flittige leverandører og samarbejdspartnere. De fortjener derfor naturligvis at blive fremhævet her:

EBK HUSE A/S har samarbejde med:

  

Inwood  Kastrup vinduet NYT_Logo_elektroga╠èrdentotal-døre-loge             Beck&Jørgensen-logo              plastmo-1-logo-png-transparent


 

Lilleheden  jord-beton-logo slagelse_flisecenter_logo


Liscon Siemens logo-auningblik


 

hansgrohe Garant bygma       

 

Morsø iddesign-logo hockerup_logo


 

hth logo  jc-carlsen


  Unidrain logo 


  Rosenloeve DalaFloda-PMS-POS image


dansani_bathroomdesign_black_center  idegaarden-logoidestrupel-logo


Swedoor-logo-rgb Lindab-logo monier-logo


unidrain-logo   wellmore_logo_512vognmanden fra slagelse

ifo-logo

       skel-logo-med-tekst 

 

 

Dokumenteret godt indeklima
Vi giver dig tryghed og sikkerhed for et godt indeklima.
Læs om indeklimamærket
Medbyg
Vælger I et medbyghus, afleverer EBK huset aflåst og komplet færdiggjort udvendigt på nær montagen af underbeklædningen i udhænget og det afsluttende malerarbejde. I står selv for fundament, el, VVS, flisearbejde, malerarbejde samt alt inventar. Materialer til husets færdiggørelse medfølger i tilskåret / forarbejdet form.
All inclusive
All inclusive betyder at der udover det nøglefærdige hus også er byggeforberedende ydelser med i prisen. Det er ydelser som tilslutning til offentlig kloak, stikledninger til el og vand, regnvandsfaskiner, etablering af byggevand- og el, landinspektør, jordbundsundersøgelse, jernplader, fjernelse af byggeaffald, vinterforanstaltninger samt energimærkning. Disse ydelser er nødvendige for projektets gennemførelse. Er der særlige forhold vedr. din grund rådgiver vi dig om dette og tage det med i projektet. Det giver dig tryghed og det fulde overblik over den samlede økonomi for projektet fra starten.
Pluspakke
PLUS pakken til det All Inclusive hus er prikken over i’et. Her er populære tilvalg som varmepumpe, træterrasse, brændeovn inkl. stålskorsten, opvaske- og vaskemaskine samlet i en pakke. Inkl. i pakken er også den afsluttende malerbehandling af yderbeklædning, vindskeder og sternbrædder på byggepladsen, der gør huset vedligeholdelsesfrit i mange år frem over.
Nøglefærdig
Nøglefærdig betyder hos EBK komplet indflytningsklart. EBK står for fundament, el, vvs, flisearbejde, malerarbejde samt alt inventar. Huset er udvendigt færdiggjort, og indvendigt er huset ligeledes færdigt. Det nøglefærdige hus indeholder køkken-, bad- og garderobeskabe samt hvidevarer.
popup-plus
Top overskrift popup:
Fik du svar på alt?
Ikon:
popup-bestil-brochurer
Action - Overskrift:
BRUG FOR OVERBLIK?
Action - Tekst:
Få vores brochure med priser og al den information du skal bruge
Samlet link-Popup:
Til toppen