Vores 5 kundeløfter

Hos EBK arbejder vi for at designe og bygge huse, der holder – og som du kan holde af mange år frem. 

Det hele starter med en god byggeoplevelse. Vi  har tradition for høj kundetilfredshed hos EBK. En bedrift vi værner om. Kunde for kunde. Vi ved, at kvalitet, tryghed og sikkerhed er nogle af de vigtigste kriterier for dig. Dermed er de det også for os.  Vi ved også, at vi adskiller os fra vores konkurrenter, fordi vi kombinerer mange års erfaring med innovativ arkitektur og god service.

Men hvad betyder alt det i virkeligheden? Det har vi nedfældet i 5 løfter til dig.

1
Vi er grundige

Vi gør os umage med at spørge ind til dine boligdrømme, dit behov og dit budget, så du får det hus, der matcher dig. Vi tilbyder altid et gratis grundtjek, så dit hus både får den optimale placering og det optimale design. Vi opsummerer det hele, inden vi går videre i processen.
2
Vi giver et gennemsigtigt tilbud

Vi er grundige i vores rådgivning omkring økonomi og informerer også om de omkostninger, der ikke direkte har noget med huset at gøre – herunder miljørigtig nedrivning og bortskaffelse af det gamle hus, undersøgelse af jordbundsforhold og så videre. Vi opsummerer alt i et detaljeret tilbud, så du ikke får nogle overraskelser. Vi sætter aldrig i gang, før vi har din fulde accept.
img-5-loefter-til-dig
3
Dit personlige team af specialister

Du bliver tilknyttet dit personlige team af specialister, der alle har fokus på din tryghed og tilfredshed. At bygge et hus er en lang proces, derfor opdaterer vi dig løbende – også hvis der skulle opstå en udfordring undervejs. Forvent, at vi altid har et løsningsforslag parat.
4
Fast afleverings-tidspunkt

Vi sætter en ære i at overholde den aftalte deadline. Med over 43 års erfaring i branchen ved vi, at vores kompetente samarbejdspartnere og leverandører kan leve op til vores høje standard - til tiden.
5
Vi leverer,
hvad vi lover

Vi er stolte, når vi udleverer nøglen til dig. Sammen gennemgår vi omhyggeligt huset, og finder vi fejl eller mangler, udbedrer vores serviceafdeling det naturligvis.
genvejebund_hustyper
Det lyder dejlig trygt - vis mig jeres hustyper
Fritidshuse
Medbyg
Vælger I et medbyghus, afleverer EBK huset aflåst og komplet færdiggjort udvendigt på nær montagen af underbeklædningen i udhænget og det afsluttende malerarbejde. I står selv for fundament, el, VVS, flisearbejde, malerarbejde samt alt inventar. Materialer til husets færdiggørelse medfølger i tilskåret / forarbejdet form.
All inclusive
All inclusive betyder at der udover det nøglefærdige hus også er byggeforberedende ydelser med i prisen. Det er ydelser som tilslutning til offentlig kloak, stikledninger til el og vand, regnvandsfaskiner, etablering af byggevand- og el, landinspektør, jordbundsundersøgelse, jernplader, fjernelse af byggeaffald, vinterforanstaltninger samt energimærkning. Disse ydelser er nødvendige for projektets gennemførelse. Er der særlige forhold vedr. din grund rådgiver vi dig om dette og tage det med i projektet. Det giver dig tryghed og det fulde overblik over den samlede økonomi for projektet fra starten.
Pluspakke
PLUS pakken til det All Inclusive hus er prikken over i’et. Her er populære tilvalg som varmepumpe, træterrasse, brændeovn inkl. stålskorsten, opvaske- og vaskemaskine samlet i en pakke. Inkl. i pakken er også den afsluttende malerbehandling af yderbeklædning, vindskeder og sternbrædder på byggepladsen, der gør huset vedligeholdelsesfrit i mange år frem over.
Nøglefærdig
Nøglefærdig betyder hos EBK komplet indflytningsklart. EBK står for fundament, el, vvs, flisearbejde, malerarbejde samt alt inventar. Huset er udvendigt færdiggjort, og indvendigt er huset ligeledes færdigt. Det nøglefærdige hus indeholder køkken-, bad- og garderobeskabe samt hvidevarer.
popup-plus
Top overskrift popup:
Fik du svar på alt?
Ikon:
popup-bestil-brochurer
Action - Overskrift:
BRUG FOR OVERBLIK?
Action - Tekst:
Få vores brochure med priser og al den information du skal bruge
Samlet link-Popup:
Til toppen